65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

günnaydınn=)) dün suyumu 1.5 lt mi 2 lt mi içtiğimi unuttum su şişemi kaç kez doldrmuştum acepneyse bugun inşallah herşeye daha çok dikkat edicez topik işini bugun halledelim cnm

günaydın canım. bi kağıt al günün tarihini at çizgi at her şişe için ben öyle yapıyorum unutuyorum yoksa. bende kahvaltımı yaptım sabah 8de. 10da 7 otlu çayımı içtim. 50 mekik çektim 10 dk bacak ve kalçam için hareket yaptım. 40dk yürüdüm daha yüksek tempoda. 5 bardakda su içtim yani 1lt. az gevezelik yapayım öğleyi yicem

ooo maşallah yasmin hanım 40 dk yürüyüş heee çok güzel ben bugun biryere gidicem 15 dk hızlı hızlı yuruyerek.dönüştede öyle yetmezse dönüncede yürürüm kahvaltıyı malesef gene kaçırdım komşuyla yapınca reçeller yendi çok pişmanım ama inş dünkü gibi akşamı erken yiyip birdaha yemem

Selam
şuan 78,6 kiloyum hedefim 65 13,6 kilo fazlam oluyor.aslında daha da fazla da 65 ilk hedefim en fazla 60a düşmek isterim zaten.
Başka bir topiktende katılımda bulunucam fakat gün hedefi koymak ilgimi çekti ayda 4,5 kg oluyor gayet de mantıklı hadi bakalımmm.

merhaba arkadaşım.. baya oldu işlerin yoğunluğundan bakamadım mesajına.. dediğin çok doğru ama şu dünyada içmeye en zorlandığım şeylerden biridir su.. hayatımda pek yeri yok desem tam olur heralde.. dediği uygulamaya çalışıcam inşallah..soğanı haşlayıp suyunu içiyomuşsun hem kadın hastalıklarına iyi geliyormuş hemde vücuttaki ödemi atıyomuş cesarete gelip yapıcam bakalım nolcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…