65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

bende dün 1 küçük kare çikolata attım ağzıma dayanamadım reglim yakın. sarmalar da 5-6 da kalmadı 10 oldu. elma yemedim bende sadece bitki çayı içtim. bu sabahta 20 dk yürüdüm koşu bandında 30 yarım mekik ve popomu kaldırıp bisiklet sürer gibi yaptım 50 kere. anca yakmışımdır o minnacık çikolatayı.

kahvaltım:
1 bardak su yrm saat sonra
1 kk peynir
2/3 kk kaşar
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarımdan az çok çok çok az yağda yumurta
1 bardak süt

1 bardak daha su içersem 4 bardak olcak şimdiden

pozi becerebilsem keşke eşim Erzurumlu kaynanam kaç sefer gösterdi yrm çay bardağında bitiyor ağzımdaki şeker :)))))))

öğle menüm dünle aynı olcak akşamada pırasa 5 kaşık 3 kaşıkta makarna ve salata planlıyorum. bayağı yordu spor duşumu alıp bitki çayıyla ara öğünümü yapayım

ben dün yürüyüş yapamadım yağmurdan sonrada arkadaşım gldi ama akşam yemeğinde dikkatliydim çok az ekmek yedim pilav falanda yoktu yoğurt yedim.sonrada 2 lt suyumun kalan yarım ltresini aradan 2 saat geçince içtim (kendimi tebrik ediyorum) ün fena değildi bakalım bügun neler olcak inş birazdan çıkıp yürüyeceğimC

su konusunda tebrikler :) yaptın mı yürüyüşünü. bende bitki çayımı içtim şimdi 1 bardak su ve yrm saat sonra öğle yemeği

ayy ölüyorumm yaa çok su içip gittiğimden mi bilmem 25 dk dan fazla yürüyemedim bi kıramp girdi sağ tarafıma dalağımmı şişti bilmiyorum çok kötü oldum yaa off akşam üzeri birdaha çıkacağım inşallah

hava soğuk burada bir de oğlum var yürüyüş pek ihtimal dahilinde değil ama akşamları 40 mekik,40 kalça eritme hareketi(youtubeda var kızlar) işte 50-50 bacak çalıştırma falan yapıyorum. Ablamda kondisyon bisikleti var üşenmesem taksiyle alıp gelirim aslında,akşam bakayım ben ona. benim problemli bölgelerim doğum dolayısıyla göbek(belim ince şükürler olsun) ve kalça. Bisiklet işe yarar mı dersiniz?

bizde eliptik bisiklet vardı sattık aslında çok iyiydi yapsaydım ama hep üşeniyosun ..şimdi sen al gel biraz yap belki faydası olur bisiklet göbeğede baskı yaptığından eritebilir denemekt fayda var sen kaç kg sın canım

olur canım öyle ya zorlama kendini. evde çalış,youtube da çok güzel videolar var. Sıkma canını

70 (( 60 olur muyum acaba

çok zorlama kendini. önemli olan kısa zamanda çok vermek değil bi daha almamak

yaramaz mı yarar tabi. zaten yapıyormuşsun hareket birazda bisiklet şahane işte

70 (( 60 olur muyum acaba

bende aynı kilodayım. olcaz olcaz :)

bende öğle yemeğinde 1.5 kepçe mercimek çorbası 3 kaşık kavurma 3 kaşık yoğurt 1 dilim tam buğday

arada da 1 bardak süt ve 4 light bisküvi canım tatlı istedi onu bisküviyle bastırdım.

benimde karnım ağrıyor kasıklarıma doğru adetim yakın ondan mı anlamadım. Eki Görüntüle 680648

bende soğan kürü yaptım ama sivilcelenmeye başladım heralde gene adet olcam hayırlısı olsun..ben kuru börülce yaptım yedim ekmeksiz öğlende patlıcan salatası (ekmeksiz hiç tadı çıkmasaa)yedim birazdan da tekrar yürüyüşe cıkıcam taksit taksit

hayırlısı olsun cnm. yaptın mı tekrar yürüyüş. bende pırasayı koydum ocağa. bide makarna kocacığıma bende çalarım 3 kaşık Eki Görüntüle 680780

tekrar çıkamadım ama bahçe de biraz uğraştım çiçek dikek için temizledim çapa falann oda kalori harcatır yarın daha çok uğraaşcam ama genede yürüyüş yapcam eğer adet olursam yani bebek olmadığını anlarsam spora gitcem 1 ay sonrada kendim yürüyüş falan inşallah 60 kg olmak istiyorum hayal ama neden olmasın of off

kızlar diyetarkadasim.com da süper kalori hesabı yapılıyor. Muhakkak bakın ben çok beğendim

bende burdayımmm ama bi konuda sıkıntım var.. evlendikten sonra 10 kilo birden aldım 76 kiloyum 1.65 boyum var.. kilomdan rahatsızım ama bunun için bişey yapmak gelmiyo içimden bu kararsızlığımı nası yenicem

olur niye olmasın. yani bi şekilde kalori yakmak lazım bahçe işide yaktırmıştır. bende hava güzel yürüyüşe gideyim daha doğrusu markete 7 oylu çayım bitti. bide tarçın bal kürü okudum zayıflama kürlerinde deneyeyim gidip aktardan çubuk tarçın alcam bakalım işe yararsa öneririm

aynı bendensin arkadaşım tek farkımız 5 cm sen uzunsun..bende öyle yaptım tartılmaktan bile çekindim moralim bozulcak die sonuç daha kötü oldu.sende sürekli buraya gel biz seni yönlendiririz ilk olarak 2 lt su öneriyoruz ben iki gündür içiyorum aslında 3 içmek lazım ama ben bunu bile zor içiyorum yemeklerden en az 1 saat sonra iç suyu

benan nbr nasıl gidiyor diyet. bi tartı günü belirleyelim mi kendimize ikimizde pazartesi başladık

kilo vermeyelim diye tekrar ede ede ikna oluyoruz önce yada dar gelen elbiselerin içine girmeye çalışıp anında rejime adapte oluyoruz. zaten rejim demeyelim düzenli beslenme. yavaş yavaş porsiyonları küçültüp suyu çoğaltmaya başlıyorsun. ara öğünleri hayatına sokuyorsun. az da spor ve hergün ne yedin yazıyorsun beraber yorumlayıp birbirinize destek oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…