Bende hafta sonu cok kaçırdım kızlar ya bugün yine motive ettim kendimi. Sabah gittim pastaneden çavdar ekmegıne sandviç yaptırdım. 6 gibi tarhana çorbası 2 dilim çavdar ekmeği 4 tane de sarma yedim. Artık bir şey yemem herhalde.çok acıkırsam k flakes falan belki. Bu arada çayı şekersiz içemeyenlere önerim kıtlama olayı. bana bir arkadaşım önerdi. şimdi 1 şekerle 3 kupa çay içiyorum. muhakkak deneyin
ben dün yürüyüş yapamadım yağmurdan sonrada arkadaşım gldi ama akşam yemeğinde dikkatliydim çok az ekmek yedim pilav falanda yoktu yoğurt yedim.sonrada 2 lt suyumun kalan yarım ltresini aradan 2 saat geçince içtim (kendimi tebrik ediyorum) ün fena değildi bakalım bügun neler olcak inş birazdan çıkıp yürüyeceğimC
ayy ölüyorumm yaa çok su içip gittiğimden mi bilmem 25 dk dan fazla yürüyemedim bi kıramp girdi sağ tarafıma dalağımmı şişti bilmiyorum çok kötü oldum yaa off akşam üzeri birdaha çıkacağım inşallah
bizde eliptik bisiklet vardı sattık aslında çok iyiydi yapsaydım ama hep üşeniyosun ..şimdi sen al gel biraz yap belki faydası olur bisiklet göbeğede baskı yaptığından eritebilir denemekt fayda var sen kaç kg sın canım
ayy ölüyorumm yaa çok su içip gittiğimden mi bilmem 25 dk dan fazla yürüyemedim bi kıramp girdi sağ tarafıma dalağımmı şişti bilmiyorum çok kötü oldum yaa off akşam üzeri birdaha çıkacağım inşallah
hava soğuk burada bir de oğlum var yürüyüş pek ihtimal dahilinde değil ama akşamları 40 mekik,40 kalça eritme hareketi(youtubeda var kızlar) işte 50-50 bacak çalıştırma falan yapıyorum. Ablamda kondisyon bisikleti var üşenmesem taksiyle alıp gelirim aslında,akşam bakayım ben ona. benim problemli bölgelerim doğum dolayısıyla göbek(belim ince şükürler olsun) ve kalça. Bisiklet işe yarar mı dersiniz?
70(( 60 olur muyum acaba
bende soğan kürü yaptım ama sivilcelenmeye başladım heralde gene adet olcamhayırlısı olsun..ben kuru börülce yaptım yedim ekmeksiz öğlende patlıcan salatası (ekmeksiz hiç tadı çıkmasaa)yedim birazdan da tekrar yürüyüşe cıkıcam taksit taksit
tekrar çıkamadım ama bahçe de biraz uğraştım çiçek dikek için temizledim çapa falann oda kalori harcatır yarın daha çok uğraaşcam ama genede yürüyüş yapcam eğer adet olursam yani bebek olmadığını anlarsam spora gitcem 1 ay sonrada kendim yürüyüş falan inşallah 60 kg olmak istiyorum hayal ama neden olmasın of off
bende burdayımmm ama bi konuda sıkıntım var.. evlendikten sonra 10 kilo birden aldım 76 kiloyum 1.65 boyum var.. kilomdan rahatsızım ama bunun için bişey yapmak gelmiyo içimden bu kararsızlığımı nası yenicem
bende burdayımmm ama bi konuda sıkıntım var.. evlendikten sonra 10 kilo birden aldım 76 kiloyum 1.65 boyum var.. kilomdan rahatsızım ama bunun için bişey yapmak gelmiyo içimden bu kararsızlığımı nası yenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?