tamam dediklerini yapıcam inşallah..teşekkür ederim sana arasıra ceviz yememde sakınca varmı sence..birde ben egede oturuyorum z.yağından başka bişi kullanmam iyi yani..ben bişi itiraf edeyimmi benim kilo alma sebebim uyku..geç yatıp geç kalktığım günler oluyor keyfi tabiki gece uyuyamıyorm çogu zaman.sabahta uyanamıyorumve diyelim 11 de kalktım bazen kahvaltı yapmadan misafirliğe gittiğim dahi oluyordu düşün gerisini bazı günler tek öğün bile yediğim oluyodu ben çok yemekten değilde dengesiz beslenmektn aldım bugn erken kalktım anca kahvltı yapıcam sabah ve yatarken mutlaka su içerim ama gün içinde saatler e yayıcam
tamam dediklerini yapıcam inşallah..teşekkür ederim sana arasıra ceviz yememde sakınca varmı sence..birde ben egede oturuyorum z.yağından başka bişi kullanmam iyi yani..ben bişi itiraf edeyimmi benim kilo alma sebebim uyku..geç yatıp geç kalktığım günler oluyor keyfi tabiki gece uyuyamıyorm çogu zaman.sabahta uyanamıyorumve diyelim 11 de kalktım bazen kahvaltı yapmadan misafirliğe gittiğim dahi oluyordu düşün gerisini bazı günler tek öğün bile yediğim oluyodu ben çok yemekten değilde dengesiz beslenmektn aldım bugn erken kalktım anca kahvltı yapıcam sabah ve yatarken mutlaka su içerim ama gün içinde saatler e yayıcam
onu ben soğan kürüm bitince yapayım yaabende düzensiz yemekten dediğin gibi tek öğün yediğm coktu. lisede 50 kgydim. üniversite 3. sınıfta 70 olmuştum sırf yemek yerine abur cubur yemekten aç kaldıkça kg veririm sanmaktan. 3.sınıfta bi başladım hergün sabah 15 dk yürüyordum okula dönüştede. porsiyonları küçülttüm 60 oldum. evlendim 4 senede sürekli ala ala 77 oldum. eşimle alıştım kahvaltıya ortaokuldan beri aç giderdim okula yiyemezdim sabah. dediğin gibi 11de yiyordum bide 5 de arası sonrası abur cubur. yaz günü kola meyve suyu limonata 1 bardak su içmeden yatağa girdiğimi bilirim. diyetisyenim bana rejim yapmıyorum yemek yememi düzenliyorum diye düşün demişti. ben tembellikten yapmıyorum ama İbrahim saraçoğlunun maydanoz kürü var. 15 -16 maydanoz saplarıyla beraber 1 bardak su 1 limonun suyu rondoda 1 dk çekip süzmeden içiyorsun kahvaltıdan 30 dk önce kanı ve karaciğeri temizliyormuş sabah zor kalkıyorum diyenlere yapın diyor annem yaptı karaciğeri için sabah yataktan kanapeye ordan yere :) kalkmamk içn uğraşan annem yoktu. 15 gün yapıp 1 hafta ara verilcek. ben üşengecimdir yapamıyorum o yüzden.
onu ben soğan kürüm bitince yapayım yaahem maydanozuda çok severim..teşekkür ederim konuyu saptırmak istemem ama genç kızlığımdan beri bacak ağrısı çekiyorum romatizma yok dedi dr ama bu aralar gene aynı inan gece boyu bacaklarımı nereye atacağımı bilemiyorrum sürekli ovlayasım geliyo belki ona bil fayda eder şifa allahtan ben şimdi bir yumurta biraz çökelek 4 zeytin ve 1 dilim ekmekle kahv.yaptım..yarım kt su içmiştim iki saat sora yarım şişe daha..o zaman bu diyet değil ya çok gzl düzenlii hayat sevdim ltfn irtibatı koparmayalım hangi şehirde oturuyorsunuz
adım benan bende muğlada oturuyorum.evliyim 1.5 yıl oldu(ne çabuk geçti)çalışmıyorum kurankursu öğreticisi olmak için sınavlara falan giriyorum bende yeterlilik yani..benime bebeğğim yok neden olmuyok=( bende artık herkesin sormasından sıkılmaya başladım insanlar ee işin gücünde yok bari bebek doğur gözüyle bakıyo=( yasminn kullandığıma bin pişmanım kendimi suçluyorum
ya şimdi ben evlendikten sonra yassmin kullanmak istedim bebek için 7 ay falan kullandım sonra bebek istiyoruz die bıraktım bu arada aldım kiloları sonra 6 ayda anca kendine gelir vücut dediler oda geçti dr a gittim şinir oldum ordada....kadına diyorum ki benim adetim 8 gün gecikti diyorum son zamanlar kiloda almaya başladım diyorum acaba pko başlangıcı olabilirmi falan dedim dur bakalım öyle bi defa adet gecikmesiyle hemen pkomu olunur die azarladı beni bilgilendireceğine sonra muayene etti beni bi engelin yok dedi bende tmm dedim ama aklıma birşey takılıyordu sormadığıma bin pişman oldum .neyse eve geldim adet oldum.sonra her ay deniyoruz ama yumurtlama günümü tutmuyor bilmiyorum başka bi dr a gidicem birdahaki ay.adetlerim düzensiz ama 1 hafta oynuyor en fazla ...görümcemde senin gibi gitmiş dr ona kilo vericeksin demiş spora yazılmış bir ay sonra hamileymiş.ama 3 kg verdim dio bide ilaç vermiş istersen adını öğrenebilirim.çok memnun doktorundan anlata anlata bitiremiyor.oda kilo alınca adet olamıyormuş pko galiba oda ama hamile kalması mucizeymiş öle dio başka bi dr senin cocugun olmaz demiş
haklısın bende öyle dedim 1 yıl mı beklemem lazım dedimm ewet dedi bu ay soğan kürü yapıyorumda olmazsa gidicem ama ona bir yıldır istiyoz mu desem gerçi o özelde olduğundan ilgiilenir die düşünüyorum.bide benim hiç ama hiç akıntım olmuyo bunu sormadığıma çok pişmanım bu konuda bilgin varmı azda olsa olması gerekmezmi..:26::26::26: ben sorayım görümceme tamam canım
Kizlar buhun 4.haftama girdim ve tan 4 kilo verdim ama hala belli olmuyor .. bu araa benan12 yasmini bende kullandim hemde 2 yil hic arakiksiz bebek dusunduk ve biraktim 15. Hun sonra yunurylamam oldu ve Allahima cok sukur yavrum dogdu ve simdi tekrar yasmin kullaniyorum hic sikayetim yok.. Allahim isteyen herkeae nasip etsin anneligi..
Demek her vucut farkli ikuyor canim en kisa zamanda anne olursun canim Allah gonlune gore versin... valla ben 0 seker yapiyorum ( tabi ara kacamaklar oluyor ) haftada 3 gunde spor yuzme dahil hazirana kadar 60 olmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?