bende çubuk tarçını kaynatıp içiyorum cnm. bide doğadan 7 otlu çay diyetisyen önermişti ödem attırırmış. sözlü olduğuna göre belirli bi nişan tarihi var mı ?
yok canım. bizim sözümüz zaten gelip istemeyle değil. herkes biliyo sevgli olduğumuzu babamda dahil. kendi alyanslarımız var ama biraz daha zaman geçsin dedi babam. bekliyoruz şimdilik
sabah çavdar ekmeğiyle normal kahvaltı yaptım,4 gibi çorba ya da yine çavdarla kaşar yedim akşam da k flakes veya çok acıktıysam az yemek yedim. şekeri kıtlama içiyorum artık çok çok azalttım yazmıştım zaten. Akşamları mekik çekiyorum,8 den sonra bir şey yemiyorum. Su dan vermişimdir muhtemelen ben bir değişiklik fark etmedim,azıcık çekilmişim sadece. Hiç beklemiyordum şaşırdım tartıya çıkınca.
kızlar neden kilo çizelgeleriniz yok sizin
bebiş yok canım birazda ondan istiyorum zayıflamak. pko m var duymuşşundur belki bir tür yumurtlama bozukluğu. kilo verdikçe adetlerimde yumurtlamam da düzene giriyor tabi başka ilaçlarım tedavilerimde var. evlilik panosu denemiştim yapamadım diye kg için de denemedim
herşeyin hayırlısı canım inşallah istedğin gibi olur herşey
o zamanını biliyordur ama azcık nazlı ve şımarık bi bebek olcak ablası :)))))))))))
sen böyle deyince bebişin kız olucakmış gibi geldi bana canım
kızlar diğer topiklerde gezerken fittingo diye bi kalori sitesine rastladım kalori sepetinden daha cok hoşuma gitti bi bakın derim. yediklerimizin kalorisini hesaplayalım ki ne kadar yememiz lazım öğrenelim
canııım ben bi boğazımı ttamıyom yaaa napcam ben ossbak sporu yapıyom bugun gene 3 km yi 30 dk da yürüdüm baya kendimi zorladım hızlı yurudum sol tarafa bi ancı girdi yemin ederim 15.turu zor yurudum nfesm kesildi yha resmen.sonra dinlendim biraz birkaç tur daha her tur 200 mt . sonra baktım olmıcak eve döndüm sonra 15 dk pilates yptım karın ve basen hareketleri olsn ilh hafta 1 kg bile versem devam etcem yoğurt mayaladım her akşam yicem haftaya sabah öğlen normal yicem akşamları yoğurt diyeti yapcam haftada 2 veya 3 veririm belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?