65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

önce ödem gider ama bu bile şahane ödem gitti sıra geldi yağlara. kaç kgydin canım

kızlar neden kilo çizelgeleriniz yok sizin

bebiş yok canım birazda ondan istiyorum zayıflamak. pko m var duymuşşundur belki bir tür yumurtlama bozukluğu. kilo verdikçe adetlerimde yumurtlamam da düzene giriyor tabi başka ilaçlarım tedavilerimde var. evlilik panosu denemiştim yapamadım diye kg için de denemedim

herşeyin hayırlısı canım inşallah istedğin gibi olur herşey

sen böyle deyince bebişin kız olucakmış gibi geldi bana canım

cinsiyeti farketmez ama allah biliyor ya kız isterim hep öyle hayal ederim. etrafımdaki herkes senin gibi söyler insanları etkiliyorum derdim ama hiç tanımayan biride aynı şeyi söyleyince inş diyorum.

benim ablamda hamileyken bebiş çok nazlıydı. 6 ay göstermedi kendini tamam dedik bu kız bu kadar naz erkekte olmaz :) ve bir kızımız oldu şimdi yine hamile ve bu sefer erkek istiyoruz rüyalarda hep erkek görüyoruz ama bi kızımız daha yolda sanırım

öğlende planladığım gibi 1 kepçe çorba 2 köfte kadar haşlanmış tavuk 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
şimdi de 7 otlu çayımı demliyorum. keyif çayı :)))))) taaaa 2008 de alıp 1 yaz giyip sonra giyemediğim vermeye yada atmaya kıyamadığım bi spor pantolonum vardı. onu buldum giydim düğmesi kapandı ama bacak kısmı biraz dar oldu demek ki bacakları inceltmem lazım. 65 kg falandım bunu aldığımda

Son düzenleme:
kızlar diğer topiklerde gezerken fittingo diye bi kalori sitesine rastladım kalori sepetinden daha cok hoşuma gitti bi bakın derim. yediklerimizin kalorisini hesaplayalım ki ne kadar yememiz lazım öğrenelim

kızlar diğer topiklerde gezerken fittingo diye bi kalori sitesine rastladım kalori sepetinden daha cok hoşuma gitti bi bakın derim. yediklerimizin kalorisini hesaplayalım ki ne kadar yememiz lazım öğrenelim

aynen canım ya süper buuuu almam gereken kalori ve aldığım kaloriyi otomatik hesaplıyoo

kızlar sabah tartıldım dayanamadım yrm kg vermişim Eki Görüntüle 683860 Eki Görüntüle 683862
akşama arkadaşlara gitcem akşam yemeği yemeyeceğim orda bişeyin tadına bakarım yeter. biraz boğazım ağrıyor sabah geç kalktım benim kahvaltı 12 yi buldu. 4 gibi yerim yeter. umarım hafta sonu kaçırmam. eşim geç kalkıyor onla kahvaltı yapayım diye düzenim alt üst oluyor. bakalım inşallah korurum

Son düzenleme:
canııım ben bi boğazımı ttamıyom yaaa napcam ben oss bak sporu yapıyom bugun gene 3 km yi 30 dk da yürüdüm baya kendimi zorladım hızlı yurudum sol tarafa bi ancı girdi yemin ederim 15.turu zor yurudum nfesm kesildi yha resmen.sonra dinlendim biraz birkaç tur daha her tur 200 mt . sonra baktım olmıcak eve döndüm sonra 15 dk pilates yptım karın ve basen hareketleri olsn ilh hafta 1 kg bile versem devam etcem yoğurt mayaladım her akşam yicem haftaya sabah öğlen normal yicem akşamları yoğurt diyeti yapcam haftada 2 veya 3 veririm belki

çok zorlama kendini tatlım ya. haftada 2 -3 çok tatlım haftada yrm 1 kg ideal. ilk 15 gün çok veririz ödem çözülür çünkü. sonra sporla beraber yağlara bye. adet oldum dün onun hastasıymışım çok üşürüm ilk günü ben. bende dün akşamı meyve yiyerek geçirdim eşiminde canı istemiyordu yemek. 100gr çilek yrm muz yrm kivi yedim. gittiğim yerdede canım tatlı çekiyordu kağıt kadar incecik yaş pasta kestim kendime diğerlerine el uzatmadım eve geldim adet olmuşum. ama her ay ki gibi tatlı krizine girmedim bu sefer. midem bulanana kadar tatlı yerdim önceki aylarda. 1 hurma hergün 3 kuru kayısı taaaaaaa pzartesi yediğim 1 küçük kare çikolata ve dün yediğim pasta tatlı ihttiyacımı kesti.

tarçın çayına bağlıyorum bunu. tatlı isteğimi azalttı iştahımı kesti. haftada 4 kere yapın diye yazıyordu bir sitede. bende hafta içi 5 yapayım hafta sonu ara vereyim dedim. fittingo diye bi site buldum diğer forumlardan. almam gereken kaloriyi hesapladım orda kendine ait bi sayfan oluyor yediğin yemeği ve yaptığın sporu hatta içtiğin suyu bile ekliyorsun. sen her bişey eklediğinde kaç kalori aldığını ne kadar daha hakkın olduğunu gösteriyor. orda hesaplayıp öğünleri dengeliyorum bi gir bak bence.

Yasemin sen cok dikat ediyosun masallah ben tarcindan hic hoslanmam yoksa yapardim.fittingoya bn zatn uye oldum ama tam anlamadim onu acikcasi bu hafta verrmeyecegimdn eminim ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…