65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

Yasemin sen cok dikat ediyosun masallah ben tarcindan hic hoslanmam yoksa yapardim.fittingoya bn zatn uye oldum ama tam anlamadim onu acikcasi bu hafta verrmeyecegimdn eminim ama olsun

kalori hesaplıyor cnm önce özelliklerine giriyorsun günlük kalorini hesaplıyor. hedefini giriyosun haftalık o kadar kalori otomatik düşüyor. yemek ekleden bütün yediklerini öğünler halinde yazıyorsun spor ekleden sporunu ev işini falan aldığını ve kalanı hesaplıyor o kaloriyi geçmiyorsun.

of offf ben yapamıcam moralim cok bozuk sınavıda geçememişim

sıkma canını seneye tekrar denersin canım

yasmis nrdesin sen ya hayırdır gittin gelmedin

dün banyonun elektrik sisteminde bi sorun oluştu onu tamir etti eşim. yeniden spotlar falan aldık anahtar priz hep değişti. önce ona alış veriş yaptık sonrada sandalyeden sürekli inmesin diye ona çıraklık yaptım. bu gün de çiçeklerle uğraşıyoruz. saksıları değiştiriyoruz yeniden dikilecekler var falan öyle yani canım

ben bir ay önce başlamıştım canım 3 kg verdim zaten. yani diyete adapteyim. hemen ilk haftada alışılmaz normal. moralini bırakıp bozma sadece. inan vereceğine. cok acıktığında meyve ye yoğurt ye light bisküvi ye. sıkma canını bu hafta adapte olursun. hadi bakalım yrn tartılalım bakalım nasıl sonuçlar. ben adette oldum şişkinliğimde indi ödemim de gitmiştir artık 5. haftam bu diyette

ben vermemişimdir sanmıyorum geçen hafta işte 77.8 cıkmıştım düşün hemde aç karnına bugun bizim apartmanın arkasında bahçe var baya büyük bir alan komşular karı koca biz karı koca bi giriştik 4 kişi ..adamlar orakla otları yoldu biz taşıdık attık falan ama nası sicak ter çamaşırlarıma geçmiş düşün çok iyi oldu ama baya hareket ettik 3sa bilemedin daha fazla .ama birer bardak fanta içtik o olmadıişte.ama hararetten napalım=) neyse demem o ki bu hafta vermesem bile hatalarımın farkındayım bu hafta 5 ten sonra yememeye dikkat edicem ve spora devam

sabah aç karnına tartıldım vee 77.8 den 76.00 a düşmüşüm üstelik adet öncesi..cok sevinçliyim ekmeği hemen hemen yarıyarıya azalttım cok sevdiğimden ara sıra bitter yedim ama inallah bir dahaki hafta 75 i görürüm sonra yavaş yavaş 74....

tebrikler bide vermedim diyodun. bende 70 dim başladığımda sabah 69.2 geldim 800gr.

şimdi geçiyorum itiraflara :))))))) dün sabah dayanamayıp tartılmıştım 68.9dum ama akşam yemeğine görümceme gittik bütün aile ordaydı ben hamur işi ve tatlı yedim dayanamayıp buda bana anında 300gr olarak döndü evde olsam yemem çünkü yapmıyorum benim sorunumda dışarda boğazımı tutamamak. neyse daha çok spor yapcam artık

bende dayanamıyom disarda arkadaş onlarda baklava lokma koyuyorlar yazık değğilmi nefis taşıyorum bendebenim korktuğum ne biliyormusun yasemin haftaya daha çok cıkmak=) bu hafta daha cok spor daha cok dikkat daha cok su

bende dayanamıyom disarda arkadaş onlarda baklava lokma koyuyorlar yazık değğilmi nefis taşıyorum bendebenim korktuğum ne biliyormusun yasemin haftaya daha çok cıkmak=) bu hafta daha cok spor daha cok dikkat daha cok su

bende dün halka tatlısına dayanamadım önce yrm yedim tabak durdukça önümde sağından solundan bitirdim.

inşallah hem kilo veririrz hemde bebeklerimizi seweriz=)

inş tatlım senin adına bayağı sevindim bayağı verdin. benimki 800gr ama bakalım bu hafta nolcak. sporumu yaptım ben yağmur yağıyor dışarda 2 gündür evde yürüdüm artık koşu bandında. 7 otlu çayımı demliyorum. 4 bardak da su içtim şimdiye kadar. günlük menülerimizide yazalım mı artık düzenli ne dersin. birbirimize yorum yaparız fazla kaçırmayız (özellikle ben )

benim ilk haftam ya sene söylemitin ya öem attım hemen kilomdan düşmemiştir ama sen 5 haftadır yapıyorsun vücudun kendini durdurmuştur.tamam yazalım ama benim düzenli bir hayatım yok bazen 8 de kalkıyorum bazen 11 de nasıl olacak btun gün yediklerimizi mi yazacağız .birde sana daha öncede demitim böyle zor oluyor face de falan olsaydın senin dediklerin telefonuma msj olarak gelirdi ama napcen kocanı ikna edemiyorsunbeni yanlış anlama da diyelim dün görümcene gittin bn bilmiyordum kaç kez girdim baktım mesela anlatabiliyomuyum aynı şekilde bende biyere giderim olabilir sahte bi hesap mı alsak faceden

yok tatlım arkasından iş çevirmem karşılıklı dürüstlüğümüze zarar verir ki evlilikte en dikkat ettiğim şeydir her zaman eşime de kızacağım bişey bile yapsan dürüst ol gel anlat derim. akşam yemeğinden önce veya sonra bütün günü yazalım yada arada girip çıktıkça. saat koyalım mesela atıyorum her gün 12:00de girelim diye işi olan önceden girip mesaj yazsın özelden yada sayfadan. ben hafta sonları olmam genelde çünkü eşiminde benimde bütün ailem burda. akşam 19:00dan sonrada pek olmam eşim gelince beraber bişeyler yaparız genelde internet tv açılmaz film dizi izleriz izleyeceksek oyun oynarız yürüyüşe alışverişe çıkarız kitap okuruz vs.

ben demin yarım saat yyürüdüm artı 15 dk yuruyu yaptım yarım lt su içtim daha sadece=)) ama içicm gerisinide

selam günaydın ben kahvaltımı yaptım ekmeği çok kaçırmışım malesef fazla fazla yedim aama dur bakalım inşallah öglen çok az akşam dahada az yerim ayarlarım bugün çok rahatsızım ayaklarım ağrıyo belkide yürüyüşe çıkamıcam bakalım hayırlısı

çok zorlama kendini orda havalar nasıl bilmiyorum da ankara buz gibi ve yağmurlu. hasta olma bide dikkat et vücut direncimiz düşüktür az yediğimiz için. tuzlu suya koy ayaklarını alır yorgunluğunu. kaç dilim yedin bakalım söyle

benimde canım hiç yürümek istemiyor bugün hava kapalı ya canım sıkılıyor. mayısın 20 sinde eşimin amca oğlu evleniyor. tam 1 ay zayıflamalıyım ki çoktandır görmemiştik bütün sülaleyi zayıf görüneyim. belki yeni bir elbise alırım bahaneyle

ewet canım baya yedim ya dilimlemedim kırpık kırpık yidim işte sorma gari(gari bizim yörenin şivesinde yer alan bir kelime) lütfen öyle yapma bak hava burdada kapalı ama yağmur yok bence çık o banda ve 4 de bile olsa yürü hafif hafif koş bana yarım saar yürüdüm de akşam rapor istiyorm..düşünsene incecik bir cüvut maşallah dicek herkez en güzelide belkide hamile kalmana sadece bir kg ın vardır çocuguna kavuşmana =)

hiç canım istemiyor yaa. biraz mekik çektim bacak ve kalça hareketleri yaptım. akşamda yaparım aynısını. bende kahvaltıda yedim 1 dilim öğlen yemedim akşamda yemem inş ekmek. 6 bardak su içtim şimdiye kadar 1.2lt falan oldu 4 bardak daha içerim daha erken saat

tamam canım bende 12 de gelemedim k bakma haberde veremedim komşuyla şöyle bir dolaştık baya sıcaktı hava terledik kıskandırmak gibi olmasın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…