Yasemin sen cok dikat ediyosun masallah ben tarcindan hic hoslanmam yoksa yapardim.fittingoya bn zatn uye oldum ama tam anlamadim onu acikcasi bu hafta verrmeyecegimdn eminim ama olsun
of offf ben yapamıcam moralim cok bozuk sınavıda geçememişim
yasmis nrdesin sen ya hayırdır gittin gelmedin
sabah aç karnına tartıldım vee 77.8 den 76.00 a düşmüşüm üstelik adet öncesi..cok sevinçliyim ekmeği hemen hemen yarıyarıya azalttım cok sevdiğimden ara sıra bitter yedim ama inallah bir dahaki hafta 75 i görürüm sonra yavaş yavaş 74....
bende dayanamıyom disarda arkadaş onlarda baklava lokma koyuyorlar yazık değğilmi nefis taşıyorum bendebenim korktuğum ne biliyormusun yasemin haftaya daha çok cıkmak=) bu hafta daha cok spor daha cok dikkat daha cok su
inşallah hem kilo veririrz hemde bebeklerimizi seweriz=)
benim ilk haftam ya sene söylemitin ya öem attım hemen kilomdan düşmemiştir ama sen 5 haftadır yapıyorsun vücudun kendini durdurmuştur.tamam yazalım ama benim düzenli bir hayatım yok bazen 8 de kalkıyorum bazen 11 de nasıl olacak btun gün yediklerimizi mi yazacağız .birde sana daha öncede demitim böyle zor oluyor face de falan olsaydın senin dediklerin telefonuma msj olarak gelirdi ama napcen kocanı ikna edemiyorsunbeni yanlış anlama da diyelim dün görümcene gittin bn bilmiyordum kaç kez girdim baktım mesela anlatabiliyomuyum aynı şekilde bende biyere giderim olabilir sahte bi hesap mı alsak faceden
ewet canım baya yedim ya dilimlemedim kırpık kırpık yidim işte sorma gari(gari bizim yörenin şivesinde yer alan bir kelime) lütfen öyle yapma bak hava burdada kapalı ama yağmur yok bence çık o banda ve 4 de bile olsa yürü hafif hafif koş bana yarım saar yürüdüm de akşam rapor istiyorm..düşünsene incecik bir cüvut maşallah dicek herkez en güzelide belkide hamile kalmana sadece bir kg ın vardır çocuguna kavuşmana =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?