65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Merhaba kizlar!
Kahvalti: 2 dilim ekmek, zeytin, beyaz peynir, cay, salatalik, domates.
Ara: cay.
Ögle: 1 dilim ekmek, salata, kucuk bir parca tavuk.
Ara: 120 gr meyveli yogurt.
Aksam: kiyma kavurmasi, 1 dilim ekmek, 1 kase cacik.
Ara: 4-5 tane kiraz.

Haklisin canim. Ben biraz tutamadim kendimi.
Bu arada nasil gitti bu hafta. Gectinmi yoksa beni.
Ben abartmadim ama yinede normal yedim bu hafta.

59'tayım maalesef.Ben baya dikkat ettim. Kesin sonuç p.tesi. Beklemede kal

Reactions: mhn
Merhabalar liste yapıyor muydun mhn kilo çizelgesi gibi yoksa sadece menü paylaşımı ve motivasyon şeklinde mi grup ?

mrb bu hafta dikkat etmediğim için bu sabah 61.00 geldim ne yapcam sinir oluyorum artık kendime ne güzel 59 a düşmüştüm

mrb bu hafta dikkat etmediğim için bu sabah 61.00 geldim ne yapcam sinir oluyorum artık kendime ne güzel 59 a düşmüştüm
Bu hafta ben de ayni kaldim canim, ama yinede dikkat etmemiz lazim, yaz geldi artik. Tekrar motive olmaya calis lutfen.

Selam kizlar! Pazar gunu yazamadim kusura bakmayin lutfen. Bu hafta ay kilodayim, hic vermemisim.

pinoli , cankuss bugun pazartesii????

Merhaba canim, liste yapmiyorum. Sadece elimden geldigince menu paylasiyorum. Sen ne durumdasin?

Ben final döneminde olduğum için yürüyüş yapamıyorum aynı kilomu koruyorum ama 62,5 tayım şu an ben 50leri bi görsem ...

Merhaba canim, liste yapmiyorum. Sadece elimden geldigince menu paylasiyorum. Sen ne durumdasin?

Ben final döneminde olduğum için yürüyüş yapamıyorum aynı kilomu koruyorum ama 62,5 tayım şu an ben 50leri bi görsem ...

Kahvalti: 120 gr yogurt, yarin cay bardagi kadar ceviz ici, 1 muz.
Ara: 1 fincan kahve.
Ögle: 1 dilim ekmek, tavuk. salata.
Ara: cay, 3 kasik kadar sutlac.
Aksam: 2 kucuk biber dolmasi, 1 kase cacik.
Ara: cay, 1 avuk ici kadar tuzsuz cekirdek.

vayh ne guzel bende kilo vermek istiyorum ama hamileyim sisko olacagimdan korkuyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama yinede aliyorum uhuhuhu esimin ailesi bosver diyor dogurduktan sonra yine diyet yapar verirsin kilolarini ama ben yinede istemiyorum kilo almayi insallah kilolarim sadece cocuguma karnima gider dogurduktan sonra hemen veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…