Ya ne yapayim canim cekti sicak ekmege surdum yedim.
margarin çoook kötü bir şey. Şifa niyetine bile yenmez.
Haklisin canim. Ben biraz tutamadim kendimi.
Bu arada nasil gitti bu hafta. Gectinmi yoksa beni.
Ben abartmadim ama yinede normal yedim bu hafta.
Merhaba canim, liste yapmiyorum. Sadece elimden geldigince menu paylasiyorum. Sen ne durumdasin?Merhabalar liste yapıyor muydun mhn kilo çizelgesi gibi yoksa sadece menü paylaşımı ve motivasyon şeklinde mi grup ?
Bu hafta ben de ayni kaldim canim, ama yinede dikkat etmemiz lazim, yaz geldi artik. Tekrar motive olmaya calis lutfen.mrb bu hafta dikkat etmediğim için bu sabah 61.00 geldim ne yapcam sinir oluyorum artık kendime ne güzel 59 a düşmüştüm
59,7 diyetisyen kilom. Evdeki 59 tatlımSelam kizlar! Pazar gunu yazamadim kusura bakmayin lutfen. Bu hafta ay kilodayim, hic vermemisim.
pinoli , cankuss bugun pazartesii????
Merhaba canim, liste yapmiyorum. Sadece elimden geldigince menu paylasiyorum. Sen ne durumdasin?
Merhaba canim, liste yapmiyorum. Sadece elimden geldigince menu paylasiyorum. Sen ne durumdasin?
Insallah canim görursun sende istedigin kilolari.Ben final döneminde olduğum için yürüyüş yapamıyorum aynı kilomu koruyorum ama 62,5 tayım şu an ben 50leri bi görsem ...
Gectin ozaman beni yaa.59,7 diyetisyen kilom. Evdeki 59 tatlım
Gectin ozaman beni yaa.Diyetisyene aksam uzeri gidiyorsun, normal biraz fazla cikman canim.
Ahh ah,
Geldim kiz geldiiimmm. Tabi sen beni gene gecmediysen.koş gel sen de.
Geldim kiz geldiiimmm. Tabi sen beni gene gecmediysen.
58.7 kizlaaaaarrrrrrrrr
300 gram öndesin.Geldim kiz geldiiimmm. Tabi sen beni gene gecmediysen.
58.7 kizlaaaaarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?