65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Selam kızlar sabah ekmeksiz menemen ve yeşil çay ara bir soda ve kahve akşam ne yesem bilemedim geç uyandım o yüzden öğle yemeği yemedim

Reactions: mhn

Tebrikler canım ne güzel ben 60 in altına inemedim daha

Merhaba herkese bir dönem bende bu konuya yazmıştım baya ama sonra üniversite kazandım ve bilgisayarım olmadıgı için uzun süre foruma giremedim şimdi de yok ama imkan buldukça bakmaya çalışıyoru. Ben unutkan biri oldugum için kimler vardı gördükçe hatırlıyorum tabi nicklerini :)

mhn ne yaptın verebildin mi kiloları ben durakladım bıraktım diyeti şimdi yine başladım hatta cuma yarışlarındayım iznin olursa arada buraya da yazmak isterim final dönemine giriyorum ama iki hafta sonra çok rahat olucam :)

Tekrar hosgeldin canim. Elbette yazabilirsin, herzaman bekleriz. Bu arada gecen pazar 59,5 cikmistim, bakalim yarin ne olcak.

Gunun menusu:
Kahvalti: 2 dilim ciabatta ekmegi, peynir, cay, zeytin, salatalik.
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: salata, 1 dilim ekmek.
Aksam: köfte, salata.
Ara: cay

Kizzz dertli dertli dusunme öylee. Gectin dimi beniii Yarin tartilcam ama bakalim durum ne olcak

Maalesef geçemedim canım. Bu hafta çok yedim. Tartılmaya korkuyorum. Adetliyken karnımda kara bir delik oluyor resmen. Ne yesemde doyamıyorum.Biraz önce 3 tane gözleme yedim.

Maalesef geçemedim canım. Bu hafta çok yedim. Tartılmaya korkuyorum. Adetliyken karnımda kara bir delik oluyor resmen. Ne yesemde doyamıyorum.Biraz önce 3 tane gözleme yedim.
Afiyet olsun balimm. Inaniyorum ben senin haftaya tekrar duzenli devam edecegine.

Selam kizlarrrrr!!!!
59,2 ciktim bugun Az kaldi 58 lereee.

Kahvalti: 2 dilim ekmek, menemen, cay.
Ara: cay
Ögle: yogurt, icine 1 seftali, birkac parca ceviz ve cekirdek ici.
Ara: cay.
Aksama: kiymali makarna ve cacik yapicagim ama bilmiyorum ondanmi yerim yoksa baska birseymi yaparim kendime.

Selam kizlar!!
Kahvalti: 1 muz, ceviz, yogurt karisimi.
Ögle: 1 kase kiymali makarna.
Aksam: 1 parca tavuk, haslanmis patates, tursu.
Ara: 1 kulah dondurma.

Himmm kimseler ugramamis anlasilan....

Kahvalti: 2 dilim ekmek, uzerine biraz margarin, zeytin, cay.
Ara: 1 cikolata.
Ögle: yarim porsiyon sebze yemegi.
Ara: 120 gr meyveli yogurt, 1 fincan kahve.
Aksam: 1 hamburger, yarim bardak kola.

Himmm kimseler ugramamis anlasilan....

Kahvalti: 2 dilim ekmek, uzerine biraz margarin, zeytin, cay.
Ara: 1 cikolata.
Ögle: yarim porsiyon sebze yemegi.
Ara: 120 gr meyveli yogurt, 1 fincan kahve.
Aksam: 1 hamburger, yarim bardak kola.

Margarin ne kız

Kahvalti: 2 dilim ekmek, cay, peynir, salatalik.
Ögle: 3 parca balik pane, 1 dilim ekmek, salata.
Aksam: etli patlican yemegi, 1 kase cacik.
Ara: 1 avuc kadar yaban mersini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…