- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
mrb arkadaşlar reglim bitti ve 2 gündür hastaydım birşey yiyemedim o yüzden bu sabah 58.9 geldim.bakalım birkaç gün sonra kaç çıkıcam bence geçici bir sonuç gibi yinede inceldim tabi..güzel bir duygu 58 i görmek
Tekrar hosgeldin canim. Elbette yazabilirsin, herzaman bekleriz. Bu arada gecen pazar 59,5 cikmistim, bakalim yarin ne olcak.Merhaba herkese bir dönem bende bu konuya yazmıştım baya ama sonra üniversite kazandım ve bilgisayarım olmadıgı için uzun süre foruma giremedim şimdi de yok ama imkan buldukça bakmaya çalışıyoru. Ben unutkan biri oldugum için kimler vardı gördükçe hatırlıyorum tabi nicklerini :)
mhn ne yaptın verebildin mi kiloları ben durakladım bıraktım diyeti şimdi yine başladım hatta cuma yarışlarındayım iznin olursa arada buraya da yazmak isterim final dönemine giriyorum ama iki hafta sonra çok rahat olucam :)
Kizzz dertli dertli dusunme öylee.Gectin dimi beniii Yarin tartilcam ama bakalim durum ne olcak
Tekrar hosgeldin canim. Elbette yazabilirsin, herzaman bekleriz. Bu arada gecen pazar 59,5 cikmistim, bakalim yarin ne olcak.
Afiyet olsun balimm. Inaniyorum ben senin haftaya tekrar duzenli devam edecegine.Maalesef geçemedim canım. Bu hafta çok yedim. Tartılmaya korkuyorum. Adetliyken karnımda kara bir delik oluyor resmen. Ne yesemde doyamıyorum.Biraz önce 3 tane gözleme yedim.
Afiyet olsun balimm. Inaniyorum ben senin haftaya tekrar duzenli devam edecegine.
Himmm kimseler ugramamis anlasilan....
Kahvalti: 2 dilim ekmek, uzerine biraz margarin, zeytin, cay.
Ara: 1 cikolata.
Ögle: yarim porsiyon sebze yemegi.
Ara: 120 gr meyveli yogurt, 1 fincan kahve.
Aksam: 1 hamburger, yarim bardak kola.
Margarin ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?