65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Merhaba canim, öncelikle tebrik ederim. Allah evladini saglikla kucagina almak nasip etsin. Hamileyken de saglikli beslenmeye calisirsan fazla kilo alacagini sanmiyorum, hem bebegin icinde saglikli beslenmis olursun.

Merhaba canim, öncelikle tebrik ederim. Allah evladini saglikla kucagina almak nasip etsin. Hamileyken de saglikli beslenmeye calisirsan fazla kilo alacagini sanmiyorum, hem bebegin icinde saglikli beslenmis olursun.
amin tsk ederim.. suanda mesela 3 bucuk aylik hamileyim ama karnim 5 aylik gibi cok erken cikti rahmin buyuk diyor doktor napacaksam bide bundan sonra daha cok kilo alinirmis artik napalim cocugum icin katlanacam yanliz siz nasil bu kadar kolay veriyorsunuz kilolari ben kendimde 64 65 kilolardayim ama cok zor zayifliyorum ben bide yemeyince kilo aliyorum illa 5 6 ogun yemek yemem lazim zaten cok yuruyorum is yerinde garsonluk yapiyorum kalabalik gunlerde en az 10 km yuruyorum ozel adim hesaplama seyiyle hesap ettim.. ama ona ragmen is yerinde kilo veremiyorum..

Reactions: mhn

Canim kolay zayiflamiyorum ki ben. Keske kolay zayiflayabilsem. Kasim ayinda 66-67 arasindayken diyete basladim, 65 kiloykende buraya gunluk yazmaya. Haziran ayindayiz daha yeni 58,7 kiloyum. Aralarda kacamaklarim olsada genel olarak hep diyetime uymaya calistim, hatta biktim bile sayilir diyetten ama olmak istedigim kilo 55. Insallah onuda görurum. Bu arada bende is yerinde cok hareketliyim, kac adim atiyorum bilmiyorum ama hic durmuyorum yerimde. Bende ayni sekilde zayiflamamda cok etkisi olmadi gibi sanki. Yada bana öyle geliyor.
Insallah sende saglikla istedigin kiloda olursun canim, önce bebisi bir alda kucagina.

Merhaba kizlar. Kimseler görunmuyor, nasilsiniz nerelerdesiniz canlar?

Bu gunun menusu:
Kahvalti: 1 domates, cay.
Ögle: domates, salatalik, peynir, cay, 4-5 tane ceviz ici.
Ara: 1 cikolata, cay.
Aksam: domates soslu tavuk, 4 kasik pilav, 2 salatalik tursusu.

Bugun bayaa bir domates yemisim

insallah, bazen canim diyet yapmayi bile istiyor :) insallah sende 55 olursun bir laf vardir azimle .... tasi delermis :) son 3 4 kilon kalmis basarirsin ALLAHIN izniyle..

slm kızlar fazla yazamıyorun artık çocuklar hasta bu ara. malum çalışıyorumda. neyse mhn tebrik ederim seni ve azmini çok iyi gidiyosun.bende 59 lardayım bakalım nsl gidecek bu kilolar..

slm kızlar fazla yazamıyorun artık çocuklar hasta bu ara. malum çalışıyorumda. neyse mhn tebrik ederim seni ve azmini çok iyi gidiyosun.bende 59 lardayım bakalım nsl gidecek bu kilolar..
Tesekkeur ederim canim benim, senide tebrik ederim. Gecmis olsun bu arada. Cok yorucu geliyor artik bu diyet sureci ama yinede hedefimden vazgecmek istemiyorum. Az kaldi 55 kiloya.

Merhaba kizlar dun bildirim yapmamistim, bugun yapayim. 58,4 ciktim bu sabah.

Herkese hayirli ramazanlar canlar!

Bildirim yapayim, coook mutluyum kizlar 57,9 ciktim. Inanamiyorum, 3 kez indim ciktim tartiya dogrumu diye.
Darisi sizlerin basina, kimse bildirim yapmamis

Herkese hayirli ramazanlar canlar!

Bildirim yapayim, coook mutluyum kizlar 57,9 ciktim. Inanamiyorum, 3 kez indim ciktim tartiya dogrumu diye.
Darisi sizlerin basina, kimse bildirim yapmamis

Ne güzel yaa amin aminnnn inşallah bizde görürüz :) Bakınca 61 lerdeyim şu an çok bir şey yok o sayılara ama insanın inanası gelmiyor öyle olabileceğine

Ne güzel yaa amin aminnnn inşallah bizde görürüz :) Bakınca 61 lerdeyim şu an çok bir şey yok o sayılara ama insanın inanası gelmiyor öyle olabileceğine
Evet canim ya. Bir ara hic vermiyordum, hatta geri aldigim gunler olmustu. Simdi tekrar vermeye basladim, havalarin duzelmesiyle harekette artti tabi, onunda etkisi var.
Kendime söz vermistim 55 olmadan alisveris yapmiyacaktim ama cuma gunu dayanamadim 2 tsört aldim.

Ben 6,5 kilo verdim ama hala eski kıyafetlerim oluyor anlamadım bu işi...

mrb kızlar uzun zaman oldu yazmayalı mhn 57 ler ha çok iyisin tebrikler.haftada 500gr falan gidiyor heralde. yediğin içtiğin hala aynımı ekstra bişeyler yapmaya başladınmı. ben buara dengemi şaşırdım ramazan dolayısıyla.58-59 arası geliyorumaç karna.su içemediğim için gitmiyor kilolar.spor da yok tabi..

Herkese merhaba kizlar, konu sahibesi olarak uzun zamandir yazmadigim icin özur dilerim. Hem usengeclik ettim, hemde yatili misafirim vardi.
Bu arada diyeti birakmadim, misafir varken tam uygulayamadim, geri alirim diye korkmustum ama daha cok hareket oldugu icin sanirim almadim. Su an 57,00 kiloyum.

E Ela82 canim tesekkur ederim. Yediklerim ayni aslinda ama hareketi arttirdim. Havalar guzel oldugu icin elimden geldigince yuruyorum, birde isyerindede hareketli geciyor.

merhaba kızlar ben de uzun zamandır ihmal ettim topiği yazamadım. çünkü epey bir salmıştım diyet işini son ayda. ama ramazanla beraber biraz daha düzene girdim. hiçbir şey yiyemiyorum zaten doğru düzgün. 60 a kadar düştüm. inşallah bayramda abartmam. M mhn tebrik ederim canım seni. hedefine iki kilo kalmış ne güzel

Tesekkur ederim canim, evet az kaldi. Suanki halimle gayet iyi duruyorum ama yinede 55 olmayi istiyorum, hepsinden önemlisi verdigim bu kilolari koruyabilmek. Darisi basina insallah.

Tesekkur ederim canim, evet az kaldi. Suanki halimle gayet iyi duruyorum ama yinede 55 olmayi istiyorum, hepsinden önemlisi verdigim bu kilolari koruyabilmek. Darisi basina insallah.

İnşallah canim

mrb kızlar ramazan dolayısıyla kilo aldım ve 60 cıktım cok uzgünüm nsl vericem bilmiyorum memleketteyim birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…