- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.161
heeeeyy sanada merhabalarrr bebeyimssllmmm baloncukkk,dillvvinn canlarım nassınızzz bakeem :)
iyiyim ama stressliyim canim, yapmam gereken 1312334895523 tane ödev var ve ben halen baslamadimsen nasilsin?
heeeeyy sanada merhabalarrr bebeyim
baloncugum haklı ödevler ödevler ödevlerrrr
sen nasılsınnn bakeem
geçmiş olsun canım baş ağrısı dş ağrısı hayırdır ?bende iyi olmaya çalışıyorum canım nolsun işte :)
geçmiş olsun canım baş ağrısı dş ağrısı hayırdır ?
canımcım bilmez miyim o ağrıyııı çok kötüdür ya Allah' ım sabır versin git bi doktora bende haziranda çektim o acıyıooyy sorma yaa
dişim iltihaplanmış,sınav zamanı bi hafif ağrı vardı ilgilenmedim şimdi çekiyorum ceremesini,dişimin ağrısı çenemi resmen yerinden oynattı,o da başıma ağrı yaptı..sağlık herşeyden önce geliyor valla
canımcım bilmez miyim o ağrıyııı çok kötüdür ya Allah' ım sabır versin git bi doktora bende haziranda çektim o acıyı
git bir an önce canım ya sonra gittim diye haber ver :)hııı seni hatırlıyorum bi ara :)
gitmem miiii canımm yaa kafamı duvarlara vurdum bi gün ağrıdan o derece yani :)
git bir an önce canım ya sonra gittim diye haber ver :)
Allahtan kek icindekini falan yiyebiliyorsun birtanem ne kotu bir alerjiymis :/ yeme bir daha ya yapma valla ciddi birseyse
Alosuumm tatilde bol bol yedin ama bak bi sureligine de olsa istediklerini yaptin oyle dusun
canım yogun ya yazında dersler bitmiyo benim ama hafifliyo bende gittim hanımlar lokaline yazıldım stilistlik modelistliğe giyime onlarlar ugraşıyorum çizim felan senden nasıl gidiyo :)gittim kız gittim :)
aman neyse onu geçelim ee nasıl gidiyo hayat felan :)
canım zamanla rengi oturur cildinde güzel bi renk olur merak etme sonra yavaş yavaş kışa doğru kendi rengine dönersinAslinda bol yemedim ama ben takintili salak son 3 kiloyu cok hizli sok diyetle acliktan gebererek verdgm icin dolayisiyla yedigim her lokma kilo olarak dondu geri biliyodum boyle olacagni ya kizlar tatil boyunca pareomu cikaramadim utanctan selulitlerim cok fena igrenc kaynanamda bikiniyle cok fit gezindi valla delirecektim bide amele gibi habire guneslendim resmen 1.derece yanik oldum o kadar kotuki yamalik gibi bu rengim acilir demi simdide buna taktim yaa
ne ödevi annem o öyleee yazın ortasındayaz okulunda mısın??
bende iyi olmaya gayret ediyorum bu aralar,baş ağrısı diş ağrısıfalan takılıyoz öyle ağrılı ağrılı :)
yok kiiz yaz okulunda degilimödev veriyolar bizim bölümde yaz icin
canım yogun ya yazında dersler bitmiyo benim ama hafifliyo bende gittim hanımlar lokaline yazıldım stilistlik modelistliğe giyime onlarlar ugraşıyorum çizim felan senden nasıl gidiyo :)
canım kusura bakma ya telefonla konuşuyodum dalmışım
uyanalı yarım saat oldu derse oturcam bende şimdi yarın dersim var hala hazır değil çizimler bacımyok kuzum önemli değil bende forumda dolanıyordum :)
uyanalı yarım saat oldu derse oturcam bende şimdi yarın dersim var hala hazır değil çizimler bacım
dişinin ağrısı geçti miii ?
geçimş olsun aman doktor kontrolunu ihmal etme :):) oohh günaydın o zaman
valla ara ara sızlıyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?