66 günde 11.4 kg gitti bile :)

iyiyim ama stressliyim canim, yapmam gereken 1312334895523 tane ödev var ve ben halen baslamadim sen nasilsin?

ne ödevi annem o öyleee yazın ortasında yaz okulunda mısın??
bende iyi olmaya gayret ediyorum bu aralar,baş ağrısı diş ağrısı falan takılıyoz öyle ağrılı ağrılı :)

geçmiş olsun canım baş ağrısı dş ağrısı hayırdır ?

ooyy sorma yaa
dişim iltihaplanmış,sınav zamanı bi hafif ağrı vardı ilgilenmedim şimdi çekiyorum ceremesini,dişimin ağrısı çenemi resmen yerinden oynattı,o da başıma ağrı yaptı..sağlık herşeyden önce geliyor valla

canımcım bilmez miyim o ağrıyııı çok kötüdür ya Allah' ım sabır versin git bi doktora bende haziranda çektim o acıyı

canımcım bilmez miyim o ağrıyııı çok kötüdür ya Allah' ım sabır versin git bi doktora bende haziranda çektim o acıyı

hııı seni hatırlıyorum bi ara :)
gitmem miiii canımm yaa kafamı duvarlara vurdum bi gün ağrıdan o derece yani :)

Allahtan kek icindekini falan yiyebiliyorsun birtanem ne kotu bir alerjiymis :/ yeme bir daha ya yapma valla ciddi birseyse

Alosuumm tatilde bol bol yedin ama bak bi sureligine de olsa istediklerini yaptin oyle dusun

Aslinda bol yemedim ama ben takintili salak son 3 kiloyu cok hizli sok diyetle acliktan gebererek verdgm icin dolayisiyla yedigim her lokma kilo olarak dondu geri biliyodum boyle olacagni ya kizlar tatil boyunca pareomu cikaramadim utanctan selulitlerim cok fena igrenc kaynanamda bikiniyle cok fit gezindi valla delirecektim bide amele gibi habire guneslendim resmen 1.derece yanik oldum o kadar kotuki yamalik gibi bu rengim acilir demi simdide buna taktim yaa

gittim kız gittim :)
aman neyse onu geçelim ee nasıl gidiyo hayat felan :)
canım yogun ya yazında dersler bitmiyo benim ama hafifliyo bende gittim hanımlar lokaline yazıldım stilistlik modelistliğe giyime onlarlar ugraşıyorum çizim felan senden nasıl gidiyo :)
canım kusura bakma ya telefonla konuşuyodum dalmışım

canım zamanla rengi oturur cildinde güzel bi renk olur merak etme sonra yavaş yavaş kışa doğru kendi rengine dönersin

yok kuzum önemli değil bende forumda dolanıyordum :)

kızlar kusura bakmayın bu aralar aranıza pek katılamıyorum moralim her şeyim sıfır. nişanlımla çok büyük kavga ettik ayrıldık gibi bir şey ve ben çok kötüyüm. iki gündür yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…