66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kızlar kusura bakmayın bu aralar aranıza pek katılamıyorum moralim her şeyim sıfır. nişanlımla çok büyük kavga ettik ayrıldık gibi bir şey ve ben çok kötüyüm. iki gündür yatıyorum

hayırdır cnm noldu ki???niye kavga ettiniz?

kızlar kusura bakmayın bu aralar aranıza pek katılamıyorum moralim her şeyim sıfır. nişanlımla çok büyük kavga ettik ayrıldık gibi bir şey ve ben çok kötüyüm. iki gündür yatıyorum

sorma kuzu ne desem bilmiyorum.anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını.gücüm kalmadı,ne olur bilmiyorum ama Allah affetsin beni
canım hayır kaç kere böyle kavga ettiniz hepte kendine ediyosun kendi kendini üzüyosun biraz rahat bırak gerçekten erkek milleti değil mi ?
su yolunu bulur
sanki kötü bişey yapmış gibi konuştun ablacan Allah affetsin derken ?

bu diğerlerine oranla başka oldu. dayanamadım daha.yapmadım bir şey ama o lafı yaparsam diye dedim çünkü başka türlü bu acı ile geçiremem günlerimi.ben kendimi tutamazsam Allah tutsun beni

bu diğerlerine oranla başka oldu. dayanamadım daha.yapmadım bir şey ama o lafı yaparsam diye dedim çünkü başka türlü bu acı ile geçiremem günlerimi.ben kendimi tutamazsam Allah tutsun beni
canım Allah yar ve yardımcın olsun ya
Hakkında ne hayırlıysa nasıl mutlu olucaksan öyle olur inşallah

:) oohh günaydın o zaman
valla ara ara sızlıyor cnm
Merhaba pofuu tanismiyoruz seninle ben buse galiba kizlarn eski topigindensin bende geleli cok olmadi ama kaynastik yani ben kaynastim nasilsun nasil gidiyor diyet bu arada yasin kac
Gulum benim yaa ..boyle kavgalar olur cok cok iyi dusun yanlis birsey yapmadan once insallah araniz biran once duzelir lutfen kendini uzmemeye calis
Ablacim simdi saglikli beslenerek verirsin ben inaniyorum sana hem kilolar gidince selulitlerde azalir birde callanetics var 1 saat yapiyorsun gunde ama nasil geciyor anlamiyorsun 5. Yapisim ama vucudum da etkilerini gormeye basladim bir bak istersen moralini de bozma esinde sana yardimci olur belki gider rahatca seni boyle gormek istemiyoruz ablacim..acilir birkac haftaya cok guzel durur o zaman
allahtan oyle bisey yok dilvinim yoksa dusunmek dahi istemiyorum herseyde yumurta var cunku :/ dudak sismesii mi botox yaptirmaya ihtiyacin yok o zaman dolgun mu dursun istiyorsun ye yumurta

Merhaba pofuu tanismiyoruz seninle ben buse galiba kizlarn eski topigindensin bende geleli cok olmadi ama kaynastik yani ben kaynastim nasilsun nasil gidiyor diyet bu arada yasin kac

slm cnm,evet eski topikdenim :) diyet miyet hak getire valla bi türlü konsantre sağlayamıyorum
ben 26 yaşındayım cnm senin yaş kaç?

slm cnm,evet eski topikdenim :) diyet miyet hak getire valla bi türlü konsantre sağlayamıyorum
ben 26 yaşındayım cnm senin yaş kaç?
Diyetinde yasaklar mi koydun mesela bitene kadar cikolata hic yemicem gibi mi yoksa herseyden yiyip az yicem gibi mi ?sahsen ben herseyden az yicem dedigimde bir bakiyorum epey goturmusum minik minik bi dolu oluyor :) 20 yasindayim bende
bu hafta en çok sen kg vereceksin canım . bu kadar az yemeye vermezsen ayıp olur
Ama kahvaltim 13 14 gibi aksamda 21 gibi yiyorum o cok kotu ya yine de insallah veririm insallah guzelce veririz
Kizlar yardim kilo aliyoruw ve yiyorum yardim yardim
ablacim gulumun dedigi gibi bugun yatana kadar istedigini ye istiyorsan pizza ismarla tatli yap ama tika basa ye ve yarin o sislikten miden bulanacak niye yapiyorum kendime buu diye soracaksin cok ise yariyor

Diyetinde yasaklar mi koydun mesela bitene kadar cikolata hic yemicem gibi mi yoksa herseyden yiyip az yicem gibi mi ?sahsen ben herseyden az yicem dedigimde bir bakiyorum epey goturmusum minik minik bi dolu oluyor :) 20 yasindayim bende

aman ne yapmadımki :)
yasaklar koydum,şunu yapcam bunu yapmıycamlar dedim....ama yok olmuyo 69 da kaldım :)

tamam canım bu gece 24 e kadar ye yarın tam olarak başla dikkat etmeye kafana koy onu bu gece.ya da eşine falan soyle o tutsun seni kızsın sana

Kiz benim kocanin gobegh burnuna degecek nerdeyse ben ona kiziyorum aksine yarin basliorum yine bune ya ben bukadarmi istikrarsiz oldum saldim kendimi nerde 3 yil onceki bakmalara doyulmayan halim nerde simdiki halim 34 bedenlik halime bakiorumda kendime imreniorum dogum insani bu kadarmi mahveder bide benim sütobur kiz hala emiyo goguslerim inmis balon gibi

canım şöyle bi değişiklik yap o zaman.protein diyetine geç ve bunu bir hafta sürdür. istediğini istediğin kadar ye ama protein ye.et süt yumurta peynir istediğin kadar ye ama karbonhidrat asla alma o bir haftalık dönemde.unutma domateste bile karbonhidrat var yani sebze de yeme .son aldığın kiloları bu dediklerimle vereceğini umuyorum . sen bi yap bu dediğimi

Bi nevi dukan atak yap diosun ama ben birdaha o hataya dusmem safra kesemden oldum birakincada 2 katini aldirio zaten yine az yemeye basliycam

sahur: (03:35) 200 gr yogurt(ev yapimi ve icinde yarim corba kasigi yulaf kepegi), 100 gr üzüm, 2 kayisi, 1 erik, 1 seftali ve 3 parca kavun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…