66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Sabah
1 yumurtali menemen
1 dilim peynir
1 dilim dukan ekmek
Portakal kabugu receli
Ara
120 gr yogurt
1 dolu cay kasigi jole
1 tatli kasigi kakao ve tatlandirici
Aksam
Yuvarlama kofte
100 gr yogurt
Salcali domatesli sarimsakli sos
2 adet kirmizi koz biber

sahur(03:30) 1 porsiyon kuru fasulye piyazi(salatasi)(yaklasik 200 gr ediyor porsiyonu pismis olarak tabi), 2 lokma ezine peyniri, 4 parca karpuz.

iftar: yarim kase domates corbasi, 1 kase sulu patates yemegi, 2 corba kasigi kuru fasulye piyaz (evdeki yemekler bitsin diye annem bana iskence yapti bu iftar suan ölüyorum )

Alisana kadar pekii oturamiyordum oturdugumda da kalkamiyordum yerimdrn
aynen karnıma ağrılar saplanıyodu gülemiyodum

iftar
1 küçük kase tutmaç çorbası
1 kase sütlaç tarçınlı
bi kaç tane zorla ciğer aldım öğ
3 lokma ekmek

23.30
yürüyüşle birlikte 4 top dondurma
2 limonlu
2 karamelli

sahur(03:30)4 kayisi, 150 gr üzüm, 1 seftali, 4 parca karpuz, 1 kabaktan sote, 1 lokma keci peyniri, 2 catal güllac.

regliyim ama yinede sahur iftar yapiyorum :)

Son düzenleme:
sahur(03:30)4 kayisi, 150 gr üzüm, 1 seftali, 4 parca karpuz, 1 kabaktan sote, 1 lokma keci peyniri, 2 catal güllac.

kendi topiğime yazarken hergün senide takip ediyorum.

maşallah azmine hayranım seni gördükçe ben daha çok hırs yapıyorum.

jillian yapmaya başladım 2 gündür süper bişey inanılmaz çalışıyor her yerin. ve ter atıyorsun.

hafta sonları yürüyüş hafta içi jillian yapıcam artık.

inşallah bende biran önce 60 ları görürüm.

cok tesekkür ederim canim :) jillians i memleketimde yapamiyorum malesef cok sicak cünkü bir de ramazan malum :)
insallah görürsün canim bir an evel 60 lari, bende senin topigine bakayim bi :)

iftar: 3 corba kasigi kabak kavurma, 2 corba kasigi közlenmis patlican, 1 közlenmis kirmizi biber tursusu(ev yapimi), 3 kasik pancar haslama, yarim bardaktan az fazla ev yapimi limonata

Cok hossun ya

sabah
1 peynirli yumurta
1 dilim dukan ekmek
portakal kabugu receli

Ara
dukan sutlac
50 gr kakaolu yogurt

aksam
Yarim dilim dukan ekmek
80 gr limonlu light ton baligi
1 bardak zero

sahur(03:40) 1 dilim ev yapimi sade kek, 1 bardak süt(inek sütüü! yasaasin aylardir icemiyordum memlekete gelince kacirmiyim dedim) 1 kayisi ve 2 erik,

3 ,4 gündür giremedim ama neler yemedim neler içliköfteler patates kızartmaları mozaik pastalar amaaaaaa kilomu arttırmadım neymiş dengeli yemek lazımmış.Bi 15 gün kadar da tatile gidiyorum kızlar tatil için önerilerinizi alim diyet açısından.Ev kiraladık denize yakın yani yemek pişirmek yine başımın belası:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…