- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.121
Leslie de var canim bak o da iyi ^.^
sahur(03:30) 1 porsiyon kuru fasulye piyazi(salatasi)(yaklasik 200 gr ediyor porsiyonu pismis olarak tabi), 2 lokma ezine peyniri, 4 parca karpuz.
aynen karnıma ağrılar saplanıyodu gülemiyodumAlisana kadar pekiioturamiyordum oturdugumda da kalkamiyordum yerimdrn
sahur(03:30)4 kayisi, 150 gr üzüm, 1 seftali, 4 parca karpuz, 1 kabaktan sote, 1 lokma keci peyniri, 2 catal güllac.
regliyim ama yinede sahur iftar yapiyorum :)
kendi topiğime yazarken hergün senide takip ediyorum.
maşallah azmine hayranım seni gördükçe ben daha çok hırs yapıyorum.
jillian yapmaya başladım 2 gündür süper bişey inanılmaz çalışıyor her yerin. ve ter atıyorsun.
hafta sonları yürüyüş hafta içi jillian yapıcam artık.
inşallah bende biran önce 60 ları görürüm.
sahur(03:30)4 kayisi, 150 gr üzüm, 1 seftali, 4 parca karpuz, 1 kabaktan sote, 1 lokma keci peyniri, 2 catal güllac.
iftar
1 kase bamya çorası
küçük biber dolması
2 tane kalbura bastı
şimdide dondurma yiyorum 2 top
Bir paket çizi yedim( çok pişmanım çokk (
kiiizz pisman olma sakiin :) ohh afiyet olsun vucudumun ona ihtiyaci vardi de :) hic biseycik olmuyo o zaman, ben dondurmalari götürdügümde hep öyle düsünüyorum :)
Ben bugün dondurmada yedim ama :))))
hiiic bisey olmaaz :) ohh afiyet olsun, pasta bile yesen biseycik olmaaz, diyet moduna girmeyin, herseyi yiyin :) caniniz ne cekerse ceksin mahrum kalmayin hic ondan
sağol beybiiiiafiyetler olsun efendim
Cok hossun yasahur(03:30)4 kayisi, 150 gr üzüm, 1 seftali, 4 parca karpuz, 1 kabaktan sote, 1 lokma keci peyniri, 2 catal güllac.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?