- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.141
sahur(03:40) 1 dilim ev yapimi sade kek, 1 bardak süt(inek sütüü! yasaasin aylardir icemiyordummemlekete gelince kacirmiyim dedim) 1 kayisi ve 2 erik,
Afiyet şeker olsun canım süt bende gaaaaaaz yapıyor.Ama çokta severim.2 hafta kadar da kilo bildiriminde bulunamam canım haber virim.
3 ,4 gündür giremedim ama neler yemedim neler içliköfteler patates kızartmaları mozaik pastalar amaaaaaa kilomu arttırmadım neymiş dengeli yemek lazımmış.Bi 15 gün kadar da tatile gidiyorum kızlar tatil için önerilerinizi alim diyet açısından.Ev kiraladık denize yakın yani yemek pişirmek yine başımın belası:)))
ya kızlar bizde kendi sohbet topiğimizi açsak ya ? :102::102::102:
Ramazanda kilo veren varmi takip edemedim
sağol canımac bebik biz gelirizgecmis olsun bu aradaaa
sahur(03:40) 1 dilim ev yapimi sade kek, 1 bardak süt(inek sütüü! yasaasin aylardir icemiyordummemlekete gelince kacirmiyim dedim) 1 kayisi ve 2 erik,
küçük bir tabak çorba
çok küçük biber dolması
1 bardak ayran
çayla birlikte 2 kek
birisi hindistan cevizli diğeri portakallı
Iste buu canim benim cok sevindim bunlari yemene ragmen kilo almamana demek ki cidden dengeli yemissin3 ,4 gündür giremedim ama neler yemedim neler içliköfteler patates kızartmaları mozaik pastalar amaaaaaa kilomu arttırmadım neymiş dengeli yemek lazımmış.Bi 15 gün kadar da tatile gidiyorum kızlar tatil için önerilerinizi alim diyet açısından.Ev kiraladık denize yakın yani yemek pişirmek yine başımın belası:)))
Ben oruc tutmuyorum ama verdim canim onun disinda gulum ve baloncugumda orucla birlikte iyi verdiler :)Ramazanda kilo veren varmi takip edemedim
Iyiyim tatlim nolsun yuvarlanip gidiyoruz sen nasilsinheyy kocaman bir merhabalarrr çıtır hatuncuklarrr
nabersiniz bakem ?
sahurda çok kötüydüm ondan yazamadım
yediklerimi yazmıyorum çünkü hepsi boşa gitti aç aç orucum yani anlıycanız
Ramazan serbeti is my babyiftar: 2 tavuk but (hic yagsiz tavada pisti, derilerini yemedim), yarim kase coban salata ve yarim bardak ramazan serbeti.
canım yumurtaya alerjim var dayanamayıp yedim oda nerdeyse hastanelik oluyodum aç aç oruç tutmak zorunda kaldımIyiyim tatlim nolsun yuvarlanip gidiyoruz sen nasilsinnoldu neyin var :/
Dilvinim istersen ac geliriz sohbet ederiz :)
Biktim valla bu kilodanda selulitindende su vucudumla ugrasmaktanda biktim biktimcanım yumurtaya alerjim var dayanamayıp yedim oda nerdeyse hastanelik oluyodum aç aç oruç tutmak zorunda kaldım
iremim açıcam ama sabahtan beri düşünüyorum sohbet topiği için bi isim bulamadım
Biktim valla bu kilodanda selulitindende su vucudumla ugrasmaktanda biktim biktim
Allahtan kek icindekini falan yiyebiliyorsun birtanem ne kotu bir alerjiymis :/ yeme bir daha ya yapma valla ciddi birseysecanım yumurtaya alerjim var dayanamayıp yedim oda nerdeyse hastanelik oluyodum aç aç oruç tutmak zorunda kaldım
iremim açıcam ama sabahtan beri düşünüyorum sohbet topiği için bi isim bulamadım
Alosuumm tatilde bol bol yedin ama bak bi sureligine de olsa istediklerini yaptin oyle dusunBiktim valla bu kilodanda selulitindende su vucudumla ugrasmaktanda biktim biktim
ablacım aslında biz sadece bu kadar takıyoruz eşine sor o kadar takmıyo ve seni böyle seviyo inan banaBiktim valla bu kilodanda selulitindende su vucudumla ugrasmaktanda biktim biktim
canım ne hayırsa sadece hazır keklerden yiyebiliyorum ev yapımı yiyemiyorum meselaAllahtan kek icindekini falan yiyebiliyorsun birtanem ne kotu bir alerjiymis :/ yeme bir daha ya yapma valla ciddi birseyse
ssllmmm baloncukkk,dillvvinn canlarım nassınızzz bakeem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?