66 günde 11.4 kg gitti bile :)

canim zeytinyagli yemekler deneyebilirsin :) özellikle azicik yagda bugulamalar mesela kabak, biber patates falan, eger oruc tutmiyorsan iyi bir sabah kahvaltisi yap derim, ne varsa ye.

heyy kocaman bir merhabalarrr çıtır hatuncuklarrr
nabersiniz bakem ?

sahurda çok kötüydüm ondan yazamadım
yediklerimi yazmıyorum çünkü hepsi boşa gitti aç aç orucum yani anlıycanız

küçük bir tabak çorba
çok küçük biber dolması
1 bardak ayran

çayla birlikte 2 kek
birisi hindistan cevizli diğeri portakallı

küçük bir tabak çorba
çok küçük biber dolması
1 bardak ayran

çayla birlikte 2 kek
birisi hindistan cevizli diğeri portakallı

İftar 1 kase mercimek corba 1 kucuk biber dolmasi 2 kasik yogurt salata vee 3 bardak su patlicam sanki

Iste buu canim benim cok sevindim bunlari yemene ragmen kilo almamana demek ki cidden dengeli yemissin koccamannnn bir tebrik vallaa iyyy yemek pisirmeyi de hic sevmem :1 ama senin icin acik bufelerdense daha saglikli olacaktir bol bol sebze meyve tuketebilirsin aksamlari tatli icin dondurma en masumu yada meyveli yogurtlar bol bol yuz canim gercekten felaket derecede kalori yakmani sagliyor yani istemesende yemeyi cok cok abartmadigin surece gunluk 2 3 saat yuzerek kilo verebikirsin iyi tatiller tatlim haberlerini bekliyoruuz
Ramazanda kilo veren varmi takip edemedim
Ben oruc tutmuyorum ama verdim canim onun disinda gulum ve baloncugumda orucla birlikte iyi verdiler :)
heyy kocaman bir merhabalarrr çıtır hatuncuklarrr
nabersiniz bakem ?

sahurda çok kötüydüm ondan yazamadım
yediklerimi yazmıyorum çünkü hepsi boşa gitti aç aç orucum yani anlıycanız
Iyiyim tatlim nolsun yuvarlanip gidiyoruz sen nasilsin noldu neyin var :/
iftar: 2 tavuk but (hic yagsiz tavada pisti, derilerini yemedim), yarim kase coban salata ve yarim bardak ramazan serbeti.
Ramazan serbeti is my baby cok severim kendisinii
Dilvinim istersen ac geliriz sohbet ederiz :)

Menumu yazmayi unuttum
Sabah
2 yumurta
1 ince dilim peynir domates salatalik
portakal kabugu receli
1 dilim dukan ekmek
Ara
1 minik kase dukan muhallebi
aksam
tavuk gogsu
2 yk yogurtlu 1rendelenmis kabakli salata
2 adet koz kirmizi biber
1 dilim dukan ekmek

kizlaar recel olsun muhallebi olsun bunlar az bir tatlandiricili ve misir nisastasi da gayet az yani tamamen uygun diyebiliriz ekmekte ise sut yogurt yumurta yulaf kepegi var yine uygundur

Iyiyim tatlim nolsun yuvarlanip gidiyoruz sen nasilsin noldu neyin var :/

Dilvinim istersen ac geliriz sohbet ederiz :)
canım yumurtaya alerjim var dayanamayıp yedim oda nerdeyse hastanelik oluyodum aç aç oruç tutmak zorunda kaldım
iremim açıcam ama sabahtan beri düşünüyorum sohbet topiği için bi isim bulamadım

canım yumurtaya alerjim var dayanamayıp yedim oda nerdeyse hastanelik oluyodum aç aç oruç tutmak zorunda kaldım
iremim açıcam ama sabahtan beri düşünüyorum sohbet topiği için bi isim bulamadım
Biktim valla bu kilodanda selulitindende su vucudumla ugrasmaktanda biktim biktim

Biktim valla bu kilodanda selulitindende su vucudumla ugrasmaktanda biktim biktim

ablaaa ! bu ne ya hayir en ufak seyde isyan ediyosun, isyan etmeyin Allah bi saglik sorunu vermedi, saglamiz tek derdim kilo diye düsünün ya. ki kilo da insan kaynakli bir olay. napiyosak kendimize.

Allahtan kek icindekini falan yiyebiliyorsun birtanem ne kotu bir alerjiymis :/ yeme bir daha ya yapma valla ciddi birseyse
Alosuumm tatilde bol bol yedin ama bak bi sureligine de olsa istediklerini yaptin oyle dusun

ablacım aslında biz sadece bu kadar takıyoruz eşine sor o kadar takmıyo ve seni böyle seviyo inan bana
Allahtan kek icindekini falan yiyebiliyorsun birtanem ne kotu bir alerjiymis :/ yeme bir daha ya yapma valla ciddi birseyse
canım ne hayırsa sadece hazır keklerden yiyebiliyorum ev yapımı yiyemiyorum mesela
hamur işlerinde ise anneminkiler dokunmuyo ama çoğu kişinin yaptıları dokunuyo
canım nerden bileyim bu kadar fenalaşacağımı bi daha kolay kolay yemem birde dudağım şişer yumurta yiyince 2 katı olur rahat
5-6 saat inmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…