66 günde 11.4 kg gitti bile :)

07:10 dan 07:40 a kadar disaruda yürüyüs

kahvalti(08:45) 1 adet salcali yumurta (tavada azcik tereyagiyla pisti), 150 gr üzüm, 1 seftali, yarim muz, 1 kibrit kutusu ezine.

kızlar nasılsınız bayanbaloncuk tam gaz devam tebrikler
ben de sabah kahvaltıları bu aralar az da olsa tutturdum ama iki öğün yediğim için akşamları rayına girmedi çok yesemde iki öğün olunca sanki dengeleniyor kilo almıyorum dün ikindi gibi mantı yedim ne demeli bana bugun ise orucum

bende manti yiyordum ki. ben herseyi yiyodum evde ne varsa artik o yüzden hic takma kafaya :)

bu arada nickin süper
ama ben her istediğimi yediğim için zaten bu kiloya geldim
benim için artık yemem devri:18:

tesekkür ederim :) ama söyle bi durum da var ömrünün sonuna kadar mi yemiyceksin? bunu yapamiycagimiz icin her seyi yemen taraftariyim yoksa diyet psikolojisine girip biraktigimizda ne yesek kilo aliyoruzz

tesekkür ederim :) ama söyle bi durum da var ömrünün sonuna kadar mi yemiyceksin? bunu yapamiycagimiz icin her seyi yemen taraftariyim yoksa diyet psikolojisine girip biraktigimizda ne yesek kilo aliyoruzz

niyetim şöyle önce zayıflayacağım inş tabi
sonra bi süre korumaya geçicem yani diet olmasada dikkat edicemki vucudum zayıfkığa alışşın sonra yavaş yavaş normale dönerim
ama mesela haftada 2 gün yürüyüş yaparım form çayı günde 1 tane içerim
öyle düşünüyorum bi zayıflasam:44:

bu arada topiğimede beklrim canım
kalroi zayımı işe yarıyor topiği

bu arada topiğimede beklrim canım
kalroi zayımı işe yarıyor topiği

canim yanlis anlamada hic de öyle olmuyor ya ben bu zamana kadar kac kere kilo verdim aldim. hayatimdan birseyleri cikarip kilo verip tekrar yavas yavas yemeye baslarim diyince hoooop isin ucu kaciyor. yoksa ben simdiye 40 kiloydum

kuzuu beğen butonu yok bende alıntıladım
POFU BUNU BEĞENDİ

canim yanlis anlamada hic de öyle olmuyor ya ben bu zamana kadar kac kere kilo verdim aldim. hayatimdan birseyleri cikarip kilo verip tekrar yavas yavas yemeye baslarim diyince hoooop isin ucu kaciyor. yoksa ben simdiye 40 kiloydum

benim saıl amacım hamile kalmak
inş zayıflayınca hamile kalrım da gerisi yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…