- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.621
selammm :) dün 4 günlük atak evresini bitirdim bugün seyir evresindeyim ve çok mutluyum! bende yazayım menümü :
sabah: yulaf kepekli krep
öğle: yağsız yoğurt,light konserve ton,1 bardak yağsız süt
akşam: iki adet haşlanmış tavuk göğsü ,1 adet havuç
şimdilik bu kadar
aklımdan geçmedi değil haaFarsçayla Osmanlıcayı çok karıştırıyorum :)
eeee nabersin bakem
iyiyim iyi ama siginamiyorum suansen?
bende fena yorgunum :) her yerde indirim vardı dedim bi kaç parça bişey alayım aman allahım kadın milleti işte bi yandan kendime alıyorum arada anneme bakıyorum uygun bişey diğer yandan sevgilime alıyorumresmen 3 e bölündüm bugün
hani bana hani bana
senin bedenin kaç ki xxs miayyy zayıflamam lazım benim yaaa
yok kiiiz M yim ben
enem bende M bazen L oluyor ama hiçç S olmadım ben yazaten omuzlarım çok geniş benim yaptığım sporlar saolsun göğüsler desen maşallah oof off
benimde omzum ve sirtim genis isteeyoksa S olur bana.
kahve icmem ama üstüne nescafe parcalari dökülmüs 1 kase dondurma yirim sorun degilgel kahve içek kızzz
kahve icmem ama üstüne nescafe parcalari dökülmüs 1 kase dondurma yirim sorun degil
dondurma canavarı seni
cafe kafkaya gittin mi hiç?ben oranın kahvelerine bayılıyorruummm
yok gitmedim yaa
bi ara git cnm hem manzarası süper hem kahvesi :)
tecrube çok önemli değilmi evet vucudun şifresini çözmek mesele o da uğraşmakla olur sen başarmışsın tebrikllerrrevet sindirim acisindan cok iyi. bir seyi yemek istiyorsak ben onu gözüm doyana tiksinene hatta catlayana kadar yiyorum ki aklimda kalmasin. ama diger ögünde daha hafif yiyerek dengeliyorum. mesela her gün dikkat et benim ya dondurma vardir ya tatli ya bisey yiyorum mutlaka. hayat kisa her istedgiimizi yiyip icerek de kilo verilir yeterki gündürz yiyelim ve diger ögünde dengeliyelim. benim yedigim tatliyi baskasi yese kesin kilo alirdi bazen bende birşeyi canım istediği kadar yiyeyim belki bıkarım o anlık bıkıyorum ama daha sonra canım istiyorum
eski zamanla bu zaman arasında çok fark var bu zamanda haytımızı kolaylaştıran çok şey var ve o bizi rahatlığa rahatlık da tembelliğe götürdü o yüzden de yediklerimizi eritemediğimizden hemen kilo alıyoruz birde yediklerimizde de problem var o da ayrı mesele
estagfurullah abla, ben sadece bu zamana kadar cocuklugumdan beri kiloluydum ve hep diyet yaptim. sonuc hep kilo almamla sonuclandi hayatimda ilk kez 59 kiloyum ve bu zamana kadarki tecrubelerime dayanarak konusuyorum hepsi bu. sadece insan vucudunu tanimali o kadar yoksa her istedigini yiyerek de saglikli kalinabiliyormus
vay be 78 den 59a
benım su an kı kılomdan ıstedıgım kıloya ınmıssın..
ben yapabılecek mıyım acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?