66 günde 11.4 kg gitti bile :)

11gibi kahvaltı
1 kase bulgur pilavı tabi bol sebzeli ekmek yerine bulgur yiyeyim dedim ve biraz lor peynir
salata 1 dilim kavun yarım şeftali

Son düzenleme:
Merhaba ben de kilo vermek istiyorum bayanbaloncuk arkadaşım bana ilham oldu özellikle de kase hesabı yemek yiyerek:)
Benim kafama çok yattı çünkü diyet listeleri beni çook ama çok sıkıyor 2. Günde bırakıyorum
Kafama göre bir düzen oluşturdum 1 haftadır da yürüyorum. Üye olmadan okuyordum üye oldum
30 yaşımdayım 1 çocuğum var hedefim 15 kg vermek 58 e düşmek

1 haftadır diyetsiz yürüdüm bugün de kase hesabı yemek düzenime geçtim
Şöle düşündüm sabah; klasik kahvaltı 1 dilim ekmekle peynir,yağsız yumurta, 3 zeytin,domates marul,çay
Öğle; 1 kaseyi dolduracak kadar ev yemeği yanına yoğurt ya da ayran ya da cacık. Eğer kasede ekmek yoksa 1 dilim esmer ekmek
Akşam da aynı şekilde olacak
Akşamdan sonra hiçbirşey yemeyeceğim
Sabah ve akşam ara öğünleri de süt,2 ceviz ,6-7 fındık,meyve,1 avuç leblebi,2 kuru kayısı,1 hurma gibi hafif şeyler yemeyi düşünüyorum

Çikolata gofret gibi hazır gıdaları tamamen hayatımdan çıkarıyorum hayat boyu beslenme şekli olmalı çünkü bu
Nasıl sizce bu plan işe yarar mı?

Bugünü yazmakla başlayım

Sabah:
1 dilim ekmek 1 kaşık köy peyniri,3 siyah zeytin, 1 omletin 1/4ü,domates maydonoz şekersiz çay.
1 saat yürüdüm dönüşte de 1 küçük muz 1 bardak süt yedim

Sizin tartılma gününüz var mı? Ben dün tartıldım pazartesileri devam edeyim diyorum tartılamaya

Bir yeri yanlış yazmışım
Eğer kasede pirinç bulgur yoksa 1 dilim ekmek yiyeceğim yanına

bu yöntemi denemis ve 15 kilo vermis biri olaraktan sizce ise yaramamis mi? haydi hayirli olsun, diyet degil yasam tarzi, manti da yiyorum dolma da makarna da corba da sebze de herseyi ye ama sadece 1 kase :) yok doymadin mi yarim kase daha al, :) ama almadan önce gercekten doymadim mi yoksa ac gözlülük mü yapiroum diye düsün :) hem ac kalmadan hem de her istedigini yiyerek kilo vermek. pastada yedim ben börek de hatta her gün dondurma yiyorum :) pisman miyim? tabiki hayir. niye oluyum ki yemisim bi kere onu sefam olsun der mutlu olmaya bakiyorum

Bu arada arkadaşlarım ben bugün diyetisten randevusu aldım
Onu iptal ettireceğim
Önce sizlerle vermeyi deneyeceğim çünkü hiçbir rahatsızlığım yok gayet sağlıklıyım sağlıklı bir beslenme düzeniyle verebilirim diyorum. Boşuna 120 tl vermeyeceğim
Lüüütfen bana destek olun kocamı utandırayım çünkü çok söylüyorkilo ver diye(((

kilo verme sürecimde pazartesiydi tartilma günüm, suan aklima ne zaman gelirse o zaman tartiliyorum :) evde tarti yok da o yüzden aksiyor biraz ama kilo bildirimi yapabilirsin .
yediklerin iyi görünüyor :)

tabiki verirsin :) emin ol cok degil 3 ay sonra her kim sana kilo ver diyosa utanicaklar. bana kimse inanmadi kilo verecegime kimse ama simdi inanamiyorlar naptin naptin diye soruyolar bende yedim ictim keyfime baktim diyip söylemiyorum

Baloncuk çoook teşekkür ederim yeni üyeyim beğenme tuşunu bulamadım :)
Moralim çok yüksek şu anda buyöntemi denemiş birinden destek almak çok güzel:)
Tek kural 1 kase bu süper bir fikir gerçekten YASAK yok ama az yemek var
Ama sen 2 öğün yemişsin ben 3 yemek zorundayım çünkü bizde kahvaltı 8 de akşam yemeği hep beraber 19-19.30 gibi yenir arada yemezsem olmaz...
Tek çekincem kızım ve eşim pasta börek çok severler özeelikle akşam çayın yanına isterler
Bu yaptıklarımdan tadımdık da olsa bakmak istesem ana öğünde mi kase hesabı yiyeceğim
Yoksa bunları diyet boyunca hiç yemesem mi???? ?

aksam saat 9 dan sonra metobolizma duruyor bunu göz önünde tutarak hareket et deirm :) yani ben onlari gündüz yiyip nefsini köreltmen taraftariyim ama sen yine de kendin bilirsin :) yeme demiyorum dogru vakitte ye sadece

bugün öğle yemeğinde:

saat 13.00
1 kaseyi dolduracak şekilde yarım kase pirinç pilavı yarım kase de etli patlıcan yemeği yedim
yanına yoğurt ve domates aldım

saat 16.00
yarım avuç leblebi 3 badem ve yeşil çay

akşama da 1 kase zeytinyağlı kereviz ve mevsim salata yerim. ya cacık ya da yoğurtla beraber. muhtemelen meyvemi 1 dilim karpuz olacak şekilde akşam yemeğiyle yerim..

2 haftadır denemediğim bir kumaş pantolonum vardı içinde patlayacak gibi oluyordum 1 haftalık yürüyüş bile farketti şimdi beli sarkıyor

eee harika o zaman :) tebrik ederiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…