- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
-
Aslfflf aynı ben.Aalinda salma şoyle oluyor.
Normalde onume tatli, hamur isi gelince hayir diyorum.
Ama 3,4 kilo verince onume gelene hayir demiyorum.
BUgun pazari da kacirdim, marketten alirim insallah yarin bir seyler.
Valla sabah da içtim. Biraz baydı maalesef ve akşam çok az içtim sonra da çok acıktım. o yüzden bi saat kadar önce yoğurda salatalık doğrayıp yedim az bişey. Eliptik yapıyorum valla inşallah faydası oluyordur yani diyeti salsam bile ona devam etmek istiyorum.Oydar Eliptik 40 dakika super.
Ben de de var 5 dakikayi gecemem sıkılırım.
Yuruyus bandini da kullanamiyorum sıkılmaktan.
Corbayi 2 ogun mu ictin, kahvalti normal mi?
Su an nasilsin, dayanabiliyor musun
Yaş,boy,kilo nedir simdi sende?Valla sabah da içtim. Biraz baydı maalesef ve akşam çok az içtim sonra da çok acıktım. o yüzden bi saat kadar önce yoğurda salatalık doğrayıp yedim az bişey. Eliptik yapıyorum valla inşallah faydası oluyordur yani diyeti salsam bile ona devam etmek istiyorum.
31 yaşındayım 158 boy artık 69 kiloyumYaş,boy,kilo nedir simdi sende?
Cok iyi yapiyorsun, yapmissinbravo
Beni de gaza getirsene ya cok dustu modum diyet konusunda.
Benim butun dolabim dar kiyafet oldugu icin ona oranla gaza gelsem oghohohihih31 yaşındayım 158 boy artık 69 kiloyum
boyum kısa olduğu için baya tombiğim yani. Bir sürü güzel kıyafetim var giyemiyorum aynaya bakıyorum mutsuz. Şimdiye kadar yediklerim yetti dedim artık. İstediğim kiloya gelince yine yerim.
Ha canım istemiyor mu aşırı istiyor bazen ümitsizliğe düşüyorum ölme eşeğim ölme kaç hafta sürecek böyle diyorum ama kendimi toparlıyorum sonuca odaklanıyorum.
Seni de illaki gaza getiren bir şeyler vardır. Mesela çok sevdiğin ama şuan dar gelen bi kıyafetini dolabın en görünen yerine as mümkünse yazlık olsun
Ben de tesettürlüyüm iyi bi markadan çok beğenerek tunik aldım baya para bayılıp ki her zaman almam. Sonra hop hamile kaldım derken iki kere falan giydim şimdi nasıl aklımda o tunik. Kilo verip giyicem onu. Şuan zayıflayınca alırım diye yeni kıyafet de almıyorum. Kısıtlı şeyle kaldım. Bunlar falan çok etkili oldu diyet kararımdaBenim butun dolabim dar kiyafet oldugu icin ona oranla gaza gelsem oghohohihih
Ben de 35 yasindayim.
Bak ne diyecegim. Ben seni gaza getireyim.
Işim geregi klasik giyiniyorum.
Su anki kilomda ilk kez kumas pantolon ve jeans kemerleri aldim gold tokalari olan.
Simdiye kadar giyinmiyormusum ben yaaa.
Gomlegi,bluzu ustune salmaktan.
Icine koyup kemer takinca ne şık oluyormus1haftadir her turlu seyi pantolon icine koyuyorum cok komik.
Ay tekrar gaza geldim
Bende de maalesefBiraz kilo verince salma olayı bende de var
Canim bugun hurma yorgut detoxunu yapmayi dusunuyrm onceden yaptigimda 3 kilo vermistim bakalim uc gun yapacagimSelam hanımlar nasıl bugünkü menüler
Dun detoks corbasi ile sabah 600 gr gitmis demistin, o aksam mi doner yedin?Dün güzel diyete uygun başladım ama akşam döner yedimbugün sabah da yine diyete uygun bi omlet peynir yeşillik falan yedim. Akşam detox çorbamdan kalmıştı onu içicem. Yarın da tarihi çok önceden ayarlanmış bi pikniğe gidicem pasta börek falan olacak orda da yerim maalesef. Artık cuma da dengelemeye çalışacağım.
Evet ya o akşam, ani kararla dışarı çıktık alışveriş falan sonra çok acıktık. Aslında kalori hesabına göre kalorimi aşmadım makro besinlerde de sorun yoktu ama işte döner yani kaçamak. Lavaşa sarılıydı ekmekten ince diye kendimi acutuyorumDun detoks corbasi ile sabah 600 gr gitmis demistin, o aksam mi doner yedin?
Doner sagliksiz degil gerci ekmek yoksa.protein artirmak icin yiyorum ben de arada.
Onunla birlikte 600 gittiyse daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?