68 kiloyla diyete başlıyorum. Yakın kiloda isek beraber zayıflayabiliriz :)

Selam herkese. Sabah yine aynı kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik. Bu sabah çeyrek simit yedim ama yarım dilim tam buğday ekmeği de yedim. Meyve olarak kiraz yedim. İkindi ara öğününde bir bardak süte tahin ve bir parça muz karıştırıp içtim.
Akşam dünle aynı patlıcan musakka, pirinç pilavı ve havuç tarator. Bugün çorba yoktu.
Birazdan eliptik yapıcam en az 30 dk yaparım.

asena87 arkadaşa katılıyorum. Uygulama kullanıp besinleri dengelerseniz daha iyi sonuç alırsınız. Ne kadar az yeseniz de karbonhidratı azaltmadıkça verim alamazsınız. Bu aralar benim de karbonhidrat fazla olmaya başladı maalesef

Afiyet olsun
Kalori ve makro oranlarina baktin mi bugun.
Sanki fazla renkli ve karbonhidratli
Kiraz,pilav ve yemegin miktarini yazmamissin ama fazla sanki.gerci sen de demissin fazla oldugunu.
Pilavi sekeri vs 1 ay cikaracagim hayatimdan diye baslasana bir.
Pazartesi için baya heyecanlıyım. Bu hafta adetliydim kilo vermeyi yavaşlatmış mıdır acaba?
Regl bittiyse en minimum kilondasindir su an.
Guzel sonuc gorebilirsin.
Mesela yarin da detoks tarzi beslen.
Aksama sadece protein ve salata ye.
Gunduz maydanoz suyu ic istersen, pzt guzel olacaktir.

Kalori detaylarım burda. Pilav 4 kaşık yemek de bir porsiyon kadar yedim. Kiraz da 6 7 taneydi

Eki Görüntüle 3259442
Kalori detaylarım burda. Pilav 4 kaşık yemek de bir porsiyon kadar yedim. Kiraz da 6 7 taneydi
Ay iyi.miktar yazmayinca yatim kilo kiraz,2 tabak pilav mi acaba dedimmmmm
Yarini detokslu gecir bak pzt sonuca sevineceksin.
Regl sonrasi tartilmadin mi hic?
Ben gunde 3 defa tartiliyorum onunden gecerken.tabi yanlis yapiyorum ama hastalik iste

Ay iyi.miktar yazmayinca yatim kilo kiraz,2 tabak pilav mi acaba dedimmmmm
Yarini detokslu gecir bak pzt sonuca sevineceksin.
Regl sonrasi tartilmadin mi hic?
Ben gunde 3 defa tartiliyorum onunden gecerken.tabi yanlis yapiyorum ama hastalik iste
2 gün önce tartıldım. Reglim tam olarak yarın bitiyor. Buraya yedim diye yazdığım şeylerin ayrıntısını yazmak zor geliyor adlflşgşg genelde ölçüyü kaçırmadan kalori hedabına göre yiyorum. Ben de sabahları zor tutuyorum kendimi tartılamamk için gün içinde tartılmıyorum zaten doğru sonuç değil diye

Benim psikopatligim; gun icinde de tartilip, suan +1 kilo fazla ciksam su kadarimdir falan diyorum.sanki 2 kilo verecegim yarim gunde.
Yarin bitiyorsa da iyi sonuc gorursun ama tam dogru sonuc sali carsamba haber edersin yine

Benim psikopatligim; gun icinde de tartilip, suan +1 kilo fazla ciksam su kadarimdir falan diyorum.sanki 2 kilo verecegim yarim gunde.
Yarin bitiyorsa da iyi sonuc gorursun ama tam dogru sonuc sali carsamba haber edersin yine
Detoxu pazartesi düşünüyorum bakalım güzel bi çorba buldum onu yapıcam

Aa bunun tadi guzel olur bak yap mutlaka.
Gecen hafta kabakla yaptim, zerdecal falan degisik guzellik katti.bebek mamasi gibiydi

Buzlukta annemin yaptigi et suyu gibi bir seyler var, onu da katayim ben de bu hafta ici bir kez kabakla yaparim.
Kabağı sevmediğim için direkt kabaklı yoğurtlu detoxa sıcak bakmadım ama gerçekten bunun tadı güzel olacak gibi. Bakalım denicem. Bir de şeftali detoxu var bir ay sonra da onu yaparım o da çok lezzetli görünüyor dur atayım.

Teşekkürler benim hassas noktam bunlar zaten yani şimdiye kadar şöyle avundum hep
3 tane yiyordum mesela bak şimdi 1 tane yedim
Ama haklısın hiç yememek gerekiyor
Hiç için uğraşacağım

Dünden önceki gün içtim. Tek günde etkisini anlayamam tabi tadı güzeldi. Ama dün ve bugün unuttum unutkan bi insanım benadkdlflf. Yarın başlayıp 1hafta içmeye çalışayım inşallah
Ben de unuturm.
Telefonda tarih ajandasinin oldugu yere bir gune hatirlatma ekleyince altinda şu kadar gune ekle secenegi vardi.
Her sabah 8 de hatirlatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…