- 3 Eylül 2018
- 9.233
- 49.247
- 548
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
-
Selamlar
Sabah su ve kahve
12:00 1 yumurta 1 peynir 1/2 avakoda 1/2 simit 5 zeytin
15:00 1 bardak muzlu süt
18:00 1 çocuk burger ,3 kaşık taze fasülye 3 kaşık yoğurt
Ve gece hiç bir şey yememeyi düşünüyorum ilk gün dayanamazsam sütlü kahve en fazla
Spor 40 dk bisiklet sürdüm
Sizce nasılım
Afiyet olsunSelam herkese. Sabah yine aynı kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik. Bu sabah çeyrek simit yedim ama yarım dilim tam buğday ekmeği de yedim. Meyve olarak kiraz yedim. İkindi ara öğününde bir bardak süte tahin ve bir parça muz karıştırıp içtim.
Akşam dünle aynı patlıcan musakka, pirinç pilavı ve havuç tarator. Bugün çorba yoktu.
Birazdan eliptik yapıcam en az 30 dk yaparım.
Regl bittiyse en minimum kilondasindir su an.Pazartesi için baya heyecanlıyım. Bu hafta adetliydim kilo vermeyi yavaşlatmış mıdır acaba?
Afiyet olsun
Kalori ve makro oranlarina baktin mi bugun.
Sanki fazla renkli ve karbonhidratli
Kiraz,pilav ve yemegin miktarini yazmamissin ama fazla sanki.gerci sen de demissin fazla oldugunu.
Pilavi sekeri vs 1 ay cikaracagim hayatimdan diye baslasana bir.
Regl bittiyse en minimum kilondasindir su an.
Guzel sonuc gorebilirsin.
Mesela yarin da detoks tarzi beslen.
Aksama sadece protein ve salata ye.
Gunduz maydanoz suyu ic istersen, pzt guzel olacaktir.
Ay iyi.miktar yazmayinca yatim kilo kiraz,2 tabak pilav mi acaba dedimmmmmEki Görüntüle 3259442
Kalori detaylarım burda. Pilav 4 kaşık yemek de bir porsiyon kadar yedim. Kiraz da 6 7 taneydi
2 gün önce tartıldım. Reglim tam olarak yarın bitiyor. Buraya yedim diye yazdığım şeylerin ayrıntısını yazmak zor geliyor adlflşgşg genelde ölçüyü kaçırmadan kalori hedabına göre yiyorum. Ben de sabahları zor tutuyorum kendimi tartılamamk için gün içinde tartılmıyorum zaten doğru sonuç değil diyeAy iyi.miktar yazmayinca yatim kilo kiraz,2 tabak pilav mi acaba dedimmmmm
Yarini detokslu gecir bak pzt sonuca sevineceksin.
Regl sonrasi tartilmadin mi hic?
Ben gunde 3 defa tartiliyorum onunden gecerken.tabi yanlis yapiyorum ama hastalik iste
Benim psikopatligim; gun icinde de tartilip, suan +1 kilo fazla ciksam su kadarimdir falan diyorum.sanki 2 kilo verecegim yarim gunde.2 gün önce tartıldım. Reglim tam olarak yarın bitiyor. Buraya yedim diye yazdığım şeylerin ayrıntısını yazmak zor geliyor adlflşgşg genelde ölçüyü kaçırmadan kalori hedabına göre yiyorum. Ben de sabahları zor tutuyorum kendimi tartılamamk için gün içinde tartılmıyorum zaten doğru sonuç değil diye
Detoxu pazartesi düşünüyorum bakalım güzel bi çorba buldum onu yapıcamBenim psikopatligim; gun icinde de tartilip, suan +1 kilo fazla ciksam su kadarimdir falan diyorum.sanki 2 kilo verecegim yarim gunde.
Yarin bitiyorsa da iyi sonuc gorursun ama tam dogru sonuc sali carsamba haber edersin yine
Aa nasil bir sey.Detoxu pazartesi düşünüyorum bakalım güzel bi çorba buldum onu yapıcam
Aa nasil bir sey.
Aa bunun tadi guzel olur bak yap mutlaka.
Kabağı sevmediğim için direkt kabaklı yoğurtlu detoxa sıcak bakmadım ama gerçekten bunun tadı güzel olacak gibi. Bakalım denicem. Bir de şeftali detoxu var bir ay sonra da onu yaparım o da çok lezzetli görünüyor dur atayım.Aa bunun tadi guzel olur bak yap mutlaka.
Gecen hafta kabakla yaptim, zerdecal falan degisik guzellik katti.bebek mamasi gibiydi
Buzlukta annemin yaptigi et suyu gibi bir seyler var, onu da katayim ben de bu hafta ici bir kez kabakla yaparim.
Teşekkürler benim hassas noktam bunlar zaten yani şimdiye kadar şöyle avundum hepSelam,hosgeldin.
Afiyet olsun,bisiklet olayi cok iyi.
Durust bir yorum yapacagim isine yaramasi acisindan.
Fatsecret programini indirip gunluk yedikletini eksiksiz yazmani oneririm.
Mesela bugun kahvaltida meyve oldugundan karbonhidrat miktarim fazla cikti programda,aksama protein dengelesin diye ton baligi yedim.
Kendine bence 1 ay sure koy.seker ve hamur isi yememekle ilgili.
Kendimden biliyorum, bunlari yiyerek ama azalttigini sanarak kilo vermek zor oluyor.
Simit,muzlu sut,burger mesela...
Simdiki sekilde de kilo verirsin belki bilemem ama karbonhidrat oranini dusurmek cok daha saglikli.
Kafanda 1 ayi silersen,her ikrama hayir diyecegim, bunlar onume gelse de yemeyecegim dersen zaten 1 ay sonraki degisimi gorunce kendin vazgecemeyeceksin.
Naçizane onerilerimdi, sevgiler
Dünden önceki gün içtim. Tek günde etkisini anlayamam tabi tadı güzeldi. Ama dün ve bugün unuttum unutkan bi insanım benadkdlflf. Yarın başlayıp 1hafta içmeye çalışayım inşallah
Ben de unuturm.Dünden önceki gün içtim. Tek günde etkisini anlayamam tabi tadı güzeldi. Ama dün ve bugün unuttum unutkan bi insanım benadkdlflf. Yarın başlayıp 1hafta içmeye çalışayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?