:(::(............

b4byl0n

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
13
1
0
35
Bursa
Merhaba..:(..bır sorunum var ama nasıl çözebilceğimi bilmiyorum...ben engellı bir cocugu yada kımsesız bırını ustume almak ıstıyorum ama aılem istemıyor acıkcası...bunu cok ıstıyorum..henuz bekarım evlı degılım..cocuk sevmem aslında hıc ama istiyorum nedense..alıp onu buyutmek ona bakmak ıstıyorum...sızcede saçma mı olmazmı :(...:43:

Son düzenleme:
Engelli bireylere kendi aileleri bile bakmakta zorlanıyor.Demir gibi bir bünyenin olması lazım.Aa ben bundan hoşlanmadım,geri götüreyim de diyemezsin üstüne alacaksan.Çok çok büyük bir sorumluluk.Farzet ki sana bir şey oldu,kim bakacak ona sonra? Ya da ilerde hayatının seyri değişip de pişman olursan?

Kac yasındasınız ?
Cok guzel bır nıyet oldugu asıkar .
Yarın bır gun evlenıp kendı cocugunuz oldugunda evlat edındıgınız cocukla ıkısını ayırmayacak ladar saglam bır vıcdana sahıp olmalısınız . Ben yapamazdım sanırım ...

hem cocuk sevmiyorsun
hem ailenin iznine göre yaşıyorsun özgür bir birey değilsin
bir de üzerine birini mi alacaksın?
lütfen mantığa davet ediyorum.

Engelli birey çok çok çok büyük sorumluluk. Kendi kanından, canından annesı babası bile bezebiliyor bıkabiliyor. Lütfen kalkışmayın o işe. Ama evlat edinmenizi destekliyorum sonuna kadar. İnşallah benim de maddi durumum iyi olursa 2sini ben doğuracağım birini de annesizlikten kurtaracağım(umarımbeniçokçoksever♥) . Keşke maddi durumu iyi olan aileler bir evlat edinse de o sabiler kurtulsa yalnızlıktan...

Merhaba..:(..bır sorunum var ama nasıl çözebilceiğimi bilmiyorum...ben engellı bir cocugu yada kımsesız bırını ustume almak ıstıyorum ama aılem karsı...bunu cok ıstıyorum..henuz bekarım evlı degılım..cocuk sevmem aslında hıc ama 4 kez ruyamda gordum bunu ve ıcımde kaldı nedense..alıp onu buyutmek ona bakmak ıstıyorum...sızcede saçma mı olmazmı :(...:43:
çocuk sevmiyorsunuz ve engelli bir çocuğa bakmak istiyorsunuz
sadece rüyanızda gördünüz ddiye içinizde kalmaması için engelli bir çocuk büyüteceksiniz. yazık o çocuğa:ssz:

Cocuk sevmiyorsunuz ama engelli bi cocuga bakabileceginizi düsünüyorsunuz, cok tezat... Bence bikac kez rüyanizda gördügünüz icin etkilenmissiniz ve gecici bi heves... Ayrica arastirmis olsaydiniz öyle her isteyenin evlatlik edinemedigini bilmeniz gerekirdi, yani ailenizden önce cok baska asamalari var... Daha siz ailenize muhtacken, yani kendi kararinizi uygulama yetkiniz ve gücünüz yokken zaten böyle ciddi bisey mantiksiz... İleride evleneceginiz kisi, kendi cocuklariniz oluncaki konularina gitmiycem bile... Düsünce evet güzel ama bi cocugu kurtarayim derken dahada yakmiyalim...

Dalgami geçiyorsunuz.... cocuk sevmem ama ay ruyamda gördüm ben bi bakim. Tobe tobe... siz engellileri yada ailesi olmayan cocuklari ne saniyorsunuz... ole sokaktaki kedi kopek gibi alip iki oksayip sikilinca o yana bu yana atamayacaginizi Biliyormusunuz. Allah askina siz once aklinizi toplayin, bi kendinize gelin, sonra gidin bi cicek falan alin saksida sulayin edin.. yada kitap alip okuyun yani....

Dalgami geçiyorsunuz.... cocuk sevmem ama ay ruyamda gördüm ben bi bakim. Tobe tobe... siz engellileri yada ailesi olmayan cocuklari ne saniyorsunuz... ole sokaktaki kedi kopek gibi alip iki oksayip sikilinca o yana bu yana atamayacaginizi Biliyormusunuz. Allah askina siz once aklinizi toplayin, bi kendinize gelin, sonra gidin bi cicek falan alin saksida sulayin edin.. yada kitap alip okuyun yani....

bana bakın buraya kmsyle trtısmak ıcn yzmadım bunu..kmsenn yorumunuda umrsamıyorum..evet ccuk svmıyorum ama ıcmden öyle gelıyor..sen bı aklını topla bence yoksa ben toplrım senı

Engelli bireylere kendi aileleri bile bakmakta zorlanıyor.Demir gibi bir bünyenin olması lazım.Aa ben bundan hoşlanmadım,geri götüreyim de diyemezsin üstüne alacaksan.Çok çok büyük bir sorumluluk.Farzet ki sana bir şey oldu,kim bakacak ona sonra? Ya da ilerde hayatının seyri değişip de pişman olursan?

haytımın seyrıne ben karar verırım..ben kmsyı yarı yolda bırakmam..tabı ALLAH ızın verırse

Cocuk sevmiyorsunuz ama engelli bi cocuga bakabileceginizi düsünüyorsunuz, cok tezat... Bence bikac kez rüyanizda gördügünüz icin etkilenmissiniz ve gecici bi heves... Ayrica arastirmis olsaydiniz öyle her isteyenin evlatlik edinemedigini bilmeniz gerekirdi, yani ailenizden önce cok baska asamalari var... Daha siz ailenize muhtacken, yani kendi kararinizi uygulama yetkiniz ve gücünüz yokken zaten böyle ciddi bisey mantiksiz... İleride evleneceginiz kisi, kendi cocuklariniz oluncaki konularina gitmiycem bile... Düsünce evet güzel ama bi cocugu kurtarayim derken dahada yakmiyalim...

ya ben kmsye muhtac degılım aıleme bıle ben bakıyorum dusunun gerısını bana bakabılen yda bakan bırı yok zaten...sorun o zten bn evlılıgı dusunmuyorum..

Engelli birey çok çok çok büyük sorumluluk. Kendi kanından, canından annesı babası bile bezebiliyor bıkabiliyor. Lütfen kalkışmayın o işe. Ama evlat edinmenizi destekliyorum sonuna kadar. İnşallah benim de maddi durumum iyi olursa 2sini ben doğuracağım birini de annesizlikten kurtaracağım(umarımbeniçokçoksever♥) . Keşke maddi durumu iyi olan aileler bir evlat edinse de o sabiler kurtulsa yalnızlıktan...

ınsaallah..ısteyen herkese nasıp olur..ama alabılmekte kolay degıl sanırım..

tabı oda guzel..aslında benım ıstedgım onu hayatmın merkezı yapmak..

Büyük bir sorumluluk ister o işler.
Bence siz en iyisi yardımda bulunun..Tabi varsa maddi durumunuz, okul masraflarını vs. gibi ihtiyaçlarını karşılarsanız daha hayırlı olur ..

Büyük bir sorumluluk ister o işler.
Bence siz en iyisi yardımda bulunun..Tabi varsa maddi durumunuz, okul masraflarını vs. gibi ihtiyaçlarını karşılarsanız daha hayırlı olur ..

haklısın cok ıyı karar vermem gerekır..ama ıstedgım bu degıl yanımda olması genede tesekkur ederım

Tezatsın konu sahibi, bunu dile getirenlere hiç çatma...

Çocuk sevmeyen biri engelli çocuğa nasıl bakacak? Çocuk bakmak zaten çok zor ve büyük sorumluluk gerektiren bir şey. Engelli bir çocuğa bakmak daha büyük zorluk ve daha büyük bir sorumluluk gerektirir. Bir kaç kez rüyama girdi gidip bir çocuk evlat edineyimle olacak şey değil...

Kac yasindasin? Isin gucun, maddi bagimsizligin var mi? Evli misin?

"Cocuk sevmem hic", sonra da "ailem karsi" filan deyince konunu ciddiye bile alamadim. Seninki bir anlik heves gibi geldi bana. Engelli cocuga ya da kimsesiz bir cocuga bakmak cocuk oyuncagi degil. Oyle sevmem ama ruyamda gordum yahu, bir deneyeyim denecek birsey degil. Bunun ciddiyetinin farkinda oldugunu sanmiyorum yani. O yuzden soyle iyidir, boyle guzel davranistir ve fazlasini diyemiyorum. Once biraz kendini anlatsan?

Back
X