69'dan 57'ye nasıl yapsam

Bugun;
08.00 az kavun az peynir
11.30 yogurt
13.30 2 kucuk kayisi 2 kucuk ceviz
15.00 1 ince dilim kavun
17.00 4 kasik pilav,kofte,domates,ayran
19.00 1 ceviz 1 kayisi

Gun icinde: 1 lt su,1 lt bitki cayi,1 Türk kahvesi,1 sade soda
Hareket hala yok ben de.anca isten gelip dinleniyorum.
neyse ki 17.00'de yemişsin canım :) daha da bişey söylemem :ukala:

Bugun;
08.00 az kavun az peynir
11.30 yogurt
13.30 2 kucuk kayisi 2 kucuk ceviz
15.00 1 ince dilim kavun
17.00 4 kasik pilav,kofte,domates,ayran
19.00 1 ceviz 1 kayisi

Gun icinde: 1 lt su,1 lt bitki cayi,1 Türk kahvesi,1 sade soda
Hareket hala yok ben de.anca isten gelip dinleniyorum.
1 ltre su az canım en az 2 yapmalısın benim normal zamanda 3ü geçiyor ramazanda 2 içebiliyorum en fazla

Regli dönemimde anlamsızca güzel kilo vermiştim, ödemi geri alırım diyodum ama 300 gram daha gitmiş bu hafta.
:KK49:
Artık hafiften yavaşlamaya başladım, şu üşenip yapamadığım yürüyüşlere alışsam şahane olucak.
Eki Görüntüle 2155066
tebrikler cnm
ben 4 gibi eve gidince bildirim yapacağım
dün 63lere giriş yaptım bende bakalım bugün ne göreceğim

yok yok iyiyim. ben eskiden diyet yaptığımda 65 kiloda 1 ay falan takılmıştım yine onu bekliyordum. oraları hızlı geçtiğim için çok mutluyum. Bir de tabi artık nerdeyse 70 kilodayken 40 bedene sığıyordum. Şimdi 38 beden bir yudum bol geliyor. Dolabımın yarısı 36 beden ve beni bekliyor :halay:
o zaman sen normalde çok da kilolu değil hatta tam ideal ölçülerdeydin o zaman. kilo artış hızını kontrol edememe durumunu nasıl farkettin.

o zaman sen normalde çok da kilolu değil hatta tam ideal ölçülerdeydin o zaman. kilo artış hızını kontrol edememe durumunu nasıl farkettin.

ben genelde hep 55-57 arasında gidip gelirdim. 1 kere daha 69 olmuştum sonra 3-4 ayda toparladım. Ondan 36 beden kıyafet patlaması var dolapta.
1.5 sene önce kist ameliyatı oldum, ameliyat öncesi istemsiz çok kilo verdim ama tartılmadım sadece 36'larım bol gelirdi ordan biliyorum. Yani kesin 57'nin baya altındaydım. Ameliyat sonrası normal kiloma kısa zamanda geldim.
Sonrasında kilo artışını kontrol edememe değil de takmadım hatta çok zevk aldım bu süreçten :hamarat:
Genelde güzel yemek yaptığımı söylerler (söyleyenler beni bitirdi :KK50:), 1 sene önce yeni bir eve çıktık. Önceki evim sahildeydi sürekli yürürdüm, diyet ya da egzersiz olsun diye değil çok içimden gelirdi, hadi yeniköye gidip bi kahve içelim denirdi iş dönüşü, olağan olarak aktiftim. Yeni evimizle aşk yaşadık ama sahilde değil :) Gelen giden, arkadaş toplanmaları, bitmeyen Cuma geceleri, Cumartesi bizdeyizler derken aşırı mutlu yemekler yapıp üstüne bide gece 1-2'ye kadar habire bi atıştırma, dondurma, bira-cips döngüsü olunca. Kaçınılmaz olarak 67 oldum. Diyet denemelerim başladı, yapamadıkça bu sefer mutsuz bi şekilde fast food ve abur cubura sardım. 69.800'e kadar çıktım. Özetle 1 senede 10 kilo kadar alıp sonra 1 ayda 2 kilo daha aldım :KK43: böyle :kahve:

aa bir de yemek yapmayı baya seviyorum, beni motive ediyor. En sevdiğim hobim olabilir.
Bundan önceki diyet denemelerimde (dukan, yoğurt diyeti, sibel can diyeti :oops:, sıvı detoks, gıda ayrıştırma diyeti vb. :))
istediğim gibi yemek yapamayıp listemde hep bi kısıtlama, ya da hatta önümde içmem gereken bir juice varken yemek bile yapmadığım için çok mutsuz oldum. 24 nisanda doğru yolu bulduğuma inanıyorum. Yemek yapabiliyorum, dostlarla sofralar kurabiliyorum. Çünkü hep benim yiyebileceğim şeyler oluyor. Hele detox yaparken kimseyle görüşmüyordum, şimdi ben çıkmıyım siz yemek yersiniz falan diye triplerdeydim :) Kendimi iyi hissettiren şeylerden vazgeçmeden daha mutlu ilerleyebiliyorum artık.

ben genelde hep 55-57 arasında gidip gelirdim. 1 kere daha 69 olmuştum sonra 3-4 ayda toparladım. Ondan 36 beden kıyafet patlaması var dolapta.
1.5 sene önce kist ameliyatı oldum, ameliyat öncesi istemsiz çok kilo verdim ama tartılmadım sadece 36'larım bol gelirdi ordan biliyorum. Yani kesin 57'nin baya altındaydım. Ameliyat sonrası normal kiloma kısa zamanda geldim.
Sonrasında kilo artışını kontrol edememe değil de takmadım hatta çok zevk aldım bu süreçten :hamarat:
Genelde güzel yemek yaptığımı söylerler (söyleyenler beni bitirdi :KK50:), 1 sene önce yeni bir eve çıktık. Önceki evim sahildeydi sürekli yürürdüm, diyet ya da egzersiz olsun diye değil çok içimden gelirdi, hadi yeniköye gidip bi kahve içelim denirdi iş dönüşü, olağan olarak aktiftim. Yeni evimizle aşk yaşadık ama sahilde değil :) Gelen giden, arkadaş toplanmaları, bitmeyen Cuma geceleri, Cumartesi bizdeyizler derken aşırı mutlu yemekler yapıp üstüne bide gece 1-2'ye kadar habire bi atıştırma, dondurma, bira-cips döngüsü olunca. Kaçınılmaz olarak 67 oldum. Diyet denemelerim başladı, yapamadıkça bu sefer mutsuz bi şekilde fast food ve abur cubura sardım. 69.800'e kadar çıktım. Özetle 1 senede 10 kilo kadar alıp sonra 1 ayda 2 kilo daha aldım :KK43: böyle :kahve:
ah canım tam olarak aynı olmasada benziyor hikayemiz. bende hiç bi zaman zayıf olmadım ama 38 bedeb giyerdim rahatlıkla bi de ben belli etmiyorum sanırım. oğlum doğdu ücretsiz izne ayrıldım çok iyi gidiyodum normalden biraz fazlam vardı. ama ne zaman işe başladım hareketsiz yaşam beni mahvetti bi de antepte yaşıyorum ben malum kebaplar tatlılar sabah kahvaltıda ciğerler derkeeenn bi de korkumdan tartılmadımda

bu yılın başında talihsiz sonuçlanan bi hamileliğim oldu. kürtaj sonrası daha çok yedim. artık tartıdaki kilo ne bilmiyordum ama hayat kalitem feci düşmüştü. biraz yürüsem yoruluyordum. dur demenin vakti geldi dedim ve başladım 80 le hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm. 70 olduğumda bile üzülen ben ne ara 10 kilo almıştım. bu gidişata dur demeli ve artık başlamalıyım dedim.

aa bir de yemek yapmayı baya seviyorum, beni motive ediyor. En sevdiğim hobim olabilir.
Bundan önceki diyet denemelerimde (dukan, yoğurt diyeti, sibel can diyeti :oops:, sıvı detoks, gıda ayrıştırma diyeti vb. :))
istediğim gibi yemek yapamayıp listemde hep bi kısıtlama, ya da hatta önümde içmem gereken bir juice varken yemek bile yapmadığım için çok mutsuz oldum. 24 nisanda doğru yolu bulduğuma inanıyorum. Yemek yapabiliyorum, dostlarla sofralar kurabiliyorum. Çünkü hep benim yiyebileceğim şeyler oluyor. Hele detox yaparken kimseyle görüşmüyordum, şimdi ben çıkmıyım siz yemek yersiniz falan diye triplerdeydim :) Kendimi iyi hissettiren şeylerden vazgeçmeden daha mutlu ilerleyebiliyorum artık.
evveett başarıyı da bu getiriyor sanırım :)

herkes kendini motive eden şeyi bulduğunda rahata eriyor sanırım :)
bu arada antep'e bayılırım, kilo korumak bile zordur orda ama bide veriyorsun sen :halay:
ben ilk geldiğimde sevemedim dışarı çıktığımda yiyecek bulamazdım. ama şimdiiiiiiiii nerde ne yenir öneri bile verir duruma geldim. nohut dürüm yenir sabahları bilir misin en son ona bile alıştım düşün artık gerisini :D

ben ilk geldiğimde sevemedim dışarı çıktığımda yiyecek bulamazdım. ama şimdiiiiiiiii nerde ne yenir öneri bile verir duruma geldim. nohut dürüm yenir sabahları bilir misin en son ona bile alıştım düşün artık gerisini :KK70:
ben bi kaç kez seyahate gelmiştim, nohut dürüm biliriiiimmm çok da severim.
tek sevemediğim şey ciğer.. allahım katmer, baklava akıllara zarar.

ben ilk geldiğimde sevemedim dışarı çıktığımda yiyecek bulamazdım. ama şimdiiiiiiiii nerde ne yenir öneri bile verir duruma geldim. nohut dürüm yenir sabahları bilir misin en son ona bile alıştım düşün artık gerisini :KK70:

ben bi kaç kez seyahate gelmiştim, nohut dürüm biliriiiimmm çok da severim.
tek sevemediğim şey ciğer.. allahım katmer, baklava akıllara zarar.

Şu anda ağzım sulanmış bi şekilde sizi okuyorum:kk77:

Back
X