ben genelde hep 55-57 arasında gidip gelirdim. 1 kere daha 69 olmuştum sonra 3-4 ayda toparladım. Ondan 36 beden kıyafet patlaması var dolapta.
1.5 sene önce kist ameliyatı oldum, ameliyat öncesi istemsiz çok kilo verdim ama tartılmadım sadece 36'larım bol gelirdi ordan biliyorum. Yani kesin 57'nin baya altındaydım. Ameliyat sonrası normal kiloma kısa zamanda geldim.
Sonrasında kilo artışını kontrol edememe değil de takmadım hatta çok zevk aldım bu süreçten

Genelde güzel yemek yaptığımı söylerler (söyleyenler beni bitirdi

), 1 sene önce yeni bir eve çıktık. Önceki evim sahildeydi sürekli yürürdüm, diyet ya da egzersiz olsun diye değil çok içimden gelirdi, hadi yeniköye gidip bi kahve içelim denirdi iş dönüşü, olağan olarak aktiftim. Yeni evimizle aşk yaşadık ama sahilde değil :) Gelen giden, arkadaş toplanmaları, bitmeyen Cuma geceleri, Cumartesi bizdeyizler derken aşırı mutlu yemekler yapıp üstüne bide gece 1-2'ye kadar habire bi atıştırma, dondurma, bira-cips döngüsü olunca. Kaçınılmaz olarak 67 oldum. Diyet denemelerim başladı, yapamadıkça bu sefer mutsuz bi şekilde fast food ve abur cubura sardım. 69.800'e kadar çıktım. Özetle 1 senede 10 kilo kadar alıp sonra 1 ayda 2 kilo daha aldım

böyle