69'dan 57'ye nasıl yapsam

Marmara bolgesinde 1,2 ada var.geziyoruz.yarin donuyorum.
Benim is yogun oldgu icin onceden yapilmis bir plan yoktu.(avşa )

Selams..
Kahvalti ara ogun aksam yemegi...
Hepsi saglikli gidalar.ekmek yok.
1 lt su bol kalorisiz iceceklerden...
10000in baya uzerinde kasitli yuruyus(gezme amacli degil yani)
:)

Benim diyet listem aynı. Öğlen sebze, akşam et. Ara öğünler hurma ceviz süt 1 meyve. Ama bugğn ve dün 1er avuç patates kızartması yedim, şimdi vicdan azabı çekiyorum..

Günaydın kızlarss bugün sonuçlar için doktora gidicem bişey çıkıp cevap alacağımı sanmıyorum ama hadi bakalım.
Dün akşam annemle yemeğe gittik, 1 lahmacun yedim.
Sabah her zaman ki kahvaltımı yaptım, haftasonu bi alışverişe gidicem. Bu hafta hiç bademim cevizim yok hızlı acıkıyorum o yüzden.
Bu akşam böyle nohut gibi bişeyler yapıcam sanırım. Yanına cacık :)

Günaydın kızlarss bugün sonuçlar için doktora gidicem bişey çıkıp cevap alacağımı sanmıyorum ama hadi bakalım.
Dün akşam annemle yemeğe gittik, 1 lahmacun yedim.
Sabah her zaman ki kahvaltımı yaptım, haftasonu bi alışverişe gidicem. Bu hafta hiç bademim cevizim yok hızlı acıkıyorum o yüzden.
Bu akşam böyle nohut gibi bişeyler yapıcam sanırım. Yanına cacık :)
ÖNEMLİ BİŞEY ÇIKMAZ İNŞALLAH CANIM
DİYETE TEKRAR ADAPTE OLMAK ZOR GELİYO YA 1 GÜN İPİN UCUNU KAÇIRDIM HEM VİCDAN AZABI HEM GÖBEĞİM KENDİMİ BAYA KÖTÜ HİSSETTİRDİ

Günaydın kızlarss 63.300 -100 gr :KK33: ile geldim.
Bu hafta iyi bile bi adaptasyon sıkıntısı gidiyor bakalım. Kilo almadığıma duacıyım şuan.
Sabah kahvaltı yaptım.
Şimdi americano içiyorum.
Bu hafta resmen hiç su içmedim :(
öyle ki sabah parmaklarıma olan yüzüklerim akşam olunca ne kadar zor çıkartıyorum anlatamam. Süper ödem içindeyim. Hareket desen yok :( Güzel bi hafta değildi ne yalan söyliyim. Ay tutulmasının etkileri de olabilir canım pek bişey yapmak istemedi. Bu akşam ay ışığında sinema keyfi varmış bize yakın bir yerde ona bakıcam biraz belki gideriz güzel olabilir. Sizlerde durumlar nasıl?

inanılmaz şişkinlik var. bu hafta yine sabahları yorgun uyandım hele bugün. tabi yediklerimin çok etkisi var. dün akşam yürüyüşe çıktım resmen yarıda bırakmak zorunda kaldım gitmedi. eklem ağrısı hissediyorum bunlar hep düzensiz yemekten. vücudumdaki bu şişlikten kurtulana kadar sabah öğle hurma yoğurt yiycem sadece akşamlarıda kabak semizotu falan. tartılmıycam kendimi hafif hissedene kadar çünkü biliyorumki en az 1 kilo fark vardır. haa be de en fenası regl dönemim geliyor onun da etkisi var.

Günaydın kızlarss 63.300 -100 gr :KK33: ile geldim.
Bu hafta iyi bile bi adaptasyon sıkıntısı gidiyor bakalım. Kilo almadığıma duacıyım şuan.
Sabah kahvaltı yaptım.
Şimdi americano içiyorum.
Bu hafta resmen hiç su içmedim :KK43:
öyle ki sabah parmaklarıma olan yüzüklerim akşam olunca ne kadar zor çıkartıyorum anlatamam. Süper ödem içindeyim. Hareket desen yok :KK43: Güzel bi hafta değildi ne yalan söyliyim. Ay tutulmasının etkileri de olabilir canım pek bişey yapmak istemedi. Bu akşam ay ışığında sinema keyfi varmış bize yakın bir yerde ona bakıcam biraz belki gideriz güzel olabilir. Sizlerde durumlar nasıl?
Selams...
Hepimizin o modda oldugu belli.guruba kimse birsey yazmiyor.
Ben dun tartilmistim yine ayni kilodaydim ve cok sinirlendim.cunku tatilde bile cabaladim.
Yani biseyler bulup artik agustosta kesin sonuc almaliyim yaaaa.
Ekmegi hayatima sokmaya karar verdim.yani belki light etimek sabah oglen 1 dilim olabilir.
Ve sunu kesfettim.
Ekmek yemiyorum diye dukanimsi bir mantikla sabahlari peyniri oglenleri kiymayi tavugu eti istedigim kadar yiyordum...
Bunlari da normal seviyeye indirecegim...ama moral sifir...

Selams...
Hepimizin o modda oldugu belli.guruba kimse birsey yazmiyor.
Ben dun tartilmistim yine ayni kilodaydim ve cok sinirlendim.cunku tatilde bile cabaladim.
Yani biseyler bulup artik agustosta kesin sonuc almaliyim yaaaa.
Ekmegi hayatima sokmaya karar verdim.yani belki light etimek sabah oglen 1 dilim olabilir.
Ve sunu kesfettim.
Ekmek yemiyorum diye dukanimsi bir mantikla sabahlari peyniri oglenleri kiymayi tavugu eti istedigim kadar yiyordum...
Bunlari da normal seviyeye indirecegim...ama moral sifir...

aynen bugün kilo bildirimlerinde de yavaşız :( olsun ay tutulması da geçicek :) kendi vücuduna iyi geleni deneye yanıla bulucaksın ben inanıyorum sen de yüksek tut moralini

63.2 inanın kaçamak bile yapmıyorum neden kilo veremiyorum paArtesi diyetisyen randevum var.

Ekran Resmi 2018-07-27 16.59.07.webp

herkese şimdiden iyi haftasonları kızlarss
bu akşam yemekte yalnızım kesin bişey yemem :)
yarın akşam misafir var mezeler falan öyle bi masa yapabiliriz.
Pazar günü için kendime detox ısmarladım, yarın gelicek 6 adet sıvı detox şişesi ile pazar gününü geçiricem.

Kizlar marhaba.
Ya biz cok bosladik.sanirim herkes bosladigindan yazmiyor ve yazmadigindan bosluyor...
Tatilde diyeti bozmayan ben 2 gundur baya baya ekmek yiyorum...
Su icmiyorum..hareket sifir...
Lutfen canlanalim.
Aguatos ayinda 3,4 kilo vermeliyim....

Selam kızlar. Bu hafta motivasyonumda sağlıklı bişeyler yeme hissimde yerlerdeydi. Sabah öğlen düzgün gitsem akşam çuvallıyodum. Şişkinlik ve adet öncesi dönemde cabası. Boşladıkça vücudum şişti.
Neyseki dolunaydanmış diyorum. Yarından itibaren inşallah eski düzenime dönücem yani dönmeliyim. 2 haftamı güzel değerlendirmem lazım. Sonrası tatil
Ve ben kendime tatilde hiç güvenmiyorum.

Kizlar marhaba.
Ya biz cok bosladik.sanirim herkes bosladigindan yazmiyor ve yazmadigindan bosluyor...
Lutfen canlanalim.
Canlanalım canım.. önce su içmeyle başlayalım

Bu arada zorla oldugum regl bu kez hemencecik oldu sasirdim.
Tuhaf bi mutsuzum falan.
Hadi canlandirin grubu...
Zorlayalim kendimizi

Kızlar ödemim çok fazla, ayaklarım şiş, ellerim şiş. Moralim bozuk ağzıma bir tane şekerli şey koymuyorum ama gr kilo veremiyorum. Yani okadar emeğime yazık kaç gündür dirayetle duruyorum. Dün internette okudum akrep bırçları için kanlı dolunayın etkisi kilo verememe imiş. Tamda zamanını buldu, azıcık emeklerime değse ve zayıflasam mutlu olup 4 elle sarılıcam diete.

Kizlar marhaba.
Lutfen canlanalim.
haklısın canım hep destek tam destek

Back
X