- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Kızlar nerdesiniz kimse aktif olmuyor artık
hafta sonu eş çoluk çocuk ugraşıyoruz bu gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar nerdesiniz kimse aktif olmuyor artık
O zaman hafta içi tam Gaz dewamhafta sonu eş çoluk çocuk ugraşıyoruz bu gün
tebrik ederim canım
tebrik ederim canım
Teşekkürler kızlar isveç diyeti sağolsunheyoooo süpersin, bol eksiler bu haftada gelsin hepimize
Ne güzel sen az yiyince dayanabiliyorsun demek.Ben bu kadar yediğim zaman acıkıp direk diyeti bozuyorumCumartesi 10.700 adım, Pazar 12.850 adımla baya gezindim. Spora gitmedim.
Cuma akşamı çıkılan yemekte salata yedim, Cumartesiyi çok iyi geçirdim.
Ama dün küçü bi kaçamak yaptımBu sabah tartıldım eksi artı bi değişiklik yok. Çok yürüyünce dengelendi umarım.
Bugün ofise gelirken bilgisyarımı evde unutmuşum :) O yüzden menü fotoğraflarım yok.
Bir kaç sene önce sabahları elma-muz öğlen sebze yemeği yoğurt salata, saat 5 gibi wasa bisküvisi akşama da tavuk ızgara yediğim bir sürede çok iyi kilo vermiştim. Bu ara bidaha denemeye karar verdim.
Bu sabah ki kahvaltım; 1 muz - 1 elma.
Herkese şahane bir hafta dilerim..
Ay bide ben görseydim şu rakamları
herkese günaydın haftasonu çok güzel yürüyüşlerimi yaptım diyet olarak eh işte diyelim ama olsun bugün tam gaz başladım
her gün sabah 40 dk akşam 1 saat yürüyorum bebekle zor oluyor biraz ama olsun
Ne güzel sen az yiyince dayanabiliyorsun demek.Ben bu kadar yediğim zaman acıkıp direk diyeti bozuyorumBide meyve beni hepten acıktırıyor,öğün yerine koyamıyorum hiç meyveyi.
yok canım 9 aylık emekliyor tırmanıyor bende uyurken yürüyorum zatenbebek sanırım daha emekleme yürüme döneminde değil benimki yürüyor o uyanıkken mümkün değil
Daha bile aşağısındaydım ama son 1 ay çok yedim çokkkkAy bide ben görseydim şu rakamları![]()
Aman Allahımmm 1 haftaa mı nasıl oldumodakusu ben tartıldım bugün canım. Henüz baskül alamadım ama aynı eczane aynı baskül kilom 63 ben şok. -3 anlamına geliyor ama bilemedim hadi hayırlısı
![]()
Spora başlayalı 17 gün. Diyete başlayalı bi hafta.Aman Allahımmm 1 haftaa mı nasıl oldu