69'dan 57'ye nasıl yapsam

20180312_064144.webp

Geçen hafta 60.4
Bugün 58.6

Cumartesi 10.700 adım, Pazar 12.850 adımla baya gezindim. Spora gitmedim.
Cuma akşamı çıkılan yemekte salata yedim, Cumartesiyi çok iyi geçirdim.
Ama dün küçü bi kaçamak yaptım :( Bu sabah tartıldım eksi artı bi değişiklik yok. Çok yürüyünce dengelendi umarım.
Bugün ofise gelirken bilgisyarımı evde unutmuşum :) O yüzden menü fotoğraflarım yok.
Bir kaç sene önce sabahları elma-muz öğlen sebze yemeği yoğurt salata, saat 5 gibi wasa bisküvisi akşama da tavuk ızgara yediğim bir sürede çok iyi kilo vermiştim. Bu ara bidaha denemeye karar verdim.
Bu sabah ki kahvaltım; 1 muz - 1 elma.

Herkese şahane bir hafta dilerim..

Cumartesi 10.700 adım, Pazar 12.850 adımla baya gezindim. Spora gitmedim.
Cuma akşamı çıkılan yemekte salata yedim, Cumartesiyi çok iyi geçirdim.
Ama dün küçü bi kaçamak yaptım :KK43: Bu sabah tartıldım eksi artı bi değişiklik yok. Çok yürüyünce dengelendi umarım.
Bugün ofise gelirken bilgisyarımı evde unutmuşum :) O yüzden menü fotoğraflarım yok.
Bir kaç sene önce sabahları elma-muz öğlen sebze yemeği yoğurt salata, saat 5 gibi wasa bisküvisi akşama da tavuk ızgara yediğim bir sürede çok iyi kilo vermiştim. Bu ara bidaha denemeye karar verdim.
Bu sabah ki kahvaltım; 1 muz - 1 elma.

Herkese şahane bir hafta dilerim..
Ne güzel sen az yiyince dayanabiliyorsun demek.Ben bu kadar yediğim zaman acıkıp direk diyeti bozuyorum:110:Bide meyve beni hepten acıktırıyor,öğün yerine koyamıyorum hiç meyveyi.

herkese günaydın haftasonu çok güzel yürüyüşlerimi yaptım diyet olarak eh işte diyelim ama olsun bugün tam gaz başladım
her gün sabah 40 dk akşam 1 saat yürüyorum bebekle zor oluyor biraz ama olsun

bebek sanırım daha emekleme yürüme döneminde değil benimki yürüyor o uyanıkken mümkün değil

Merhaba kızlar :KK54: hepinize mutlu bi pazt mutlu ve bol eksili bir hafta diliyorum :KK52:
Cmt benimde gayet iyiydi ama pazar dışarı çıktık yemeğe biraz kaçırdüm sanki :olamaz: ama bugünden itibaren toparlamaya calışcam birde reglim olup biteydi o da ödem yaptı sanırım parmağıma bol gelen yüzüğüm zor girdi :KK48:

Back
X