69'dan 57'ye nasıl yapsam

Takıl bana canım :KK66::KK55: şu an gayet iyi motiveyim kaybetmezsem inşallah bu motivasyonumu ilk hedefim 60 olmak o yüzde ipleri biraz daha sıkıcam artik havalar çok çabuk ısınıcak gibi görünüyo sandıgımizdan önce atarsak montları kabanları o fazla kilolar hep meydanda olucak :olamaz:

aşırı haklısın havalar ha ısındı ha ısınacak. Kararlı bi şekilde devam etmek lazım

Takıl bana canım :KK66::KK55: şu an gayet iyi motiveyim kaybetmezsem inşallah bu motivasyonumu ilk hedefim 60 olmak o yüzde ipleri biraz daha sıkıcam artik havalar çok çabuk ısınıcak gibi görünüyo sandıgımizdan önce atarsak montları kabanları o fazla kilolar hep meydanda olucak :olamaz:
Takılıyorum sana canım. benim motivasyon pamuk ipliğine bağlı :D

Bende 67.800 artı olmadığına şükür beklemiyordum eksi 67 yide gördüm ya haftaya ki hedefim 66.800 dur idealiyim varmı yarışan kızlar

Kızlar selam. Ben düşük kalorili beslenmeye ve spora devam ediyorum. Şükür iyi hissediyorum ama hâlâ baskül alamadım. Şimdi internetten sipariş vericem ve haftaya gelir baskülüm. O zaman düzenli yazarım.

Benim de kilom 68,5 çıktı bugün :110:iki gün önce 67,9 dum
Umarım regl dönemimde olmamın bir sonucudur, bu hafta sonunda iki kilo birden eksilirim inşallah allahım .ne hayaller... :KK51:
ya cidden neden böyle oluyor kızlar of

Benim de kilom 68,5 çıktı bugün :110:iki gün önce 67,9 dum
Umarım regl dönemimde olmamın bir sonucudur, bu hafta sonunda iki kilo birden eksilirim inşallah allahım .ne hayaller... :KK51:
ya cidden neden böyle oluyor kızlar of
Regl döneminde kilo çok çıkıyor bende her zaman 1 kilo fazla çıkar regl den sonra 1 kilo vermiş oluyorum

modakusu modakusu
20180316_105500.webp

Selam herkese
Tam olarak aynı hedefteyim. Beni de alın aranıza nolur ya. :KK43:

Spora da başladım ama kıtlıktan çıkmış gibiyim resmen. Bütün dengem bozuldu. Öğlene kadar acıkmıyorum ama sonra gece ne bulursam yiyorum. Bugün artık bi dur dedim bu gidişe akşam 8'den beri bi şey yemedim. Umarım toparlanırım.

Şöyle birbirimizi gaza getirsek, yaza kadar hedefe ulaşmış olsak harika olur.

Benim kilom az görünüyor şu anda ama benide alın aranıza şu an jilianın 19. Günündeyim daha yapmadım bugün spor yapıyorum ama boğazımı tutamıyorum ..ben 88 kilodan indim bu kiloya hepimiz gibi fit bir vucut amacım benimde buraya yediklerimi yazarak kontrol altına almak istiyorum

Haydi kızlar az yemeye ve spor yapmaya

Selam herkese
Tam olarak aynı hedefteyim. Beni de alın aranıza nolur ya. :KK43:

Spora da başladım ama kıtlıktan çıkmış gibiyim resmen. Bütün dengem bozuldu. Öğlene kadar acıkmıyorum ama sonra gece ne bulursam yiyorum. Bugün artık bi dur dedim bu gidişe akşam 8'den beri bi şey yemedim. Umarım toparlanırım.

Şöyle birbirimizi gaza getirsek, yaza kadar hedefe ulaşmış olsak harika olur.
Akşam yeme krizleri çok zor gerçekten o zaman erken uyuyacaksın bir süre
Benim kilom az görünüyor şu anda ama benide alın aranıza şu an jilianın 19. Günündeyim daha yapmadım bugün spor yapıyorum ama boğazımı tutamıyorum ..ben 88 kilodan indim bu kiloya hepimiz gibi fit bir vucut amacım benimde buraya yediklerimi yazarak kontrol altına almak istiyorum
Kilon kaç şu an

Akşam yeme krizleri çok zor gerçekten o zaman erken uyuyacaksın bir süre

Kilon kaç şu an

Şu an 69. Boyum da 1.60.
Evet ya gece yemekleri çok fena. Önce onu düzeltsem 1-2 kilo bile fark edecek gibi geliyor :KK17:
Dün gece yememek işe yaradı bu sabah deli gibi acıkmışım. 1 Yumurta, peynir ve domates yedim.

Back
X