69'dan 57'ye nasıl yapsam

Şu an 69. Boyum da 1.60.
Evet ya gece yemekleri çok fena. Önce onu düzeltsem 1-2 kilo bile fark edecek gibi geliyor :KK17:
Dün gece yememek işe yaradı bu sabah deli gibi acıkmışım. 1 Yumurta, peynir ve domates yedim.
Verilecek çok kilon yok birkaç gün bile gece yemesen alışırsın
en son 52.9 geldim sıkılaşıyorum şu anda jilianın 19. Gününü yaptım baya bir sıkılaltırıyor
Kilo süpermiş boyun kaç

kızlar iyi geceler neler yapıyosunuz ben 2 günün vicdan azbını çekiyorum
sahura kalkabilirsem yarın oruç tutucam
belki biraz kiloda veririm bu sayade

İyi geceler kızlar tabiki hafta sonu olduğu için dikkat edemedim tam olarak yarın kaldığım yerden dewam edeceğim hedef cumaya kadar 66.800

Günaydınnn, haftasonu kötü geçmedi sadece su içmedim neredeyse hiç :(
Bu hafta güzel bi şekilde devam edicem.

Aramıza yeni katılan arkadaşlarda var :KK50: Kiloları Cuma günü güncellediğimiz için listeye Cuma günü ekleyeceğim.

B bilinmeyenkullanici en iyi gidenlerimizden biri :spor:

youtube'da koşarak kilo verenlerin vloglarını izledim, akşam spor salonu yerine parkurda en azından 1 tur koşmayı deneyeceğim ben de.

günaydınnn
hafta sonu biraz fazla gibi oldu sanki bugün telafi yapıcam
sabah ekmeksiz haşlanmış yumurta ile kahvaltı ettim ara öğünüm bir bardak süt ve elma

Geldim kuzum geldim burdayım :KK54: bugün biraz yoğunum canım
H sonuda kurum sınavı için sehir dısındaydım yazmaya fazlaca vaktim olmadı bu haftadan itibaren diyete tam gaz devam uçusa geçiyorum :KK28::KK55:
Sabah kahvaltısını 3 grissini yumurta peynir ve zeytinle yaptım
Öglw yemeğimde yoğurt ve pırasalı yeşil mercimek boreği
Akşamada salata düsünüyorum bakalım :KK52:

H sonuda kurum sınavı için sehir dısındaydım yazmaya fazlaca vaktim olmadı bu haftadan itibaren diyete tam gaz devam uçusa geçiyorum :KK28::KK55:
kolay gelsin o zaman sana
bende uçuşa geçtim 1 kilo verdiğimi görünce:-)

canım nasıl geçti sınavın umarım iyidir. bu arada ben haftasonu ipin ucunu bayaaaa bi kaçırdım :D

kolay gelsin o zaman sana
bende uçuşa geçtim 1 kilo verdiğimi görünce:-)
Çok iyi yapmışsın canım :KK52: bende şu 3 hafta ipleri biraz sıkı tutmaya çalışcam o sürede 3-4 kilo versem şahane olur :KK68:
canım nasıl geçti sınavın umarım iyidir. bu arada ben haftasonu ipin ucunu bayaaaa bi kaçırdım :KK70:
Çok sağol canım cok naziksin :KK19: sınav için net birşey söyleyemiyorum herşey olabilir :KK48: ben h sonuda olsa dikkat etmeye caliştım canım bu arada ayran detoksu yapmıştım ya canım 2 günde 900 gr vermişim ama öncesinde yakalşık 3 haftadır diyetteydim 1 hafta kadar takılıp kalmıştım aynı rakamlarda hatta dikkat etmeme rağmen bi gün +200 gr fazla bile çıkmıstım o direnci kırmak için yapmıştım iyi oldu :KK66:

Back
X