gider gider hafif beslenme vs birazda yürüyüş tamamdır.Ooo ben geçen hafta 62.4 musum
Ondan sonra ipin ucunu ben de bi kaçırdım teee 65e kadar. Yarına artı da çıkabilirim, aslında iyi toparladim. 62.9um bugün de yarına 600 gider mi bilemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gider gider hafif beslenme vs birazda yürüyüş tamamdır.Ooo ben geçen hafta 62.4 musum
Ondan sonra ipin ucunu ben de bi kaçırdım teee 65e kadar. Yarına artı da çıkabilirim, aslında iyi toparladim. 62.9um bugün de yarına 600 gider mi bilemem.
İnşallah. Sıvı detoksu yapıyorum zaten ve günde 10000 adımı tamamlamaya çalışıyorum.gider gider hafif beslenme vs birazda yürüyüş tamamdır.
sıvı detoksu nasıl canım bende 1 haftalık bi detoksa başlamak istiyorum sebzeli meyveli smoothilerleİnşallah. Sıvı detoksu yapıyorum zaten ve günde 10000 adımı tamamlamaya çalışıyorum.
helloo bu hafta tek başıma buralardayım gibi hissettim bende, ama hep burdayım bi şekilde :))günaydın arkadaşlar nasılsınız. grup biraz kopuk mu ne :) canlanalım nolur. benim motivasyon yerlerde kaldırmam lazım. sizlerde durumlar nedir.
sıvı detoksu nasıl canım bende 1 haftalık bi detoksa başlamak istiyorum sebzeli meyveli smoothilerle
psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum :)
ben günde 10.000 adım tamamlayamıyorum. Yani spora bu hafta hiç gitmedim ondan ama gün içinde hadi yüriyim şuraya da demezsem 2000 adımı geçmiyor aktivitem. Bugün akşam bi 10.000 tamamlamaya zorlayayım bendeİnşallah. Sıvı detoksu yapıyorum zaten ve günde 10000 adımı tamamlamaya çalışıyorum.
Rus diyetinin bir kaç gününü aldım. İlk ve son günler süt, ikinci gün bir kilo yoğurt, üçüncü gün de bir kilo elma. Dört günlük. 4gunde bol kacamakli 2kilo gitti. Ama yağ değil. Ödem yapmıştı vücudum, onu attım. Bundan sonrası diyetle devam edicem bırakmadan. Düşük karbonhidrat diyeti ile.sıvı detoksu nasıl canım bende 1 haftalık bi detoksa başlamak istiyorum sebzeli meyveli smoothilerle
psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum :)
Ben de totomu pazar günü kaldırmaya başladım. İlk defa dün 10bin yaptım. 6-7 binlerde kalıyordum. Karın kaslarimin gerildigini hissediyorum bununla bile.ben günde 10.000 adım tamamlayamıyorum. Yani spora bu hafta hiç gitmedim ondan ama gün içinde hadi yüriyim şuraya da demezsem 2000 adımı geçmiyor aktivitem. Bugün akşam bi 10.000 tamamlamaya zorlayayım bende![]()
bende artıya geçmişim. detoks mu yapsam diyorum. hani şu smoothilerle olanından. hatta beraber yapsak
kendi mesajıma kendim yazmışım ahaahahahaha![]()
bende artıya geçmişim. detoks mu yapsam diyorum. hani şu smoothilerle olanından. hatta beraber yapsak
valla öyle ramazana kadar biraz yol almam lazım. 3 öğün bunlarla besleniyosun.ilahi canım güldürdün beni hiç onemli degil arada olur öyle kazalar
bana uyar canım detoks bende düsünüyorum verdiklerimi geri almış hissediyorum yerleşmeden o kilolar tekrar dönmem lazım diyete
![]()
bi yerde görmüştüm 7 günlük bi süreç 3 öğün hazırlanan smoothielerle besleniyosun ağır gelir mi bilmiyorum ama denemek istiyorum.ilahi canım güldürdün beni hiç onemli degil arada olur öyle kazalar
bana uyar canım detoks bende düsünüyorum verdiklerimi geri almış hissediyorum yerleşmeden o kilolar tekrar dönmem lazım diyete
![]()
Herşey güzel giderken ofiste bir atıştırmalık çılgınlığı oldu dün akşam çıkmadan.
1 muz, 1 çikolatalı puding yedim.
Akşam çorba yedim, ama bende yemezsem yemem biraz atıştırınca asla durduramıyorum kendimi öyle bir sorun var.
Bugün akşam spor var, dün youtube'da baya değişim videoları izledim. Uygulayabildiğim bir antreman olursa linkini paylaşırım.
Bu sabah, çeyrek simit, 2 dilim kaşar peyniri, 2 cherry domates, 2 zeytin yedim ve çay içtim.
Her hafta belli bir kilo kaybı olsa şahane olur, 4 ay var sonuçta birden verip hemen almaktansa azar azar gitsin.
canım bu kadar yürürsen yorgunluktan artı çıkacak :) ama tebrikler gönülden kutluyorum çabanıKızlar ben de sabah 10da 10000 adım atmıştım bile şimdi tekrar çıkacağım bir 10000 daha olur sanırım. Yarına artı kilo geliyorum kesin![]()
Tutamıyorum kendimi her yere yürümek istiyorum metroda 1 durak geride inerdim don 2 gündür 4 durak geride inmeye başladımcanım bu kadar yürürsen yorgunluktan artı çıkacak :) ama tebrikler gönülden kutluyorum çabanı
waaooovvv çok iyi. geçen hafta bende o azim vardı bu hafta eser yokTutamıyorum kendimi her yere yürümek istiyorum metroda 1 durak geride inerdim don 2 gündür 4 durak geride inmeye başladım
Bende ağzımı tutma azmi olması lazım sende o varsa o da yeter bence. Yürüyüş filan pek kalori yakmıyorwaaooovvv çok iyi. geçen hafta bende o azim vardı bu hafta eser yok![]()
waaaaauuuuwwwwww yarın güzel haberleri bekliyorum :) olur mu olur umudunu kaybetmeTutamıyorum kendimi her yere yürümek istiyorum metroda 1 durak geride inerdim don 2 gündür 4 durak geride inmeye başladım