- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yine iyi gidiyosun sen. bende ramazana kadar 68 i istiyordum. araya şu tatil girmeseydi yaklaşacaktımda ama olmadıhaftasonunu +200gr ile kapattım
ramazana kadar göremedim 64ü ya![]()
canım sahursuz olmaz eğer normal kahvaltı yapmak zor geliyosa en azından hurma-süt ya da yoğurt falan yap.slm kızlar , ramazan yaklaşıyor ve ben kiloyu zoer veriyorum sahura kalkmıyorum nasıl yapıcam bilemiyorum önerisi olan varmı
uykudan uyanamıyorum malesef uyansam uykulu şekilde su dahi içemiyorumcanım sahursuz olmaz eğer normal kahvaltı yapmak zor geliyosa en azından hurma-süt ya da yoğurt falan yap.
ayyyy çok güzel menüselam kızlaarr... öğlen somon bol salata ve sebzeli bulgur pilavı yedim. aslında hurma ve yoğurtla geçiştirmekti amacım. arkadaş yemeğe çıkalım diye arayınca en sağlısından bi seçim yapayım dedim. sizler neler yediniz.
aaaa evet bide bol misafirli kısmı var, en sevdiğim :)) oruç tutmasamda iftara misafir almaya bayılırım. hadi bakalım neler olacak bu ay.Gunaydin kizlar
Ramazanın ilk günü 7-10 kişi arasında misafir ağırlayacağım iftara.
İnsallah az yemeyi başarabilirim![]()
misafir ağırlarken çok zor canım yaaaGunaydin kizlar
Ramazanın ilk günü 7-10 kişi arasında misafir ağırlayacağım iftara.
İnsallah az yemeyi başarabilirim![]()
modakusu kaptanımız grupça bi silkelensek mi acaba :)
ben senin cuma güncellemeni bulamadım canımmodakusu kaptanımız grupça bi silkelensek mi acaba :)
canım tatildeydim tartılmadım. döndüğümde de maleseff 2 kilo + gördümben senin cuma güncellemeni bulamadım canım![]()
olur farketmez banakızlar cuma tartılarını öğleden sonra 5ten sonra verelim sabah yanlış bir ölçüm olur
sadece ramazan için canım zatenolur farketmez bana
aynen canım evet haklısın. bende bugün toparlıyım derken tamamen batırdım yaaa.. arkadaşlar son gün diye coştular bende ısrarlara dayanamadımsadece ramazan için canım zaten