Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kaptanımız :)GÜnaydın kızlar
selam, biz Cuma günleri tartı güncelliyoruz. istersen Cuma günü güncel kilonu bizimle paylaş listeye ekleyebilirim seni de. 8 kilo vermek şahane yılmadan yola devam-destek birbirimizi takip oldukça bir yudum da olsa daha keyifli oluyor bu süreçMerhabalar sizi benim konuya etiketlemek istedim ama acemi oldugumdan yapamadim ben diyete 77 kilo ile basladim suan 69 kiloda devam ediyorun 60 kadar yolu var size eslik edebilirim
Beslenmene baglidir canim saglikli bisekilde gitmisse o 10 kilo kastan kaybettigini dusunmuyorum kendinde biraz hissedersin ama 10 kilo vermisten daha hafif hissediosan kendini beden olarakta incelme varsa bu iyye isarettirya kızlar aklıma bişey takıldı. şimdi ben çok fazla spor yapamıyorum yürüyüşü bile arada sırada yapıyorum. 80 den 70 e düştüm dün itibariyle çok şükür. ama giden çoğunluk kastan mıdır acaba ? ilk zamanlarda diyetisyene gitmiştim ama bayadır gitmiyorum. bi gidip ölçüm yaptırsam iyi olacak ama. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
beden olarak inceldim canım. kendimi hafif ve iyi hissediyorum. beslenmem genelde sebze et süt ve türevleri. karbonhidrat çok az alıyorum onun yerine kuru yemişler vs. yani sağlıklı ilerlediğimi sanıyorum ama bakalım gideyim bi :)Beslenmene baglidir canim saglikli bisekilde gitmisse o 10 kilo kastan kaybettigini dusunmuyorum kendinde biraz hissedersin ama 10 kilo vermisten daha hafif hissediosan kendini beden olarakta incelme varsa bu iyye isarettir
Umarim..
o zaman sıkıntı yokbeden olarak inceldim canım. kendimi hafif ve iyi hissediyorum. beslenmem genelde sebze et süt ve türevleri. karbonhidrat çok az alıyorum onun yerine kuru yemişler vs. yani sağlıklı ilerlediğimi sanıyorum ama bakalım gideyim bi :)
ah canım ne kadar güzel...kızlar midem iyice küçülmüş
bir kepçe çorba ve 3-4 kaşık yemekle doyuyorum artık acıkma duygum kaybolmuş gibi umarım hep böyle gider
Evet merak ettim bende super ama saglikli bisekilde 10 kilo nedemekbeden olarak inceldim canım. kendimi hafif ve iyi hissediyorum. beslenmem genelde sebze et süt ve türevleri. karbonhidrat çok az alıyorum onun yerine kuru yemişler vs. yani sağlıklı ilerlediğimi sanıyorum ama bakalım gideyim bi :)
selam canım, bence fazlalıklar ödem-yağ-kas karışımı gitmiştir. Haliyle kastan kayıp olmuştur ama 10 kilonun tamamı kas olamaz. Söylemesi kolay valla ben her gün yarım saat yüriyim 10.000 adımı tamamlıyım diyorum ama ne zaman akşam olsa üşenirken buluyorum kendimi ama yapmak lazım başka çaresi yok. Bide ölçüm yaptırmak ya da şu tartılardan almak lazım sanırım ne kadar yap kas su kaybımız var onu takip edebilmek önemliya kızlar aklıma bişey takıldı. şimdi ben çok fazla spor yapamıyorum yürüyüşü bile arada sırada yapıyorum. 80 den 70 e düştüm dün itibariyle çok şükür. ama giden çoğunluk kastan mıdır acaba ? ilk zamanlarda diyetisyene gitmiştim ama bayadır gitmiyorum. bi gidip ölçüm yaptırsam iyi olacak ama. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?