69'dan 57'ye nasıl yapsam

şu aşamada kesinlikle sıkılaşmam gerekiyor ama. platese bi başlasam ah bi başlasam gerisi gelecek. çünkü seviyorum. gözümde öyle bir büyüyorki.

öğlen biraz acıktım, mercimek çorbası ve yarım kase salata yedim.
paketli gıdayı bıraktıktan sonra hiç olmazdı ama bi uyku bastırdı şuan anlatamam
eskiden öğlen kötü karbonhidrat alınca insülin dalgalanmasından dolayı uykum gelirdi, bayadır yoktu bugün yine geldi.

kendi kendime buldum sanırım, neden uykumun olduğunu..
öğlen içtiğim mercimek çorbasında sanırım havuç ve patates vardı. :( üzdü.
baya gözlerim falan yanıyo öyle uykum var zorla açık tutuyorum

Iyi aksamlar hanimlar. Size bir konuda danisacaktim. Ben kiz kardesimin tartisinda tartildim ilk ve 75 kilo ciktim. Bu aksam kendime tarti aldim yalniz soyle bir sorun var. Benim aldigim tarti 300 gram eksik gosteriyor digerinden ve ben artik hep bu tartiyla devam edecegim. Simdi kilo bildirimi yapacagim zaman buradan tartilip uzerine 300 gram mi ekliyeyim hep yoksa artik buna devam mi edeyim. Cok sacma bi sorun ama kafaya taktim sindi

3,5 ay oldu canım. bazı haftalar hiç gitmedi. bazen dayanamadım bir gün full bozdum ama sanırım başardım. yani en azından verebildiğimi gördüm. inşallah devam edicem.
Superr gercekten bende 19 marttan buyana 8 kilo verbildim ama ilk baslarda suanki kadar bilincli ve saglikli dusunemiyodum tabi duraklamalarda moralim felan bozuluyodu batti balik yan gittilerde oldu tabi :D

o zaman sıkıntı yok
uzun süreli açlık ve eksik protein alımında kas kaybı oluşur
Evet canim 1 porsiyonun 3/2si protein 1i sebze diye oneriliyor vallah diyet yapmaktan artik edindigim bilgiyle okul okusaydim suan canan karatayin yaninda stajerdim herhalde :D

sevdiceğime pesto soslu spagetti ve mantar kavurma yaptım. Tam bi çılgınlık hepsini karıştırıp deliler gibi yiyor şuan :) ben çok yükseldim 1 çatal dolusu yesem mi diye ama dedim ki gidip bi mesaj yazıyım kızlara geçer valla iyi geldi yemiycem

yarın için de sandviç istedi benden sabaha yanında götürmek için şimdi onu hazırlıycam. Yarın artık kendime de güzel bi yemek yapıyım şu yapamadığım kabaklar mesela bekle bekle bi hal oldular dolapta

Iyi aksamlar kızlar
Bugün akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım.
Ama arada olur öyle diyerek kendimi motive ediyorum.

Birde benim kilom bir kaç haftadır hep sabit.
Cumayı bekleyemeden bu sabah yine tartıldım. Hala aynı kilodayım.
Ama müthiş bir incelme var. Kas oranım artıyor muhtemelen.

Artık tartıya takılmıyorum. Kilo veremesemde vücudumdaki bariz değişimin farkındayım.
Pilatesin faydalarını görmeye basladim

Superr gercekten bende 19 marttan buyana 8 kilo verbildim ama ilk baslarda suanki kadar bilincli ve saglikli dusunemiyodum tabi duraklamalarda moralim felan bozuluyodu batti balik yan gittilerde oldu tabi :KK70:
aynen aynen kesinlikle katılıyorum. ara ara hala yapıyorum onu çok katı değilim çünkü kendimi biliyorum sıkarım sıkarım sonunda bi patlarım :) bi de benim vücudum yasak kelimesini duyunca kendini kasıyo heralde gram oynamıyo. şu an canım istiyosa çok az tadımlıkda olsa yiyrum. eskisi gibi yemeklere gömülme durumum bitti çok şükür.

Iyi aksamlar kızlar

Artık tartıya takılmıyorum. Kilo veremesemde vücudumdaki bariz değişimin farkındayım.
kesinlikle canım takılma sen sağlıklı beslenmene devam et plates müthiş bişey ama bırakınca salıyosun yaa onu nası becericez

Iyi aksamlar kızlar

ve sanırım o fazla kaçırma olayını bende yaptım ama napıyım memleketimin sarması vardı yemesemiydim :)

Iyi aksamlar kızlar

canım sen çalışıyor musun?

kesinlikle canım takılma sen sağlıklı beslenmene devam et plates müthiş bişey ama bırakınca salıyosun yaa onu nası becericez

ve sanırım o fazla kaçırma olayını bende yaptım ama napıyım memleketimin sarması vardı yemesemiydim :)
Baktın ki vücut kendini salmaya başladı. Hooop tekrar başlıyorsun
canım sen çalışıyor musun?
Çalışmıyorum cnm

Back
X