69'dan 57'ye nasıl yapsam

eve geldiğimde inanılmaz açtım, mercimek yemeği var diye seviniyodum ama dolaba koymamışım bozulmuş :KK43: gözüm döndü, yine de çıktım marketten yeşillik aldım. Tonbalıklı salata yaptım kendime.
Evden çıkmadan kinoa ve yeşilmercimek haşlansın diye koydum. Reyhanlı, rokalı, göbekli salatanın üstüne ekledim. çok doydum çok iyi oldu :)
Vaaayy tebrikler. Çok iyi gidiyosun. Yemek bozuldu deyip erinmeden dışarı çıktın yeniden alışveriş vs. Afiyet olsun arkadaşım:KK9::KK9::KK9::KK9:

Benimde iftarım biraz karbonhidratlı oldu.
Yayla çorbası ve karışık kuru dolma yanında da yoğurt.
Arkadaşım ben seviyorum diye yapmış pekde güzeldi çok çok abartmadım ama sanırım birazcıj abarttım:KK33:

Kizlar iftara davetliydim ama harika davrandim.
Sabah;az kavun peynir domates
Oglen yok
Ara;yogurt
Ara:azicik kavun azicik peynir
Iftar;yarim mercimek corbasi-kavurma azicik-ayran
Salata,kola,pilav,tatli ve meyve yemedim
Tokum ve mutluyum

Kizlar iftara davetliydim ama harika davrandim.
Sabah;az kavun peynir domates
Oglen yok
Ara;yogurt
Ara:azicik kavun azicik peynir
Iftar;yarim mercimek corbasi-kavurma azicik-ayran
Salata,kola,pilav,tatli ve meyve yemedim
Tokum ve mutluyum
gerçekten tebrikler... ben pilav ve salataya dayanamazdım heralde :D

Arkadaşım ben seviyorum diye yapmış pekde güzeldi çok çok abartmadım ama sanırım birazcıj abarttım:KK33:
Ooo pirincler pirincler..hem de gec saatte
Afiyet olsun

Gunaydin kizzlar.dukanda verdigim odemi sanirim az geri almisim.kilo olarak bakmadim ona.cumalari tartilacagim artik sadece.

günaydın kızlarsss
dün yürüyüş yapmadım :) çok hayırlı bi iş yapıp ufo defo cino izledim :)

Bugün de sonunda aç karna yaptırmam gereken testler için sabah hastaneye gittim, 6 tüp kan verdim :rapci:
1 saat kaldı sonuçları almaya gidicem. Hangi testler yapıldı, neler olmuş bitmiş anlatırım dönüşte.

Ofise geldim, 09.30 gibi kahvaltı yaptım. Yanımda getirmiştim kahvaltılıklarımı nasıl hoşuma gittiiiiiii anlatamam, esnaf gibi su bardağında çayımı da içtim yanında :ukala: oruçlu olanlar kusuruma bakmasın, aşırı beğendiğim için fotoğrafını çektim.
IMG_5158.webp

Öğlene acıkmam zaten, akşama bakiciiiz.

Test sonuçları ile akışıma devam edicem :KK48:

en en en sevdiğim yemek olabilir kuru dolma bayılırım, afiyet olsun kuzum.
Tartıya son 2, kemerleri sıkalım :)

Gunaydin kizzlar.dukanda verdigim odemi sanirim az geri almisim.kilo olarak bakmadim ona.cumalari tartilacagim artik sadece.
haklısın, dukan atak evresi sırf protein alımından ödem verdiriyor. Onu alman gayet normal olur şu aşamada, ben geçen hafta ile aynı sonuçta çıkabilirim büyük ihtimal. Regli döneminde tartılmıştım, o sıralar yoğun ödem atımı olduğu için merakla bekliyorum sonucu.

haklısın, dukan atak evresi sırf protein alımından ödem verdiriyor. Onu alman gayet normal olur şu aşamada, ben geçen hafta ile aynı sonuçta çıkabilirim büyük ihtimal. Regli döneminde tartılmıştım, o sıralar yoğun ödem atımı olduğu için merakla bekliyorum sonucu.
canım bence sürprizde olabilir bende bekliyorum ama benim şu wc sorunu ilerledi. bugün akşam kayısı keten tohumu limonlu su artık ne biliyosam yapıcam motivasyonumu düşürüyo

günaydın kızlarsss
dün yürüyüş yapmadım :) çok hayırlı bi iş yapıp ufo defo cino izledim :)

Bugün de sonunda aç karna yaptırmam gereken testler için sabah hastaneye gittim, 6 tüp kan verdim :rapci:
1 saat kaldı sonuçları almaya gidicem. Hangi testler yapıldı, neler olmuş bitmiş anlatırım dönüşte.

Ofise geldim, 09.30 gibi kahvaltı yaptım. Yanımda getirmiştim kahvaltılıklarımı nasıl hoşuma gittiiiiiii anlatamam, esnaf gibi su bardağında çayımı da içtim yanında :ukala: oruçlu olanlar kusuruma bakmasın, aşırı beğendiğim için fotoğrafını çektim.
Eki Görüntüle 2154510

Öğlene acıkmam zaten, akşama bakiciiiz.

Test sonuçları ile akışıma devam edicem :KK48:
tebrikleerrr çok güzel görünüyo tabağında. canım merak etme canımız çekmiyo sen rahat ol :)

hastaneden geldimm
demir, d vitamini bol eksilerde.. b12 hep düşüktü eskiden baya güzel yol almışım onda. (üstelik ilaçsız)
en güzel olan yanı ise kontrolleri hep aynı doktorda yaptırdığım için geçmiş sonuçlar ile karşılaştırdı. İnsülinim dengelenmiş, yani öyle tatlı atakları - ani bastıran açlıklar bi gitmiş ortalıktan.
demir için iğne verdi, d vitamini sıvı kapsül.3 ay sonra bi daha bakılacak.
ve umarım 3 ay sonra hedef kiloma ulaşmış olarak gidip yaptırırım testleri :KK49:
IMG_5159.webp IMG_5160.webp

hastaneden geldimm
demir, d vitamini bol eksilerde.. b12 hep düşüktü eskiden baya güzel yol almışım onda. (üstelik ilaçsız)
en güzel olan yanı ise kontrolleri hep aynı doktorda yaptırdığım için geçmiş sonuçlar ile karşılaştırdı. İnsülinim dengelenmiş, yani öyle tatlı atakları - ani bastıran açlıklar bi gitmiş ortalıktan.
demir için iğne verdi, d vitamini sıvı kapsül.3 ay sonra bi daha bakılacak.
ve umarım 3 ay sonra hedef kiloma ulaşmış olarak gidip yaptırırım testleri :KK49:
Eki Görüntüle 2154517 Eki Görüntüle 2154518
:halay::halay::halay::KK9::KK9::KK9::KK9: wuhhuuuuu çok iyi.

kıslar napıyosunuz... akşama canım börek istiyo yaaa napsamki cumaya da az kaldı ama ilk defa bu ramazanda canım bişey istedi.
tatlım yap böreğini bir dilim ye
herşeyi tamamen bırakmak olmaz
bir tepsi yesende aynı tat bir dilim de
dengelemek az ve kararında yemek önemli
benimde akşam canım tatlı bişeyler sitedi çikolata yedim nasıl güzel gitti:kk77:

tatlım yap böreğini bir dilim ye
herşeyi tamamen bırakmak olmaz
bir tepsi yesende aynı tat bir dilim de
dengelemek az ve kararında yemek önemli
benimde akşam canım tatlı bişeyler sitedi çikolata yedim nasıl güzel gitti:kk77:
öncesinde çorbamı yoğurdumu yiyim tadımlık bi dilim yesem yeter heralde :)

Back
X