69'dan 57'ye nasıl yapsam

Herkese merhaba kızlar
Bir selam verip tekrar çıkayım dedim.

Geçmisi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Neredeyse 2 haftadır yokum. Bir yakınımızı kaybettik o yüzden pek bir seyle ilgilenemedim.
modakusu modakusu Muhtemelen bu bir haftalik sürecte yine aktif olamam cnm

Utaniyorum kendimden haftasonu cok bozdum.
Gordum ki hala bu yola bas koyamamisim ben
Onume gelene hala yok diyemiyorum demek.

Sabah:2 dilim kavun az peynir
Gun icinde 3 dilim yulaf kepegi keki yarim bardak sut
1 kayisi 1 ceviz
Iftar:az mercimek corbasi
Et yemegi kucuk pacanga 1 icli kofte yarim ayran
1 porsiyon peynir tatlisi
Gun icinde 1 lt su 1 sade soda 1 sutlu kahve 1 turk kahvesi
Utaniyorum yaaa...

Herkese merhaba kızlar
Bir selam verip tekrar çıkayım dedim.

Geçmisi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Neredeyse 2 haftadır yokum. Bir yakınımızı kaybettik o yüzden pek bir seyle ilgilenemedim.
modakusu modakusu Muhtemelen bu bir haftalik sürecte yine aktif olamam cnm
başınız sağolsun canım, kendinize iyi bakın. gelince haberleşiriz

Utaniyorum kendimden haftasonu cok bozdum.
Gordum ki hala bu yola bas koyamamisim ben
Onume gelene hala yok diyemiyorum demek.

Sabah:2 dilim kavun az peynir
Gun icinde 3 dilim yulaf kepegi keki yarim bardak sut
1 kayisi 1 ceviz
Iftar:az mercimek corbasi
Et yemegi kucuk pacanga 1 icli kofte yarim ayran
1 porsiyon peynir tatlisi
Gun icinde 1 lt su 1 sade soda 1 sutlu kahve 1 turk kahvesi
Utaniyorum yaaa...
ya bence sıkıntı sabahtan az yiyerek başlaman, hani eskiler der ya kral gibi kahvaltı yapıcaksın en önemli öğün vs. diye..
valla doğruymuş, kahvaltıyı sağlam yapınca öğlen acıkmıyosun bile. Öyle deli gibi açlık bastırmadan da ceviz tut yanında çiğ badem falan hem sağlıklı yağ bunlar hem de tok tutuyor yanına bi kahveyle. Bide belki yapabilirsek illa börek gibi şeyler yiceksek bunu öğlen yapıp uyku süresinden eeeeeen uzakta tutmak.

Kesin bi güneydoğu anadolu tarafı var :KK16: dizi izleme deyince ahaa dedim gitti bu akşam. Ama süper menü. İyi seyirler şimdiden
:hamarat:
izmirliyim oysa ki :)

dizi günü size yazdıktan sonra denize gittik inanılmaz migrene yakalandım. Akşam eve geldik, yemek vs. sonra masaya cipsler, kurabiyeler, çikolatalar koydum. Kendime soda açtım.... diziyi açtık başımın ağrısı geçince tık diye uyuya kaldım :olamaz: yani beslenme kazası yaşanmadan bitti gece :-)

Pazar günü
Çok sevdiğimiz börekçiye gittik kahvaltıya, söğüş tabağı diye bir kahvaltı tabakları var ondan yedim börek yemedim.
Özlememişim onu farkettim girince. Yoksa biraz tırtıklarım diyodum.
anlam arama diye bir kitap çıktı, takip ettiğim birine ait. Hiç bir yerde bulamadım, kitabın peşinden kanyona gittim dnr'da vardır diye.. yok.
Maçka parkına gittim sonra oturduk,serildik.
Ice americano aldım giderken.
Eve gelince bi baktım ki 8000 küsür adım atmışım :)
Köfte yaptık, yanına salatayla yedim.
Sevgilitoş köfte ekmek istedi böyle geçti haftasonum temizzz... :temizlik:

Bu sabah hiç kahvaltı yapasım yoktu,
Yine de 2 haşlanmış yumurta, biraz roka ve 5-6 tane çeri domates yedim.
Şimdi americano eşliğinde ceviz yiyorum.

Haftasonu su performansım çok iyi değildi, bi de aç karna içilen ilacımı unuttum.
Bu hafta 3 gün ofisteyim, 4 gün tatilde sıkı tutmak lazım ipleri.

Geldiği kadarını buraya ekliyorum, ilk sayfayı henüz güncellemedim kızlarss

Ekran Resmi 2018-06-11 09.08.34.webp

:hamarat:
izmirliyim oysa ki :)

dizi günü size yazdıktan sonra denize gittik inanılmaz migrene yakalandım. Akşam eve geldik, yemek vs. sonra masaya cipsler, kurabiyeler, çikolatalar koydum. Kendime soda açtım.... diziyi açtık başımın ağrısı geçince tık diye uyuya kaldım :olamaz: yani beslenme kazası yaşanmadan bitti gece :-)

Pazar günü
Çok sevdiğimiz börekçiye gittik kahvaltıya, söğüş tabağı diye bir kahvaltı tabakları var ondan yedim börek yemedim.
Özlememişim onu farkettim girince. Yoksa biraz tırtıklarım diyodum.
anlam arama diye bir kitap çıktı, takip ettiğim birine ait. Hiç bir yerde bulamadım, kitabın peşinden kanyona gittim dnr'da vardır diye.. yok.
Maçka parkına gittim sonra oturduk,serildik.
Ice americano aldım giderken.
Eve gelince bi baktım ki 8000 küsür adım atmışım :)
Köfte yaptık, yanına salatayla yedim.
Sevgilitoş köfte ekmek istedi böyle geçti haftasonum temizzz... :temizlik:
oohh süper çok güzel idare etmişsin. malesef ben o kadar başarılı olamadım. cumartesi iyiydi ama dün iftarda kuymak istedi eşim bende çok az alırım bırakırım diyordum bırakamadım. bi de börek yedim evet çok pişman değilim ama yemeseydim iyiydi tabi :D

Bu sabah hiç kahvaltı yapasım yoktu,
Yine de 2 haşlanmış yumurta, biraz roka ve 5-6 tane çeri domates yedim.
Şimdi americano eşliğinde ceviz yiyorum.

Haftasonu su performansım çok iyi değildi, bi de aç karna içilen ilacımı unuttum.
Bu hafta 3 gün ofisteyim, 4 gün tatilde sıkı tutmak lazım ipleri.
bende memlekete gidicem inşallah güzel idare edebilirim

oohh süper çok güzel idare etmişsin. malesef ben o kadar başarılı olamadım. cumartesi iyiydi ama dün iftarda kuymak istedi eşim bende çok az alırım bırakırım diyordum bırakamadım. bi de börek yedim evet çok pişman değilim ama yemeseydim iyiydi tabi :KK70:
pişman olmayınca kilo yapmazmış derler :rapci:

aa bu arada biriniz sormuştu alıntılamayı atladım. Ben özel sektörde çalışıyorum, tasarımcıyım. İstanbul Göktürkte yaşıyorum, ofisim Maslakta. Böyle :kahve:
tasarımcılara hep hayran olmuşumdur. istanbulun kalbindeyim diyosun. bende 6 yıl önce istanbulda yaşadım bi süre iş yerim beşiktaşta evim şişlideydi hayatımın en hareketli dönemlerinden olmuştur. istanbulun yeri ayrıdır bende

Sen benden daha kalabalık yerlerdeymişsin amesia amesia :) ofis için günüm Maslak tarafında geçse de, Göktürk benim bebeğim. sakin bir kasaba gibi, şehirdesin ama değilsin baya seviyorum kendisini :KK200:

Back
X