69'dan 57'ye nasıl yapsam

aaa bide asena87 asena87 60 kiloya indiğimde düzenli spor yapmayı düşünme nedenim; hani kilo verirsin bi yerde tıkanır ya nedense 60'larda bi dururum gibi düşündüğüm için sporla takviye eder inatçı kiloları kırarım belki diye düşünüyorum.

Daha önce kilo verirken 65 kiloda baya takılı kalmıştım, bu sefer maşallah öyle olmadı takılmadan geçtim 65'leri.
Mantikli.
Ama guzel sabretmissin uzun sure.
Ben 2 sene once 69ken kilo verip 65e indim orda takili kalinca biraktim yine.
Istikrarli davranmadim.
Ama istedgim kiyafetleri giymedikten sonra bu yaşın ne onemi var...

08.00 az peynir az domates
11.30 1 kucuk ekler
13.00 yogurt
14.00 2 kucuk kayisi 2 ceviz
17.30 firinda ekmeksiz kofte sogan domates
19.00 1 kayisi 1 ceviz.
Gun icinde 1 Turk kahvesi,1 sut ile nescafe,4 bardak bitki cayi,1 su bardagi ayran,4 bardak cay,1 lt su

Ekler disinda harikaydim onume 1 tabak folusu getirdiler ve zorladilar bende en kucugunu 1 tane yedim.
He ama tatliya zaafim var yalan degil.
Keske yemeseydim demiyorum da ama karbonhidrattan arindirdim kendimi sekerden arindirmiyorum.

Bugünden itibaren emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum pazartesi kızım haftada hergün 3 saat kreşe gidicek o zamana da spor yaparım diye planlıyorum Bundan sonra eksilerle devam bugün regl oldum sonunda 2 gündür aç geziyorum resmen midem gurulduyor ama kendime hakim olabiliyorum mentollu sakız çiğniyorum canım tatli ve karbondihrat istediğinde işe yarıyor

helloo kızlarss nasıl isterseniz aslında :) ben yarın tartı bildirimi yapıcam. Yapamayan olursa pazartesi yapar bayram ertelemesi olur :)

Bugünden itibaren emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum pazartesi kızım haftada hergün 3 saat kreşe gidicek o zamana da spor yaparım diye planlıyorum Bundan sonra eksilerle devam bugün regl oldum sonunda 2 gündür aç geziyorum resmen midem gurulduyor ama kendime hakim olabiliyorum mentollu sakız çiğniyorum canım tatli ve karbondihrat istediğinde işe yarıyor
sakız konusunu çok araştırdığım için bişey söyliycem canım, şekersiz tatlandırıcılı sakızlardan çiğniyorsan eğer başka bi sakız tercih et istersen. Çünkü tatlandırıcı kalorisi olmasa da vücut onu şeker olarak algılıyor ve şekerli bişey yediğinde nasıl bir tepkime oluyorsa aynısı oluyor. İnsülin yükselip hızla alçalıyor, açlık hissediyorsun sonra tekrar yeme isteği gibi bir döngü oluyor. Tadımın sanırım karanfilli sakızı vardı tatlandırıcı yok içinde şeker de yok belki o ağzı oyalamak için tercih edilebilir. Bide yağ yakımı için Leptin diye bir hormon varmış son yediğin şeyden 4 saat sonra salgılanmaya başlıyor bu hormon yağ yakımı sağladığı için tatlandırıcılı sakızlar bunu engelliyor böyle şeyler :)

eski tatlı ataklarımın hiç birini artık yaşamıyorum ama ne var ki canım sıkkın olduğunda (sigarayı da bıraktığım için) hemen o eski alışkanlık akla geliyor. Bişeyler yemek istiyorum bi kaç dakika düşünmeye kendimi zorlayınca vazgeçiyorum tabi. Bu dünyada ben tatlıyı bıraktıysam herkes bırakabilir bence. Henüz kendimi öyle arada bişeyler yiyim nasılsa düzenim oturdu olarak göremiyorum, sanki biraz elim uzansa yarınlar yokmuş gibi çikolata/cips yerken bulucam toparlamıycam diye korkuyorum:) Biraz daha zaman var sanırım ben bu beslenme şeklini bozmıycam ve arada kaçamak yapsam da sorun olmayacak kısmına

yüzmek acıktırıyor dostlar :kahve:
8C5D8ABA-5215-4057-9A21-5260A8069036.webp

havuzdan geldim, akşam dışarıdayım.
Aşırı acıktım yiyebileceğim bişey bulamazsam gözüm dönmesin diye yeşil mercimekle ayran hüplettim.
Öyle ya da böyle bikini sezonunu bugün açtım :)

06.00 yarim bardak sut
13.00 yogurt peynir keten chia yulaf kepegi ile hazirlanmis omlet
15.00 havuc sogan vs karisimli mercimek corbasi
18.00 kayisi cekirdegi 10 15 tane
21.00 az et yemegi az salata az corba
1.5 lt su....2 su bardagi bitki cayi.
Sanirim bu kadar.

sakız konusunu çok araştırdığım için bişey söyliycem canım, şekersiz tatlandırıcılı sakızlardan çiğniyorsan eğer başka bi sakız tercih et istersen. Çünkü tatlandırıcı kalorisi olmasa da vücut onu şeker olarak algılıyor ve şekerli bişey yediğinde nasıl bir tepkime oluyorsa aynısı oluyor. İnsülin yükselip hızla alçalıyor, açlık hissediyorsun sonra tekrar yeme isteği gibi bir döngü oluyor. Tadımın sanırım karanfilli sakızı vardı tatlandırıcı yok içinde şeker de yok belki o ağzı oyalamak için tercih edilebilir. Bide yağ yakımı için Leptin diye bir hormon varmış son yediğin şeyden 4 saat sonra salgılanmaya başlıyor bu hormon yağ yakımı sağladığı için tatlandırıcılı sakızlar bunu engelliyor böyle şeyler :)
Teşekkürler canım tadımın sakızını bulmaya çalışacağım naneli acı sakızlardan dı çiğnediklerim aniden açlık geliyordu ama hiç aklıma gelmedi Sakız'dan olacağı bilgi için sağol

İyi bayramlar kızlar dün Doğumgünüydü oğlumun biraz abarttım sanırım dün ben kilo bildirimini pazartesi yapacağım regli de bitmiş olur hem vücüdüm da toparlanmış olur

Bayraminiz mubarek olsun,iyi tatiller herkese.
Gecen hafta 68.0 idim.bu sabahta 68.0 gordum tartida,tuvalete rahat cikmamistim henuz ama
Genel manada vermemisim uzgunum.
Ve umutsuzum.

Bayraminiz mubarek olsun,iyi tatiller herkese.
Gecen hafta 68.0 idim.bu sabahta 68.0 gordum tartida,tuvalete rahat cikmamistim henuz ama
Genel manada vermemisim uzgunum.
Ve umutsuzum.
şimdi bence şöyle yapalım, pazartesiye kadar güzel anne yemeklerini ye sahilde yürü
pazartesi kemerleri sıkalım biraz, pirinçler karbonhidratlar çıksın bi hafta bakalım noluyo

bugün yine havuzdaydım bol bol yüzdüm, şimdi son tur bi kurıyım diye güneşleniyorum :) bugün kalabalığız ondan bol meyve var.
Sabah midem çok kötüydü, 2 bardak ayran içtim
Havuzda yarım muz, 3 kayısı, 2 küçük armut yedim.
Akşama canım böyle sarımsaklı yoğurtlu sebze güveç gibi bişeyler çekiyo bakalım
D49D3EDC-9C36-4E92-8640-E2F3DB90AF1B.webp

Back
X