69'dan 57'ye nasıl yapsam

Ben yine de hedef koydum nefsim icin☺
Herseye kolay ulasmaktan bu hale gelmisim
Bencede canım sanki hedef koymakla daha da motive oluyoruz başarıncada ödüllendırilmek gibisi yok :KK39:
canım evde yaptığın fıstık ezmesini yiyebilirsin.
yulaf süt biraz meyve üstüne fıstık ezmesi üüüfff
Kuzum ilahi naptin sen oyle o tarif ne oyle durduk yere canım fıstik ezmesi cekti sayende :KK48:

İşe geldiğim gibi size yazıyorum çünkü çok sinirliyim.
dün akşam bi anda tartıya bindim yanından gecerken tüm gün yediğim içtiğim dururken ve kıyafetmleyken 66.5 çıktım.sevindim çünkü 66 nın altında cıkmak istiyorum bu sabahta.

ve bugün tüm hevesimle tartıldım inanamayıp tartının yerini falan değiştirdim.
67.3
yani dün ödem yoktuda bugün mü var...ya da ne...
yani ben 4 haftadır kahvaltılarımdaki böreklerimden poğaçalarımdan vazgecerek,tüm gün yediğim çikolatalardan tatlılardan,dürümlerden geçerek,milet tabaklarını doldururken ben hayır istemiyorum diyerek sadece 2 kilomu verebildim.
ne diyeceğimi bilemiyorum.inanın sabah inatla gidip fırından poğaca almak istedim.
şeytana uymadım tabi kimseye faydası olmaz.
Iyi yapmışsin canım sen sakin seytana uyma kaç haftadır cektiğin eziyete yazık ederdin :KK52: 1 gecede 1 kg ya yakin almis olamazsın ödemdir zaten reglisinde bence h sonu bir daha tartil hatta pazar giibi yani evde bi dinlenis ol hemde reflin sonuna gelmis olursun :KK52:

Busabah 63.9 sanırım değişen birşey yok. Kilo verirdim ama hala gelen giden oluyor kek yap pasta yap kurabiye yap börek yap. Kalıyor ziyan olmasın çöpe gitmesn diye gidip gelip ağzıma atıyorum. Diyete uymak için ne misafirliğe gitmek lazım nede misafir çağırmak lazım, gelenede birşey yapmamak olmuyor.
En azından kilo almamışım.

Selam kızlar hepinize hayırlı cumalar bok eksili tartılar :KK52: bugunkü kilom 63.4 dostlar:KK28:

Sagil kuzum bazen bende senin gibi oluyorum hatta genellikle oyleyim ama bugünlerde kendimi iyi hissediyorum keşke hep böyle enerjik hissedebilsek kendimizi ne iyi olurdu :KK68:
ben artık dolunaya falan bağlıyorum... bikaç gündür enerjim sıfırdı bugün daha iyiyim sanki :)

Bencede canım sanki hedef koymakla daha da motive oluyoruz başarıncada ödüllendırilmek gibisi yok :KK39:

Kuzum ilahi naptin sen oyle o tarif ne oyle durduk yere canım fıstik ezmesi cekti sayende :KK48:
Allah tan bu tarifi çok seviyorum canım diyete uyumlu bişeyler yemek istemediğinde kurtarıcım oluyor :D

ilk sayfayı güncelliyorum kızlarss

Ekran Resmi 2018-06-29 14.22.47.webp

Sabah 1 yumurta kırdım çok az sucukmu 1 kibrit kutusu peynir maydanoz 2 dilim ruşeymi ekmeği

Öğlen 1 tabak patlıcan yemeği 2 dilim ekmek

Ara: 1 ceviz ince dilim ananas

Akşam 4 kıbrıs köfte salata

Günde 2,5lt su, bir şekersiz türk kahvesi
Yüzmeye gittim havuz temizleniyordu geri döndüm maalesef
modakusu modakusu canım acaba tabloya boylarımıda eklesen?

Herkese iyi aksamlar kızlar
Bir yakınımızı kaybettik diye bahsetmiştim.
Bu yüzden epeyidir aranızda yoktum.
Ama kendimi toparlayıp tekrar aranıza döndüm.

Biraz zorlu bir süreçti. Yediğim serumlar ilaçlar falan derken tekrar basladigim noktada buldum kendimi.
Yani bunlar bana kilo olarak geri döndü diyebilirim.

Yarından itibaren sıfırdan başlıyorum.
Annemde diyete başladı.
Benim 10 kilo, anneminse yaklaşık 45 kilo vermesi gerekiyor.
Hafta içi annemi diyetisyenede götürmeyi planlıyorum.

Artık ikimizde diyette olduğumuz için bu süreç ikimiz içind e daha kolay geçer diye düşünüyorum

Herkese iyi aksamlar kızlar
Bir yakınımızı kaybettik diye bahsetmiştim.
Bu yüzden epeyidir aranızda yoktum.
Ama kendimi toparlayıp tekrar aranıza döndüm.

Biraz zorlu bir süreçti. Yediğim serumlar ilaçlar falan derken tekrar basladigim noktada buldum kendimi.
Yani bunlar bana kilo olarak geri döndü diyebilirim.

Yarından itibaren sıfırdan başlıyorum.
Annemde diyete başladı.
Benim 10 kilo, anneminse yaklaşık 45 kilo vermesi gerekiyor.
Hafta içi annemi diyetisyenede götürmeyi planlıyorum.

Artık ikimizde diyette olduğumuz için bu süreç ikimiz içind e daha kolay geçer diye düşünüyorum
Tekrardan başınız sağolsun canım.
Hoşgeldin.

İyi akşamlar kızlar.
Cunadan beri inanılmaz yiyorum yaaa hemde ne yeme
Sanırım bayramdan sonra toparlanamadım kendimi kandırdım.
Ama yarın sabah itibariyle diyete ilk başlardaki disiplinime dönmeliyim. Yemek yeme isteği beni kendimden soğuttu yeminle. Yarın görüşmek üzere kızlar

İyi akşamlar kızlar.
Cunadan beri inanılmaz yiyorum yaaa hemde ne yeme
Sanırım bayramdan sonra toparlanamadım kendimi kandırdım.
Ama yarın sabah itibariyle diyete ilk başlardaki disiplinime dönmeliyim. Yemek yeme isteği beni kendimden soğuttu yeminle. Yarın görüşmek üzere kızlar
Haklisin.ben de haftasonu cozuttum.
Yani findigi cok kacirdim daha dogrusu.
Yarin icin ben de oyle dusunuyorum.
Ama hafta sonlarida izin verme hakkimiz yok bence bziim.
Simdi salatami yapacagim yarin iste yemek icin.

günaydın kızlar...
haftasonumu kendime kızarak tamamladım. çöp kutusu muamelesi yaptığımı farkettim...
en son napıyorum ben yaaa dedim. bugün diyete ilk başladığım zamanlardaki moduma dönmek istiyorum.
sabah hafif bişeyler yedim çünkü akşam geç ve çok yedim ne yediğim kısmına hiç girmiyim :D
yalnız sadece kilo değil beni rahatsız eden onu anladım. ya her tarafım nasıl şiş nasıl anlatamam kendimi patlayacak bir balon gibi hissediyorum. bi de eklem ağrısı aman allahım... kendime bu eziyeti daha fazla yapmamamlıyım. inşallah modum düşmezde güzel bi şekilde devam ederim.

GÜNAYDIN HERKESE.
ya kızlar son 3,5 gündür üst bacaklarımda üst vücudumda sarkma varmış gibi hissediyorum sanki fazla olan yerler sörpümüş gibi hissediyorum.
belki önceden de öyleydi ben kendimi daha çok mu incelemeye başladım acaba.
sanırım bana aşırı spor gerek hem de ömür boyu

Günaydınlaaar
Kendime verdiğim iznin sonuna geldim :) Bol meyve ve çiğ kuruyemiş yedim ama ne yemek :) yarınlar yokmuş, yarın olsa biri karpuzu bademi önümden alıcakmış gibi :) Sonuç olarak tabi ki kilo almışımdır ama tartılmadım. Reglim 3 gün gecikti bide :( amesia amesia o balonluk hali bende de var. Yediklerimden pişman değilim ama yediğim saatler çok kötüydü. En son cumartesi gece 02.30 sıralarında film izlerken kuruyemiş çılgınlığı yaşıyordum.
Cumartesi pazar bol bol yüzdüm.. Bu hafta regli olmam lazım, haftaya izindeyim. Önümüzdeki 5 gün bi toparlanıyım.

Bu sabah 1 haşlanmış yumurta - salatalık ve kaşar peyniri yedim.
3 ceviz - americano

Bugün minimum 2.5 litre su içmem lazım, hiç su içmedim haftasonu :(

GÜNAYDIN HERKESE.
ya kızlar son 3,5 gündür üst bacaklarımda üst vücudumda sarkma varmış gibi hissediyorum sanki fazla olan yerler sörpümüş gibi hissediyorum.
belki önceden de öyleydi ben kendimi daha çok mu incelemeye başladım acaba.
sanırım bana aşırı spor gerek hem de ömür boyu
bacak işi en zor olanı sanırım, benim de üst iç bacaklarımda hafif sarkma hissediyorum.. Yüzmek baya iyi geliyor her kas grubuna hitap ettiğinden. Temmuza geldik hala spor insanı olamadım.

Günaydınlaaar
Kendime verdiğim iznin sonuna geldim :) Bol meyve ve çiğ kuruyemiş yedim ama ne yemek :) yarınlar yokmuş, yarın olsa biri karpuzu bademi önümden alıcakmış gibi :) Sonuç olarak tabi ki kilo almışımdır ama tartılmadım. Reglim 3 gün gecikti bide :KK43: amesia amesia o balonluk hali bende de var. Yediklerimden pişman değilim ama yediğim saatler çok kötüydü. En son cumartesi gece 02.30 sıralarında film izlerken kuruyemiş çılgınlığı yaşıyordum.
Cumartesi pazar bol bol yüzdüm.. Bu hafta regli olmam lazım, haftaya izindeyim. Önümüzdeki 5 gün bi toparlanıyım.

Bu sabah 1 haşlanmış yumurta - salatalık ve kaşar peyniri yedim.
3 ceviz - americano

Bugün minimum 2.5 litre su içmem lazım, hiç su içmedim haftasonu :KK43:
ya seninkiler en azından sağlıksız şeyler değil fazla bile olsa.
ben ne ciğerler ne dürümler yedim
Allahım nası kızıyorum kendime hayır yedimde noldu yani şu an mutlu muyum hayır.
pişmanlık yok ama yinede olmasa iyiydi neyse kendime getirdi beni

Back
X