Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eğer karatay gibi birşeyler yapıyorsan, 2 öğün öneriyor. Ama aç kalmak yasak onun için doymuyorsan acıkıyorsan falan 2,5 ya da 3 öğün yenebilirmiş. Yani sen doğru yoldasın. çiğ kuruyemişlerden badem,ceviz,fındık yanına ayran aşırı tok tutuyor bu arada.Ooo hosgeldin canim guzel bir tatilde dinlenmene sevindim.bende izne ciktim.simdi ailemleyim haftasinu tatile gdecegim.
Evet buralar bi sessizdi.bastan yaziyorduk sonra bir kacamak bir kilo verememe falan derken azalttik.benim icin oyle yani.
Inan anne evinde bogazimi tutup normal besleniyorum.ama spor hala yok ya.
Artik 2 ogun gitmeye calisiyorum ama 2 ogunun arasinda 1 ogun cigbadem hurma falan yiyorym yoksa acikiyorum cunku.dogrumu bilmem...modakusu
yok valla takmıyorum hiç, aldıysam da aldım. Bence 2 kilo almışımdır alkolden o da :)hoşgeldinmodakusu
evet canım yaa sessizledik motivasyonumuz da pek iyi değildi kendi adıma
ama yine de bırakmak yok
boşver tatilde alınan kilo olmuyo genelde şişkinlik vs.
ve çabuk gidiyo benim öyle oldu yani
hadi kalk hadiiiiiBu arada annemdeki tarti digital degil.
1,2 kilo az gosteriyor anaki hassas olmadigi icin.
Yani cuma tarti gununde napicam bilmem
Bir de hic meyve yemiyordum neredeyse annemde dolu cesit var ille tav oluyorum.
Bari gunduz yemeye calisayim.
Kizlar bu arada burada 2.5 lt su iciyorum cok yumusak, cesmeden.istanbulda hazir su ictigim icin mi icmiyormusum pek bilmiyorum..
Beni spor icin gaza getirin yaaaa
Menün gayet güzel aslındaSabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim dil peyniri yeşillik
Ara 2 hurma 2 ceviz 1/2 paket buğday patlağı
Öğle ıspanak çorba, taze fasülye
Ara 1 bardak süt 10 adet kiraz
Akşam yeşil mercimek yemeği ve salata
Ara 3 grissini yoğurt
Çok açım moralim çok bozuk..
Sürekli kafam uyuşuk, şekerim düşüyor galiba. Diyetisyen diyetim bu. Gebelikte şekerim çıktı onunlamı ilgili bilmiyorumkiMenün gayet güzel aslında
Acıkmaya yer bırakmamış ama
Hayırdır canım neden bozuk moralin
Sen deyince salata yaotim ben de bugunsabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık yedim
öğlende yoğurt chia yulaf tarçın ve 2 çeşit sevdiğim meyveden az az ama
ben taktım bu yulaf yoğ. chis falan kurtarıcım oldu
ayrıca dün akşam salata yedim sadece inanılmaz tok tuttu ve mutluydum diyetime uygun bişeyler yediğim için.
börülce haşladım baya dolaba attım aklıma yapacak bişey gelmezse bol yeşillikle harika bir öğün olur yanına da ayran oh mis
o zaman bu hafta salata ayrana başlayabiliriz
ne dersiniz
Ay yok valla spora kalkamiyorum hatta nefes almka disinda hic bir eylemim yok.hadi kalk hadiiiii
bikaç göbek bikaç kalça basen egzersizi akşamda gezerekten bi yürüyüş 50 dk ohh mis
dönerken dondurma yemeyin ama benim gibi![]()
Afiyetler olsun.caninin skntisi gecmistir ins.Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim dil peyniri yeşillik
Ara 2 hurma 2 ceviz 1/2 paket buğday patlağı
Öğle ıspanak çorba, taze fasülye
Ara 1 bardak süt 10 adet kiraz
Akşam yeşil mercimek yemeği ve salata
Ara 3 grissini yoğurt
Çok açım moralim çok bozuk..
Canım 2 öğünü geç kalktığın için mi yapıyosun13.30 ;peynir domates yumurta zeytin
15.30;1 seftali 1 armut
16.00;badem findik 1 hurma
18.30 mas fasulyeli salata ayran
2.5 lt su -- 7000 adim.
Aksam sahile gittik yuruduk ama keyfi..
Herseyi yediler bende zorla bir top dondurma yedim ama istemeden yani annem kusmesin diye...
2 ogun yapmaya calismak bana dahada yedirdi sanirim sizce de oylemi??
Diyetisyen diyeti olduğu belli canımSürekli kafam uyuşuk, şekerim düşüyor galiba. Diyetisyen diyetim bu. Gebelikte şekerim çıktı onunlamı ilgili bilmiyorumki