69'dan 57'ye nasıl yapsam

Kizlar diyet listesi ornegi verebilecek olan var mi bana.ekmek disinda herseye tamamim.
Eskiden diyetisyen yazmisti 1,2 liste ama atmisim.
canım önceden bende yiyecek bişey bulamıyodum artık daha rahatım bu konuda
her zaman sabahları yumurta yemek istemiyorum mesela o zaman sabahları süt/kefir kuru yemiş meyve
öğlenleri çorba yoğurt bazen salata tonbalıklı olur peynirli olur tavuklu olur akşam sebze vs öyle aman aman abartmaya gerek yok kabak fırınla mesela sadece sarımsaklı yoğurt üstüne şahene
ya da patlıcan biber domates fırında közlensin yanında ayranla
eğer gün içinde fazla protein almamışsam akşam yumurta yiyorum
hiçbişey canım istemezse yoğurt yulaf chia ve meyve
yulaf benim kurtarıcım bu arada
öyle işte canım. ben de tabiki uzman değilim ama tecrübelerim bunlar
haa mesela mantar sote
evdekilere normal ve sağlıklı şeyler pişiriyorum kendime de diyete daha uygun bazen bişey hazırlamak istemiyo canım onlara hazırladığımdan az az yiyorum
ve haftasonu bir kahvaltımı istediğim gibi yiyorum tabi abartmadan

Yarın ve Cuma günü eğitimdeyim. Bilgisayar başında olmayacağım. Cuma tartılarını Pazartesi güncellerim.

Bu hafta diyet iyi gitmiyor, adapte olamadım bi türlü. :( En kötüsü su içemiyorum, havalardan mı neden bilmiyorum, bi düşük enerjim, işler yoğun vs.. böyle olunca bin tane daha bahane bulabilirim.

Haftaya lütfeeeen modum iyi olsun sarılıyım şu beslenme işine ya

Kizlar gunaydin.
Bu sabah endiseli uyandim.
Keske endisem kadar cabalasam.
Baslayali 1,5ayi gecti benim.
Bunun ici de ramazan da vardi kacamakli gunlerde vardi falan ama ben hala 3.5 kilo falan vermis durumdayim.
Haftada 1 kilo gibi vermek istiyorum cok degil ki ama bu hedefin yakinindan gecmiyorum.
Tamam spor yok ama su var beslenmem okadar kotu degil...

Ya da savunma mekanizmalarimi birakip ozelestiri yapayim.
Hareketsizlik metabolizmami yavaslatiyor.
Yemekte az yiyorum desem de biseyleri kaciriyorum heralde.
Dun kuruyemisti bugun baska bisey.
Bilmiyorum ne yapacagimi.5.5 hafta kaldi hedefime.
Hala en az 6 kilo fazlam var.
Gercekten bilmiyorum canim skliyor.
Deli gibi spor mu yapayim nerelere gideyim bilemedim ben:KK43:
ya belkide bu kadar hedef koymak mental olarak zorluyordur seni. okuduğum bi kitapta varmak istediğiniz bir yer olsun ama o yolda doğru beslendiğinizi bildiğiniz dünyada vücudunuzu bırakın o kendi mekaniğini bulup istediği yerde duracaktır diyordu. Ben de 57'ye varmayı çok istiyorum ama bu aralar saçmaladım aşırı farkındayım. Ama tatil öncesi nasıl herşey yolundaysa yine o yolu bulucam çıtır çıtır gidicek kilolar. Belki öyle istediğimiz gibi her hafta 1 kilo olmayacak ama olacak bi şekilde.

Analog tarti var annemin evinde orda cikan sonuca +2 kg ekleyerek soyleyecegim.
Digitalde 2 kg fazla cikiyor cunku neredeyse.

:kk77::kk77::kk77::kk77:Selamsss.bugun yediklerim;
10.30 ;2 firin mucver,biraz peynir,domates
12.30 10 kiraz 1 incir
14.00 1 kayisi 10 kayisi cekirdegi
16.30 yarim tabak taze fasulye-ayran
19.00 yarim tabak taze fasulye 2 kasik bulgur ayran 1 incir 5 kiraz
Gun icinde Turk kahvesi 2.5 lt su 6000 adim 35 dk hareketli egzersiz.
Tatilinin bir kismini memlekette evde gecirmeye calisan biri olarak evde yatmaktan baska birsey istemiyorum meyvelerle basim dertte.annem hersey icin asiri israr ediyir anca bu kadar meyveyle falan gecistirmeye calisiyorum....
Fazla gelen birsey varsa rahatca soyleyin üzün beni ben hakediyorum...
Opuldunuz....

Ben kendime agustos sonunu hedef koyuyordum ama 26 agustosta kuzenimin dugunu var.fazla samimi olmadgimiz icin kendisiyle onemsemiyordum ama onemli aslinda.ve benim 60 kiloya dusmem gerek cidden...
Napayim ki yaaaaa...

Kızlar merhaba;
Siz tartıdaki hangi durumu baz alıyorsunuz?Sabah aç karnı olur yada üsstünüzde kıyafetle mi vs vs?

12.30 10 kiraz 1 incir
Tatilinin bir kismini memlekette evde gecirmeye calisan biri olarak evde yatmaktan baska birsey istemiyorum meyvelerle basim dertte.annem hersey icin asiri israr ediyir anca bu kadar meyveyle falan gecistirmeye calisiyorum....
Opuldunuz....
canım bu menüde meyve dışında bişey yok ki meyvelerinde öyle tabak tabak değil kendini rahat bırak
ama şunu yapabilirsin meyve canın istediğinde tarçınlı sütle birlikte ye biraz
o seni baya tutacak canım meyve bile istemeyecek

Bende sabah aç krnına tartılıyorum. Ama hergün.. aslında hergün tartılmayı doğru bulmuyorlar ama okadar açlıkla merakla takip ediyorum. Yarın tartı günü, geçen hafta adet öncesi diyetsyene gittim ödemin çok demişti, biraz hafifledim kilomu yoksa ödemmi gitti bilmiyorum. Sonraki diyetisyen randevum 31 temmuz.
Dün sabah bir dilim tost kan verdim kahvaltı olarak bunu yapıp çantama attım, hipotiroidi çıktı ondan kilomaldım galiba.
Ara 2 hurma 2 ceviz 3 kepekli yağsız grissini
Öğlem bir yopurt 1 enginar ekmek yok
Ara 1 sütlü türk kahve ama şekersiz
Akşam 5 adet tavuk kanat kızartma 1 avuç patates kızartması onuda yemesin iyiydi ama dayanamadım
Gece 1 tarçınlı yoğurt ve 3 grissini vardı ben grissini patats yediğim için yemedim, sadece tarçınlı yopurt

Bende sabah aç krnına tartılıyorum. Ama hergün.. aslında hergün tartılmayı doğru bulmuyorlar ama okadar açlıkla merakla takip ediyorum. Yarın tartı günü, geçen hafta adet öncesi diyetsyene gittim ödemin çok demişti, biraz hafifledim kilomu yoksa ödemmi gitti bilmiyorum. Sonraki diyetisyen randevum 31 temmuz.
Dün sabah bir dilim tost kan verdim kahvaltı olarak bunu yapıp çantama attım, hipotiroidi çıktı ondan kilomaldım galiba.
Ara 2 hurma 2 ceviz 3 kepekli yağsız grissini
Öğlem bir yopurt 1 enginar ekmek yok
Ara 1 sütlü türk kahve ama şekersiz
Akşam 5 adet tavuk kanat kızartma 1 avuç patates kızartması onuda yemesin iyiydi ama dayanamadım
Gece 1 tarçınlı yoğurt ve 3 grissini vardı ben grissini patats yediğim için yemedim, sadece tarçınlı yopurt
canım hurma yediğinde tek sayıda yemeye çalış tek yenildiğinde farklı çift yenildiğinde farklı katkısı oluyormuş
netten kendin baksan daha iyi anlarsın hatta
hipotiroit için dr ne önerdi peki

canım hurma yediğinde tek sayıda yemeye çalış tek yenildiğinde farklı çift yenildiğinde farklı katkısı oluyormuş
netten kendin baksan daha iyi anlarsın hatta
hipotiroit için dr ne önerdi peki
Canım daha sonucu göstermedim ama tsh yüksek çıkarsa ilaç başlayacağız dedi. Hurnayıda diyetisyen önerd onun verdiği liste

12.30 10 kiraz 1 incir
Opuldunuz....
üzmiycem seni :) sadece akşam meyve yeme, annenin gönlünü sabah öğlen yap :)

Back
X