69'dan 57'ye nasıl yapsam

Keske.
Ama sanmam ben kilo vermiyorum,bosuna ozendigim seylerden yemeyerek duruyorum sadece.
canım sen enden karamsarsın bak benim tablomu incele haftalarca sabit kaldım bi ileri bi geri oldu
ama işte bırakmamak lazım ynede istersen anne evindesin şu an kendini sıkma
kendi evine döndüğünde daha azimli bi şekilde başlarsın

Bende 13 temmuz 31 ağustos arası 8 kg hedeflemiştim. Diyetisyen 8 çok anca 6 kilo verebilirsin demişti, bir haftada 1 kg oldu. Ablam gördü bugün sende bir değişiklik var güzelleşmişsin diyor. Ödem okadar şişirmiş gözümü yüzümü. 11 gün sonra kontrolüm var bakalım 2 kg verebilecekmiyim. 6 hafta 6 kg planladık.
Umarım aç kaldığıma değer ve 6 kiloyu verir en azından 58 olurum.

canım sen enden karamsarsın bak benim tablomu incele haftalarca sabit kaldım bi ileri bi geri oldu
ama işte bırakmamak lazım ynede istersen anne evindesin şu an kendini sıkma
kendi evine döndüğünde daha azimli bi şekilde başlarsın
Bu yediklerime ragmen kilo veremiyorum.
Birde tatilde birakirsam iatanbula dondugumde +3 gorurum heralde.
Karamsarlik oldu bende evet haklisin.
Umutlanamiyorum cunku agustosta boyle gececek temmuz gibi surekli ayni durumu her yil yasiyor olmaktan cok skldim artik.

Bu yediklerime ragmen kilo veremiyorum.
Birde tatilde birakirsam iatanbula dondugumde +3 gorurum heralde.
Karamsarlik oldu bende evet haklisin.
Umutlanamiyorum cunku agustosta boyle gececek temmuz gibi surekli ayni durumu her yil yasiyor olmaktan cok skldim artik.
ahh canım ah ben 15 yaşımdan beri kilo problemi yaşadım aslında kendim büyütmüşüm. evet çok takmıyordum zaten öyle çok da değildi ama işte zayıfta değildim. arkadaşlarım tombişim falan derlerdi. takmıyorum sanıyodum ama bilinç altına atmışım heralde. uzuuuun yıllardan beri ilk defa 65 in altına inmeyi hedefledim. 65 e yaklaştıkça heyecanlanıyorum. ya sanki olacak diyorum.
sende bozma moralini zaten kilon öyle abartılacak gibi değil
nolur rahat bırak kendine haksızlık etme.

ahh canım ah ben 15 yaşımdan beri kilo problemi yaşadım aslında kendim büyütmüşüm. evet çok takmıyordum zaten öyle çok da değildi ama işte zayıfta değildim. arkadaşlarım tombişim falan derlerdi. takmıyorum sanıyodum ama bilinç altına atmışım heralde. uzuuuun yıllardan beri ilk defa 65 in altına inmeyi hedefledim. 65 e yaklaştıkça heyecanlanıyorum. ya sanki olacak diyorum.
sende bozma moralini zaten kilon öyle abartılacak gibi değil
nolur rahat bırak kendine haksızlık etme.
Sagol canim iyi niyetli cumlelerin icin :)
Ayni devam edecegim bakalim 40 gun daha ne etkj gorecegiz...
Bu arada hedef diye bir tarih olmamali.saglikli olduktan sonra araliga kadar da zayifla ne farkeder ama iste eylulde yeni bir ben gorsun istyordum herkes:)

Ekran Resmi 2018-07-20 17.24.03.webp

Kızlar kızlar kızlaaaar bugün eğitimin 2.günündeydim. Kuru pastalar geldi, küçük börekçikler gitti :)) öğle yemeği olarak makarna ve köfte vardı :( neyse bitti gitti.
artık haftaya toparlanma ve geri dönüş haftam olsun. Bol sular, bakliyatlar, sebzelerle geri dönücem. sistem bi bozuldu mu zor toparlanıyor :(

Sabah 1 bardak kefir yarım armut 11 badem
Öylen 3 kaşık yoğurt domates salatalık karabuğdaylı grisini
Aksam 1 kase çorba 2 haş yumurta 7 zeytin
Son günlerde proteini çok az aldığımı farkettim. O yüzden akşam yumurta yedim. Ama çok geldi sanırım şu an çok rahatsızım.

Selam arkadaşlar ben Gamze benim ayrı bir günlüğüm vardi ama sağolsun modakusu modakusu beni buraya davet etti. Hedeflerimiz benzer diyerekten. Kendimi tanitayim

Gamze 19 yaşında diş hekimliği okuyorum.
Boyum 168 kilom geçen hafta 71.5 tü şimdi 70.9 bir haftada 600 gram verdim.
Karataya uymaya çalışıyorum bu biraz zor oluyor tabi tam uyamiyorum ama uymaya cabaliyorum.
Hedefim 55-56 umarım birlikte güzel kilolar veririz ben sizleri tanımıyorum tanışırsak kaynaşır i diye düşünüyorum :KK50:

İyi akşamlar bu arada :kahve:

Selam arkadaşlar ben Gamze benim ayrı bir günlüğüm vardi ama sağolsun modakusu modakusu beni buraya davet etti. Hedeflerimiz benzer diyerekten. Kendimi tanitayim

Gamze 19 yaşında diş hekimliği okuyorum.
Boyum 168 kilom geçen hafta 71.5 tü şimdi 70.9 bir haftada 600 gram verdim.
Karataya uymaya çalışıyorum bu biraz zor oluyor tabi tam uyamiyorum ama uymaya cabaliyorum.
Hedefim 55-56 umarım birlikte güzel kilolar veririz ben sizleri tanımıyorum tanışırsak kaynaşır i diye düşünüyorum :KK50:

hoşgeldin tatlım @Drdentist
30 yaşında yenı diş teli taktırmış biri olarak ilk hoşgeldin benden olsun:anne:
evet hedeflerimiz benzer.bende 66.5 um şuayi akşamlar bu arada
hoşgeldin tatlım.
30 yaşında yenı diş teli taktırmış biri olarak ilk hoşgeldin benden olsun:anne:
evet hedeflerimiz benzer.bende 66.5 um şuan

Son düzenleme:
Yeni
İyi akşamlar kızlar menülerimi yazayım
Sabah her zamanki gibi
2 haşlama
Biraz maydanoz
1 domates 1 salatalık
5 zeytin
1 avuç peynir
8 fındık

Ara çok acıktım süte yulaf katıp yedim

Akşam 16.00
1 tabak fasulye
1 tabak salata

19.00 gibi kurs çıkışı kızlar ısrar edince sıcak çikolata içtim

Dönünce evde çay içtim

3 lt su
1 saati aşkın tempolu yürüyüş
25 dk zumba (internetten indirdim baya iyi bir şey )

Ufak kaçamaklar yapıyorum ya ehliyet kursuna gidiyorum yemek saati çok zor oluyor gelince saat 8-9 oluyor o saatte akşam yemeği olmaz diye yiyemiyorum maalesef

Yeni
İyi akşamlar kızlar menülerimi yazayım
Sabah her zamanki gibi
2 haşlama
Biraz maydanoz
1 domates 1 salatalık
5 zeytin
1 avuç peynir
8 fındık

Ara çok acıktım süte yulaf katıp yedim

Akşam 16.00
1 tabak fasulye
1 tabak salata

19.00 gibi kurs çıkışı kızlar ısrar edince sıcak çikolata içtim

Dönünce evde çay içtim

3 lt su
1 saati aşkın tempolu yürüyüş
25 dk zumba (internetten indirdim baya iyi bir şey )

Ufak kaçamaklar yapıyorum ya ehliyet kursuna gidiyorum yemek saati çok zor oluyor gelince saat 8-9 oluyor o saatte akşam yemeği olmaz diye yiyemiyorum maalesef
yukarıda yazdım ama doğru alıntıladım mı anlamadım
afiyet olsun .ilk gün bişey demeyelim :)
su ve sporun güzel.
sadece naçizane tavsiyem bu kilolar minik kaçamaklarla gitmiyor sanırım :)
bir de şeker direncini kırmak lazım. sıcak çikolata şekerli içccekler minik tatlılar vs :)

yukarıda yazdım ama doğru alıntıladım mı anlamadım
afiyet olsun .ilk gün bişey demeyelim :)
su ve sporun güzel.
sadece naçizane tavsiyem bu kilolar minik kaçamaklarla gitmiyor sanırım :)
bir de şeker direncini kırmak lazım. sıcak çikolata şekerli içccekler minik tatlılar vs :)

Bu konuda haklısınız sanırım arkadaşlara aldandım biraz
Ama bir daha olmayacak şöyle diyeyim ben çikolatayı kaşık kaşık yiyen biriydim 1.5 haftadır bugünkü hariç ağzıma çikolata sürmedim :eek:

Bu konuda haklısınız sanırım arkadaşlara aldandım biraz
Ama bir daha olmayacak şöyle diyeyim ben çikolatayı kaşık kaşık yiyen biriydim 1.5 haftadır bugünkü hariç ağzıma çikolata sürmedim :eek:
hoşgeldinnn birlikten kuvvet doğar :)
Ben bu arkadaşlarım ile 6-7 kilo kadar verdim, bi tatile gittim geldim geçen hafta hafif cozuttum ama pazartesi itibari ile sağlıklı beslenmeme dönüyorum.
Cuma günleri tartı günü belirledik, herkes sabah kilosunu yazıyor listemizi güncelliyoruz.
ilk sayfada güncel tablomuz var bakmadıysan :)
Ben İstanbul'da yaşıyorum tasarımcıyım boyum 1,65 bi 5-6 kilo daha versem şahane olacak böyle :))

Son düzenleme:
Back
X