- Konu Sahibi Aydindankubra
-
Kese gözüktü vajinal ultrasonda. Kalp atışı için 19 nisanda çağırdı. Yalnız ben bu hafta geceleri çok kötü kasılmalar yaşadım bişey olmuş olmasından korkuyorum. Hayırlısı ne diyimSendemi bilmiyorsun ben de bilmiyorum Çarşamba günü gidecem doktora ama bir sancım var kanamam gelecek diyorum öyleki Ağrı'm var.sende Nasıl kese gözükdümü
Sancı bende de var. Korkma ama gönlünü ferah tut canım. Bakalım neler yaşicaz Allah'ın izniyleSendemi bilmiyorsun ben de bilmiyorum Çarşamba günü gidecem doktora ama bir sancım var kanamam gelecek diyorum öyleki Ağrı'm var.sende Nasıl kese gözükdümü
benim hiç yok ama etrafımdakiler çin takvimi diye bişeyler söyledi merak ettim de öyle bir baktım.ama sağlıklı olsun da hiç fark etmezCinsiyet merakınız var mı
Allah bilir onu ama sat tarihin kaçbenim hiç yok ama etrafımdakiler çin takvimi diye bişeyler söyledi merak ettim de öyle bir baktım.ama sağlıklı olsun da hiç fark etmez
öyle tabi gülüm cinsiyet umrumda bile değil.sat 26 şubat senin ki kaçAllah bilir onu ama sat tarihin kaç
Allah hayırlısını versin ama kız olacak gibi geldi Çin takvimi de öyle diyoröyle tabi gülüm cinsiyet umrumda bile değil.sat 26 şubat senin ki kaç
Benim ki 15 şubat canımAllah hayırlısını versin ama kız olacak gibi geldi Çin takvimi de öyle diyor
seninkinde mi kız çıktı gülüm senin sat kaçAllah hayırlısını versin ama kız olacak gibi geldi Çin takvimi de öyle diyor
Ben kız istiyorum ama Çin takvimine göre erkekseninkinde mi kız çıktı gülüm senin sat kaç
Yoo seninki kızseninkinde mi kız çıktı gülüm senin sat kaç
hımm ben bakmadım arkadaşım bakmış erkek çıktı dedi.amaaannn ne olursa olsun sağlıklı olsundaYoo seninki kız
Can'ım sat tarihin üstüne tam 14gün say sonra bak eğer adet tarihin şubatsa marta bakacaksın hep bir ay sonraya,bakacan Yinede allah hayırlı Salih amelli evlatlar nasip etsinBen kız istiyorum ama Çin takvimine göre erkek
benim çocuk hayalimde hep kız olarak hayal etmişimdir.sağsağlim olsunlarda gülüm.rabbim kucağımızı boş koymasınBen kız istiyorum ama Çin takvimine göre erkek
kız son adet tarihine 14 gün niye sayıyoruzCan'ım sat tarihin üstüne tam 14gün say sonra bak eğer adet tarihin şubatsa marta bakacaksın hep bir ay sonraya,bakacan Yinede allah hayırlı Salih amelli evlatlar nasip etsin
Çok açık olacak da siperimin yumurta yı dölleme ve yerleşmesi süreci 14ila 20 günmüş ondan öyle sayın dedi benim Profkız son adet tarihine 14 gün niye sayıyoruz
hımmm ay ne çok şey var bu konularla ilgili yahu.burda ne çok şey öğrendim daha da bilmediğim kimbilir neler vardırÇok açık olacak da siperimin yumurta yı dölleme ve yerleşmesi süreci 14ila 20 günmüş ondan öyle sayın dedi benim Prof
sat göre mi baktın gülüm 14 ekledin miSağlıklı olsun da hiç önemi yok. Takvime göre mayısa kadar erkek
Zaten Çin hesabını biliyorum canım. Sen baktın mısat göre mi baktın gülüm 14 ekledin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?