- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aydindankubra
-
ayy canım benim rabbimm onun ömrünü bu bebeğine katsın inşallah.yavrumuzu bizlere bağışlasın rabbim öyle bişey ki hamile kalmayla bitmiyor bir sürü aşama var daha.sabırla sakinlikle beklemek lazım ama hepimiz aynıyız benimde 1 kaybım var bende sürekli tedirgin haldeyimbugün 6 hafta 6 günlük 6 hafta 1 günlükken gittim kalp atışı duyulmadı doktor haftaya duyulur dedi kese ilk 4m çıkmıştı 6 hafta gittiğimde 8 çıktı doktor normal hamilelik yeni daha dedi ama tam anlamıyorum ilk çocuğum da ölü doğum olmuştu çok kafam karışık
Bende tedirginim kesen bozulmuş dediler ama bende birşey yok şimdi biraz idrar yolu enfeksiyonu gibi normal akıntım olmuş çok tedirginimayy canım benim rabbimm onun ömrünü bu bebeğine katsın inşallah.yavrumuzu bizlere bağışlasın rabbim öyle bişey ki hamile kalmayla bitmiyor bir sürü aşama var daha.sabırla sakinlikle beklemek lazım ama hepimiz aynıyız benimde 1 kaybım var bende sürekli tedirgin haldeyim
Benim de normal akıntım var ya bayağı. Öf insan herşeyden korkuyor yaBende tedirginim kesen bozulmuş dediler ama bende birşey yok şimdi biraz idrar yolu enfeksiyonu gibi normal akıntım olmuş çok tedirginim
baksana kesen betlarımıza göre senin ki daha iyi çıkmış :) benim ilk gebeliğim o yüzden hem heyecan hem de tecrübesizlikle baş etmeye çalışıyorum inşallah tez vakitte kalp pıtırcıklarını da duyarsak diğer hazırlıklara geçeçeğim inşallah bence sen de önceki bebeği de unut nasip değilmiş onun stresiyle bu yawruna zarar verirsincnm benim bthcg 3735 çıktığında yani 6 haftalıkken kesem 8mm çıktı kese normal demişti genelde 6 haftada alttan gözükür diyorlar ama benim alttan da bakıldı görülmedi ilk bebeğimdede kalp atışında problem yaşamıştım o yüzden çok sıkıntılıym inş geç döllenmedir ondan gözükmemiştir diye kendimi avutuyorum
ama canım benim kesem bthcg 288 de görülmüştü hani benle bir tutma herkesin ayrı bence int sitesindeki çoğu kişiye göre benim 6 haftaya göre 8mm az ama nasip ya kafayı yicem inan ya kötü bir şey duyarsam yine diye 6 haftada duyulmadı tek umudum geç döllenmedir inşallah ondan duyulmamıştır diyorum bu hafta duyarım diyorum ya duyamazsam hayatım aksadı resmen aklımdan hiç çıkmıyor ilkini kaybeden anne adayları daha çok tedirgin oluyor sanırımbaksana kesen betlarımıza göre senin ki daha iyi çıkmış :) benim ilk gebeliğim o yüzden hem heyecan hem de tecrübesizlikle baş etmeye çalışıyorum inşallah tez vakitte kalp pıtırcıklarını da duyarsak diğer hazırlıklara geçeçeğim inşallah bence sen de önceki bebeği de unut nasip değilmiş onun stresiyle bu yawruna zarar verirsin
ben olsam 6+1 de gitmezdim duymazsan 1 hafta kendini yiceksin bende 6+1 de gittim duyulmadı tabi belki hiç duyulmayacak bilmiyorum ama kızıyorum kendime keşke bekleseydim 1 hafta daha o zaman anlarlardı boş gebelik mi başka bir şey mi diyehepimiz bebişlerimizin sağlıklı olduğunu görürüz inş. kızlar bende çarşamba günü gideceğim 6+1 olduğumda
doktora gitmelisin kendini rahatlatmak için 5- 6 haftalardaysan rahime yerleşme anında da geliyormuş leke o olabilirKızlar ne olur bana yardım edin ben yeni hamileyim şimdi nigdeye yolculuk yaptım bugün geldim sabah hiçbirşey yoktu fakat şimdi cook hahif bir kahverengi leke gelmiş acaba birşey olmuş mudur ne olur birşey söyleyin
kanama olmadan kese nasıl bozuluyor muş yaa.sen başka dr a da görün canım sadece 1 dr un dediğiyle kalma.bak benim o ilk kaybettiğim bebekte ben 5 dr gezdim hepside aynı şeyi söylleyince kanaama başladı zaten düşük başlamıştı kürtaja aldılarBende tedirginim kesen bozulmuş dediler ama bende birşey yok şimdi biraz idrar yolu enfeksiyonu gibi normal akıntım olmuş çok tedirginim
bende de oluyor bende çok korkuyorum hemen wc ye gidiyorum.çok stresliiiBenim de normal akıntım var ya bayağı. Öf insan herşeyden korkuyor ya
gitmeyeyim mi şimdi ben çarşamba günü kafam karıştıben olsam 6+1 de gitmezdim duymazsan 1 hafta kendini yiceksin bende 6+1 de gittim duyulmadı tabi belki hiç duyulmayacak bilmiyorum ama kızıyorum kendime keşke bekleseydim 1 hafta daha o zaman anlarlardı boş gebelik mi başka bir şey mi diye
bende de adete 1 gün kala kahverengi lekelenme oldu ertesi gün yoktu, eğer rengi kahverengiyse ve yoğun değilse yerleşme kanaması olabilir kaç haftalık hamilesin.Kızlar ne olur bana yardım edin ben yeni hamileyim şimdi nigdeye yolculuk yaptım bugün geldim sabah hiçbirşey yoktu fakat şimdi cook hahif bir kahverengi leke gelmiş acaba birşey olmuş mudur ne olur birşey söyleyin
geceli 15 20gun oldu kaç haftalık olduğunu yatinn ogrenecegim ama korttum ne lekesi diyebende de adete 1 gün kala kahverengi lekelenme oldu ertesi gün yoktu, eğer rengi kahverengiyse ve yoğun değilse yerleşme kanaması olabilir kaç haftalık hamilesin.
peki devam ediyor mu ? yoğun bir lekelenme mi ?Canım adetime gec
geceli 15 20gun oldu kaç haftalık olduğunu yatinn ogrenecegim ama korttum ne lekesi diye
yok.önce gelmiş benim.once den kalbi durmuştu bunda da böyle olur diye cook korkuyorumpeki devam ediyor mu ? yoğun bir lekelenme mi ?
canım doktora git ama bence bir sıkıntı yoktur içini rahat tut , kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmuyormuş öyle diyorlarYok.yok şimdi yok
yok.önce gelmiş benim.once den kalbi durmuştu bunda da böyle olur diye cook korkuyorum
canım doktora git ama bence bir sıkıntı yoktur içini rahat tut , kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmuyormuş öyle diyorlar[/QUOTE bir arkadaşa sordum yerleşme olabilir dedi eğer sık ve yoğun olursa doktora git hemen. Dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?