6haftalik hamilelerTaze anneler

ayy canım benim rabbimm onun ömrünü bu bebeğine katsın inşallah.yavrumuzu bizlere bağışlasın rabbim öyle bişey ki hamile kalmayla bitmiyor bir sürü aşama var daha.sabırla sakinlikle beklemek lazım ama hepimiz aynıyız benimde 1 kaybım var bende sürekli tedirgin haldeyim

Bende tedirginim kesen bozulmuş dediler ama bende birşey yok şimdi biraz idrar yolu enfeksiyonu gibi normal akıntım olmuş çok tedirginim

baksana kesen betlarımıza göre senin ki daha iyi çıkmış :) benim ilk gebeliğim o yüzden hem heyecan hem de tecrübesizlikle baş etmeye çalışıyorum inşallah tez vakitte kalp pıtırcıklarını da duyarsak diğer hazırlıklara geçeçeğim inşallah bence sen de önceki bebeği de unut nasip değilmiş onun stresiyle bu yawruna zarar verirsin

hepimiz bebişlerimizin sağlıklı olduğunu görürüz inş. kızlar bende çarşamba günü gideceğim 6+1 olduğumda

ama canım benim kesem bthcg 288 de görülmüştü hani benle bir tutma herkesin ayrı bence int sitesindeki çoğu kişiye göre benim 6 haftaya göre 8mm az ama nasip ya kafayı yicem inan ya kötü bir şey duyarsam yine diye 6 haftada duyulmadı tek umudum geç döllenmedir inşallah ondan duyulmamıştır diyorum bu hafta duyarım diyorum ya duyamazsam hayatım aksadı resmen aklımdan hiç çıkmıyor ilkini kaybeden anne adayları daha çok tedirgin oluyor sanırım

Kızlar ne olur bana yardım edin ben yeni hamileyim şimdi nigdeye yolculuk yaptım bugün geldim sabah hiçbirşey yoktu fakat şimdi cook hahif bir kahverengi leke gelmiş acaba birşey olmuş mudur ne olur birşey söyleyin

hepimiz bebişlerimizin sağlıklı olduğunu görürüz inş. kızlar bende çarşamba günü gideceğim 6+1 olduğumda
ben olsam 6+1 de gitmezdim duymazsan 1 hafta kendini yiceksin bende 6+1 de gittim duyulmadı tabi belki hiç duyulmayacak bilmiyorum ama kızıyorum kendime keşke bekleseydim 1 hafta daha o zaman anlarlardı boş gebelik mi başka bir şey mi diye

doktora gitmelisin kendini rahatlatmak için 5- 6 haftalardaysan rahime yerleşme anında da geliyormuş leke o olabilir

Bende tedirginim kesen bozulmuş dediler ama bende birşey yok şimdi biraz idrar yolu enfeksiyonu gibi normal akıntım olmuş çok tedirginim
kanama olmadan kese nasıl bozuluyor muş yaa.sen başka dr a da görün canım sadece 1 dr un dediğiyle kalma.bak benim o ilk kaybettiğim bebekte ben 5 dr gezdim hepside aynı şeyi söylleyince kanaama başladı zaten düşük başlamıştı kürtaja aldılar

gitmeyeyim mi şimdi ben çarşamba günü kafam karıştı

bende de adete 1 gün kala kahverengi lekelenme oldu ertesi gün yoktu, eğer rengi kahverengiyse ve yoğun değilse yerleşme kanaması olabilir kaç haftalık hamilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…