- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aydindankubra
-
yook anlamadım gülüm kız meraklandım yaaZaten Çin hesabını biliyorum canım. Sen baktın mı
Canım internette var hazır hesaplayıcı ordan bakabilirsin başka bilgi de lazım çünkü :)yook anlamadım gülüm kız meraklandım yaabenimkine de bakabilin mi gülüm ya 26 şubat.
ona arkadaşım bakmış gülüm oysa bakmama gerek yok,rabbim sağsağlim nasip etsin kuzucuklarımızıCanım internette var hazır hesaplayıcı ordan bakabilirsin başka bilgi de lazım çünkü :)
Dün gece olmadı. Bakalım Nasıl devam eecek. Uyumaya korkar oldumona arkadaşım bakmış gülüm oysa bakmama gerek yok,rabbim sağsağlim nasip etsin kuzucuklarımızısenin kasık ağrın nasıl oldu azaldımı bari biraz
çocuk yerleşip rahim büyümeye başlayınca oluyomuş böyle kasılmalar.dr a ne zaman gideceksin özeldeyse arayıp görüşseydin keşke benim dr devlette o yüzden adam a arayıp sorma imkanı yokDün gece olmadı. Bakalım Nasıl devam eecek. Uyumaya korkar oldumsağol canım
Gündüz olan kasılmalardan biraz farklı. Bilmiyorum ki n'oluyor normal mi değil mi... Benim doktorum da üç gün burda geri kalan Zaman'da İstanbul'da. Gebelik takibi yapmıyor normalde, riskli doğum ve kadın doğum tedavide uzman. Yani ulaşılamıyor malesef. Devlette de iyi bi doktor var ona randevu aldım haftayaçocuk yerleşip rahim büyümeye başlayınca oluyomuş böyle kasılmalar.dr a ne zaman gideceksin özeldeyse arayıp görüşseydin keşke benim dr devlette o yüzden adam a arayıp sorma imkanı yokbuda benim dezavantajım.özelde de iyi bir dr olsa 1 kaç ay dönüşümlü giderdim ya
Rabbim uzun omur versin.
yok canım çalışmıyorum diploalı işsizim bendeGündüz olan kasılmalardan biraz farklı. Bilmiyorum ki n'oluyor normal mi değil mi... Benim doktorum da üç gün burda geri kalan Zaman'da İstanbul'da. Gebelik takibi yapmıyor normalde, riskli doğum ve kadın doğum tedavide uzman. Yani ulaşılamıyor malesef. Devlette de iyi bi doktor var ona randevu aldım haftaya
Pzts verildi. Her ikisini de birarada götürecem.hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyim... Sen çalışıyor musun?
Öğretmen misin yoksa? Bence git canım yakınında bi doktor olmalı insanınyok canım çalışmıyorum diploalı işsizim bendebana da devlette çok yakın bir kadın doğumcu var hemen caddenin sonunda gitsem mi gitmesemmi tereddütte kaldım.kendi dr uma gitmediğim zamanlarda ona gideyim diyorum
psikoloji grubu öğretmeniyim ama dediğim gibii işsizim.kpss ye hazırlanmak lazım onda bile millet ne şeyler yapıyor ona bile hazırlanmak içimden gelmiyor.6+3 oldu bugün gitsem bir durumuma baksa diye geçiyor içimdenÖğretmen misin yoksa? Bence git canım yakınında bi doktor olmalı insanın
gitsene canım kalp atışı duyulacak mı ben de merak ettim vallapsikoloji grubu öğretmeniyim ama dediğim gibii işsizim.kpss ye hazırlanmak lazım onda bile millet ne şeyler yapıyor ona bile hazırlanmak içimden gelmiyor.6+3 oldu bugün gitsem bir durumuma baksa diye geçiyor içimden
erkendir diye düşündüğümden gitmiyom vallahi gülüm 6+3 bugün sanki çok erken daha.7 olsaydı kesin giderdim amagitsene canım kalp atışı duyulacak mı ben de merak ettim valla
Duyulmayabilir evet. Ben de öğretmenim. Hayırlısıyla yaparsın inşallah görevini. Vaktin varsa gene de bi görün canım. Kese büyümüş mü onu görürdün en azından:)erkendir diye düşündüğümden gitmiyom vallahi gülüm 6+3 bugün sanki çok erken daha.7 olsaydı kesin giderdim ama
benimkinde hafta yazmıyor ama 4mm yazıyorduKızlar size bir şey soracağım ilk ultrason görüntünüzde kese ölçüsü ve haftanız kaç yazıyor.
Benim Gs: 0,91cm. Ga: 5w5d
yok canım benimkinide karından gördü keseyi 1 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi ama duyamadık 1 hafta daha bekle dedi haftaya duyulur dedi çarşambayı bekliyorum tedirginlik işte sen duymuşmuşdun kalp atışını banada dua etcevap için çok teşekkür ederim vajinal ultrason da mı gözükmüştü kese? benim ki karnımdan gördü nette ki araştırmalarıma göre karın da ancak 6 haftalık üzeri olduğunda gözüküyormuş ama doktor gördüğünü hatta mm ni de söyledi buna rağmen 4 haftalık deyince şaşırdım tabibakalım ayın 12 sinde doktora gideceğim inşallah kalbini duyabiliriz,
inşallah sen de çoook net bir şekilde kalbinin o tatlı atışını duyarsın bebeğinin
tam olarak kaç haftalıksın gülüm senyok canım benimkinide karından gördü keseyi 1 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi ama duyamadık 1 hafta daha bekle dedi haftaya duyulur dedi çarşambayı bekliyorum tedirginlik işte sen duymuşmuşdun kalp atışını banada dua et
bugün 6 hafta 6 günlük 6 hafta 1 günlükken gittim kalp atışı duyulmadı doktor haftaya duyulur dedi kese ilk 4m çıkmıştı 6 hafta gittiğimde 8 çıktı doktor normal hamilelik yeni daha dedi ama tam anlamıyorum ilk çocuğum da ölü doğum olmuştu çok kafam karışıktam olarak kaç haftalıksın gülüm sen
Dilekcim kalp a atışı için henüz gidemedim Benimde kese karnımda gözüktüğünde betam 3652 kese de 4 mm di 10 gün sonra kontrole gel demişti ama henüz gitmedim bugün 11. gün bu hafta içi gidicem ama işte çalışınca hemen fırsat bulamıyorum. Allah ın izniyle çarşamba günü kalp atışını duyarsın için ferahlar haberini bekliyorum dualarımdasın inşallah:)yok canım benimkinide karından gördü keseyi 1 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi ama duyamadık 1 hafta daha bekle dedi haftaya duyulur dedi çarşambayı bekliyorum tedirginlik işte sen duymuşmuşdun kalp atışını banada dua et
cnm benim bthcg 3735 çıktığında yani 6 haftalıkken kesem 8mm çıktı kese normal demişti genelde 6 haftada alttan gözükür diyorlar ama benim alttan da bakıldı görülmedi ilk bebeğimdede kalp atışında problem yaşamıştım o yüzden çok sıkıntılıym inş geç döllenmedir ondan gözükmemiştir diye kendimi avutuyorumDilekcim kalp a atışı için henüz gidemedim Benimde kese karnımda gözüktüğünde betam 3652 kese de 4 mm di 10 gün sonra kontrole gel demişti ama henüz gitmedim bugün 11. gün bu hafta içi gidicem ama işte çalışınca hemen fırsat bulamıyorum. Allah ın izniyle çarşamba günü kalp atışını duyarsın için ferahlar haberini bekliyorum dualarımdasın inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?