6haftalik hamilelerTaze anneler

evet bugün 7. haftaya girdim cnm çalışınca çok fazla kendimle ilgilenemiyorum sanırım sende çalışıyorsun ense kalınlığı için gitmayi düşünüyorum senin doktorda muhtemelen ense ölçümü için 5 hafta sonra demiştir

evet ense kalınlığı ölçümü için verdi ama tam 11 hafta olmuyor benim gittiğim de 10+6 olacak hayırlısı inşallah ben yine 9 haftada başka bi doktora gitmek istiyorum bakalım ne olacak

iyi ozaman doktor görmüşse vardır canım bende küçük diye dinlemedim kalp atışını iyi ki dinlememişsin küçükken dinlenmemesi daha iyi diyolar

anneler hiç ses yok bebişleriniz ne durumda siz ne durumdasınız bende midem bulantısı çok fazla var yağlı yiyemiyorum

anneler hiç ses yok bebişleriniz ne durumda siz ne durumdasınız bende midem bulantısı çok fazla var yağlı yiyemiyorum
Canım benimde mide bulantım sürekli devam ediyo. Annem ben sizde hamileyken çekirdek yiyodum rahatlatıyo dedi. Dün denedim faydasını gördüm sanki. Bi dene derim.

iyi ozaman doktor görmüşse vardır canım bende küçük diye dinlemedim kalp atışını iyi ki dinlememişsin küçükken dinlenmemesi daha iyi diyolar
evet canım öyle dedi dr da pazartesi kendi dr uma gidicem o ne der ne yapar bilmiyorum.hayırlısıyla bir pazartesi olsaydı iyiydi

Kızlar hayırlı cumalar. Bugün doktor randevum vardı. Bizim pıtırcık 8+6 günlük olmuşş. Kalbi deli gibi atıyo kese içinde kanama hala varmış doktor ilaç vermedi sadece dinlenceksin dedi. Onun dışında herşey normal görünüyo dedi. Boyumuzda 22mm olmuşş Rabbim hemizin bebişini korusun. Cumamız mübarek olsun tüm dualarımızı kabul olması dileğiylee.

maşallah daha önce ne zaman gitmiştin doktora

doktor sizi hafta da 1 mi çağırıyor onu anlamadım
Canım ben ilçede çalışıyorum ordaki doktor 10 günde bir çağırmıştı. Oturduğum ilde doktor randevusu aldım ve kese içinde kanama var dediği için başka doktorada gittim yani toplamda iki dr.gittiğim için biraz gün farkı yakın yakın oldu

tamam canım bende panikledim benimki 5 hafta sonra gel demişti de o yüzden

tamam canım bende panikledim benimki 5 hafta sonra gel demişti de o yüzden
Yok canım panik yapma benide artık 2 doktorda 1 ay sonra gelicekdin ozaman bakıcaz dedi. İlçedeki doktorla şimdiki gittiğim doktor aradında 10 gün fark var ikisinede devam etmeyi düşünüyorum. İlçede çalıştığım için Allah korusun bişi olsa en azından beni takip eden doktora giderim. Onun için böle bişi yaptım. Sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…