- Konu Sahibi Aydindankubra
-
evet bugün 7. haftaya girdim cnm çalışınca çok fazla kendimle ilgilenemiyorum sanırım sende çalışıyorsunişteyim bende tahlil vermiştim 3 te onu göstermeye gideceğim inşallah felaket mide bulantısı istifra mahvoldum ben senin 7 haftalıktı demi ben çok kişiyle konuşunca karıştırıyorum benim de 6+4 5 hafta sonra gel demişti doktor banada çok geldi belki arada başka bi doktora giderim
evet ense kalınlığı ölçümü için verdi ama tam 11 hafta olmuyor benim gittiğim de 10+6 olacak hayırlısı inşallah ben yine 9 haftada başka bi doktora gitmek istiyorum bakalım ne olacakevet bugün 7. haftaya girdim cnm çalışınca çok fazla kendimle ilgilenemiyorum sanırım sende çalışıyorsunense kalınlığı için gitmayi düşünüyorum senin doktorda muhtemelen ense ölçümü için 5 hafta sonra demiştir
olabilirkizlar burdN takip cok zor gelin face gurubu kuralim
naptın çok merak ediyorumo zaman gittiğimde yolk falan demedi adam kaç mm olduğunu bile söylemedi ama keseyi gördük şimdilik herşey yolunda dedi sadece.bugün başka dr a görünecem bakalım o ne dicek
ben duymadım kese sıcak diye sesli dinletmiyorum ben dedi dr şaşırdım amanaptın çok merak ediyorum
Canım benimde mide bulantım sürekli devam ediyo. Annem ben sizde hamileyken çekirdek yiyodum rahatlatıyo dedi. Dün denedim faydasını gördüm sanki. Bi dene derim.anneler hiç ses yok bebişleriniz ne durumda siz ne durumdasınız bende midem bulantısı çok fazla var yağlı yiyemiyorum
tamam denicem saolasınCanım benimde mide bulantım sürekli devam ediyo. Annem ben sizde hamileyken çekirdek yiyodum rahatlatıyo dedi. Dün denedim faydasını gördüm sanki. Bi dene derim.
evet canım öyle dedi dr da pazartesi kendi dr uma gidicem o ne der ne yapar bilmiyorum.hayırlısıyla bir pazartesi olsaydı iyiydiiyi ozaman doktor görmüşse vardır canım bende küçük diye dinlemedim kalp atışını iyi ki dinlememişsin küçükken dinlenmemesi daha iyi diyolar
maşallah daha önce ne zaman gitmiştin doktoraKızlar hayırlı cumalar. Bugün doktor randevum vardı. Bizim pıtırcık 8+6 günlük olmuşş. Kalbi deli gibi atıyokese içinde kanama hala varmış doktor ilaç vermedi sadece dinlenceksin dedi. Onun dışında herşey normal görünüyo dedi. Boyumuzda 22mm olmuşş Rabbim hemizin bebişini korusun. Cumamız mübarek olsun tüm dualarımızı kabul olması dileğiylee.
15 nisanda gitmiştim en son canımmaşallah daha önce ne zaman gitmiştin doktora
doktor sizi hafta da 1 mi çağırıyor onu anlamadım15 nisanda gitmiştim en son canım
Canım ben ilçede çalışıyorum ordaki doktor 10 günde bir çağırmıştı. Oturduğum ilde doktor randevusu aldım ve kese içinde kanama var dediği için başka doktorada gittim yani toplamda iki dr.gittiğim için biraz gün farkı yakın yakın oldudoktor sizi hafta da 1 mi çağırıyor onu anlamadım
tamam canım bende panikledim benimki 5 hafta sonra gel demişti de o yüzdenCanım ben ilçede çalışıyorum ordaki doktor 10 günde bir çağırmıştı. Oturduğum ilde doktor randevusu aldım ve kese içinde kanama var dediği için başka doktorada gittim yani toplamda iki dr.gittiğim için biraz gün farkı yakın yakın oldu
Yok canım panik yapma benide artık 2 doktorda 1 ay sonra gelicekdin ozaman bakıcaz dedi. İlçedeki doktorla şimdiki gittiğim doktor aradında 10 gün fark var ikisinede devam etmeyi düşünüyorum. İlçede çalıştığım için Allah korusun bişi olsa en azından beni takip eden doktora giderim. Onun için böle bişi yaptım. Sen içini ferah tuttamam canım bende panikledim benimki 5 hafta sonra gel demişti de o yüzden
Yok canım panik yapma benide artık 2 doktorda 1 ay sonra gelicekdin ozaman bakıcaz dedi. İlçedeki doktorla şimdiki gittiğim doktor aradında 10 gün fark var ikisinede devam etmeyi düşünüyorum. İlçede çalıştığım için Allah korusun bişi olsa en azından beni takip eden doktora giderim. Onun için böle bişi yaptım. Sen içini ferah tut[
en iyisini yapmışsın canım tam kaç haftalıksınız şimdi ikili test için heyecanlımısın bide bende hergün akıntı oluyor sende de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?