6haftalik hamilelerTaze anneler

Kizlarr benim size sorum olacak. Ben nisanin 4 unde iliskiye girdik yani yumurtalamayi falan dusunmeden rastgele yani benim adetim 12sindeydi nisanin ama 9 unda geldi hic erken gelmezdi 3 4 gun surdu simdide ara ara kasiklarim da agri oluyor yani erken ama ben bekleyemiyorum sizce hamile miyim dir yoksa degil miymdir merak ediyorum

tamam canım anladım benim geç döllenme olmuş 1 hafta geriden geliyorum o yüzden ben
düzenli adet oluyormusun bu önemli yani ayda 1 mi yoksa 28 gün mü düzenden kastım bu canım yumurtlama dönemi çok önemli ve yumurtlama oldumu sadece 1 gün yaşıyor o yüzden yumurtlama dönemin değilse hamile kalma olasığılın yok diye düşünüyorum. tabi bi 14 gün geçince idrar da çıkıyor diye biliyorum istersen rahatlamak istersen kan testi var senin için daha kesin sonuç olur

30 günde oluyorum adeti yani hemen test yaptirip uzulir muyum dye de endiseleniyrm yani agrilarim artti yani bi sag kasikta agri oluyor bi sol bacaklarima agri iniyor bel agrisi falan oluyor yani biz ilk defa denedik bakalım merak ediyorum

Canım sen ilk hamile kaldugin kan değerin kaç çıktı. Benim deyim.geceki 10/ gün gece yaptım 9131 çıktı sence bende de ikiz olabilir mi
İlk hamile kaldığım kan değerini bilmiyorum da kese iki tane olunca kafamız karıştı doktorumu değiştirdim gebelik kistiymis bendeki korkulacak bişey yokmuş sende doktoruna detaylı sor derim

30 günde oluyorum adeti yani hemen test yaptirip uzulir muyum dye de endiseleniyrm yani agrilarim artti yani bi sag kasikta agri oluyor bi sol bacaklarima agri iniyor bel agrisi falan oluyor yani biz ilk defa denedik bakalım merak ediyorum
kan testinde hamileysen çıkar bence kan testi yaptır bana değilsin gibi geliyor ama herkesin hamilelik şekli farklı kiminde hiç bthcg yükselmiyor kimisinde başka bir şey o yüzden en iyisi sen bi kan testi ver

kızlar bana yardımcı olun ya akıntım arttı lavaboya gittim silinirken böyle koyu renkti hani kahverengiye yakın akıntı vardı sümüksü.dr a randevu aldımda salıya verdiler normal mi ya şu an akıntım var şeffafta olsa noluyor ya

Esim çalışıyor sehir disinda o yuzden bende gidemiyorum test de alamıyorum meraktan çatlıyorum yani batmalar iyice artmaya basladi benn adet beklemem heralde cunku adete 4 gun kala iliski oldu yaa sonra adet oldum simdide belirtiler basladi basim ağrıyor bugunde

acile git bence ne olur ne olmaz progestan kullanıyormusun

ya yanlış anlamanı istemem ama ben adete 4 gün kala yumurtlama olan bi bayan görmedim ya da duymadım daha önce bence sen psikolojik etkileniyorsun internette takvimim diye bir program var onu indir kaç günde bir adet olduğunu en son hangi gün adet olduğunu yaz sana gösteriyor yumurtlama dönemini ona göre ilişkiye gir bir de bebiş düşünüyorsan folik asit kullanmaya başla çünkü 5. haftadan sonra kullanılan folik asitin faydası olmuyor diye biliyorum

Bende 15 aylıkken kestimdoktor kes hemen zehirlenebilr süt kaliten düşecek sanada zararı olur dedi ben hemen kestim kendin bilirsin genede çocuk hasta gibi kokmaya basliyo zaten bi süre sonra
Nasil kesecem bilemiyorum cok duskun memeye...istemiyorum zaten emmesini cok yoruluyorum

kızlar eşim şehir dışındaydı 3 saatlik yoldan geldi hastane için ben gelme demiştim ama iyiki gelmiş acilde benim dr vardı şanstan düşük riskim varmış yat dinlen verdiğim ilaçları kullan dedi alttan bakmak istemiyorum kese sıcak düşük olur dedi.kalp atışını şu an duyamadı sana söylediğim tarihte gel polikliniğe dedi.hiç hevesim kalmadı ya az da olsa kalp atışını duyabilmesi lazımdı 7. haftadayım.bu gebelikte sıkıntılı sanırım diğeri gibi.artık düşünmekten yoruldum ne kadar sakınsakta olacak olan oluyor

Valla insan hamile kalayim derken o kadar stress yapiyor hamilelikde ayri bir stress her gun insanin aklina bir sey geliyor.Allah bebeklerimizi sag salim bize kavusdursun

Valla insan hamile kalayim derken o kadar stress yapiyor hamilelikde ayri bir stress her gun insanin aklina bir sey geliyor.Allah bebeklerimizi sag salim bize kavusdursun
amin gülüm ya oluruna bıraktım artık düşünmekten yoruldum kısmeti varsa olur zaten diyorum.düşün düşün beynimi yedim hayır zaten olacak olan oluyor ben ne yaparsam yapayım

amin gülüm ya oluruna bıraktım artık düşünmekten yoruldum kısmeti varsa olur zaten diyorum.düşün düşün beynimi yedim hayır zaten olacak olan oluyor ben ne yaparsam yapayım
Ayni bende oyleyim akintim baya artti benim doktora gitcem simdi yedim bitirdim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…