- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aydindankubra
-
Cnm ben keseyi ilk devlette baktirmistim doktor yardicisina 4 mm dediginde duymustum tekrar sordugumda soyledim ya diyip azicik atarlanmistikızlar dr um söylemedi kesenin kaç mm olduğu nerde yazıyor ultrason kağıdında acil cvp verebilirmisiniz
Kaç aya kadar ve kese görünmedenmiNormal Canım oluyor öyle agrılar
benim dün 7. haftaya girdim ama duyamadı canım.peki kalp atışını sen duyabildin mi yani sesli mi dinletiyolar bu kalp atışınıCnm ben keseyi ilk devlette baktirmistim doktor yardicisina 4 mm dediginde duymustum tekrar sordugumda soyledim ya diyip azicik atarlanmistizaten ultrason fotografida vermemisti
Ve bugun tam olarak kalbini duydum cok sukur ve tam olarak 6+6 daymişiz:)
nasılsın iyimisin biraz dahaevet progestan kullanıyorum salıya nasıl beklicem bilmiorum
yumurtlama olmadan hamile kalınmaz tüp bebekte bile yumurtaları koyuyorlarYani ben demek istiyorum ki illa yumurtalama mi olmasi gerekiyor yoksa hamile kalinmaz mi
benim dün 7. haftaya girdim ama duyamadı canım.peki kalp atışını sen duyabildin mi yani sesli mi dinletiyolar bu kalp atış
bak ben yarın 8 haftama giricem bebek daha 6 hafta 4 günlük çıkıyor ultrasonda geç döllenme olmuş belki senin kide öyledir bunn stresi ni yapma diyemeyeceğim insan kendi kendini yiyor ama olumlu düşün olumlu olsun biz kendimiz çağırıyoruz bazen olumsuzluğu çünkü dua yerine geçebiliyormuş inş sonuç istediğin gibi olur
moralman hiç iyi değilim canımnasılsın iyimisin biraz daha
şimdi sen tedaviyle mi hamile kaldın neye göre 16 gün oluyor diyorsun benim yumurtlama dönemim 4 gün önceydi megersem günün de yumurtlamam olmamış bunu bilemezsin doktorun bir şey demeden hiç kendini yıpratmaadetin 16. günü yumurtlama oldu kuzum 16. gün geç döllenme olmuyor heralde dimi
şöyle oldu canım tedavi görüyordum adetin 14. günü yum 19 mm di dr o gün çatlatma iğnesi verdi 2 gün sonra ilişki önerdi ama tabi 16. günü gel bakalım yum olmuşmu demedi.hiç bilmiyorum ama moralim çok bozukşimdi sen tedaviyle mi hamile kaldın neye göre 16 gün oluyor diyorsun benim yumurtlama dönemim 4 gün önceydi megersem günün de yumurtlamam olmamış bunu bilemezsin doktorun bir şey demeden hiç kendini yıpratma
canım bence biraz daha bekle yolk sac gözüktümü kontrollerdeşöyle oldu canım tedavi görüyordum adetin 14. günü yum 19 mm di dr o gün çatlatma iğnesi verdi 2 gün sonra ilişki önerdi ama tabi 16. günü gel bakalım yum olmuşmu demedi.hiç bilmiyorum ama moralim çok bozuk
o zaman gittiğimde yolk falan demedi adam kaç mm olduğunu bile söylemedi ama keseyi gördük şimdilik herşey yolunda dedi sadece.bugün başka dr a görünecem bakalım o ne dicekcanım bence biraz daha bekle yolk sac gözüktümü kontrollerde
Evet canım kalp atışını sesli duyduk ve o kadar hızlı atıyordu ki eşimde ben de çok şaşırdıkbenim dün 7. haftaya girdim ama duyamadı canım.peki kalp atışını sen duyabildin mi yani sesli mi dinletiyolar bu kalp atışını
canım zaten bizlerin kalbinden 2 3 kat hızlı atarmış bebeğin kalbi çok dinlemeyi tavsiye etmiyorlar bilgin olsun yine de doktoruna sor daEvet canım kalp atışını sesli duyduk ve o kadar hızlı atıyordu ki eşimde ben de çok şaşırdıkama harika bir duygu sen de en kıza zamanda duyarsın merak etme lütfen çok yeni henüz bebişler
Evet canım zaten 11 haftadan önce artık gitmicem doktora yeter bu kadar çok şükür kalbimizi de duyduk azıcık kendi halinde büyüsün bakalım:) sen nasılsın nasıl gidiyor?canım zaten bizlerin kalbinden 2 3 kat hızlı atarmış bebeğin kalbi çok dinlemeyi tavsiye etmiyorlar bilgin olsun yine de doktoruna sor da
1 ssate çıkıcam canım başka bir dr a da görünecem o ne dicek bilmiyorum ama canım öyle sıkkın ki anlatamam depresyonu resmen yaşıyorum yaniyolk sac önemli o olmazsa bebek gelişmiyor zaten o varsa bebek oluşabilir ama o yoksa olmuyor canım bencede git ihmal etme
işteyim bende tahlil vermiştim 3 te onu göstermeye gideceğim inşallah felaket mide bulantısı istifra mahvoldum ben senin 7 haftalıktı demi ben çok kişiyle konuşunca karıştırıyorum benim de 6+4 5 hafta sonra gel demişti doktor banada çok geldi belki arada başka bi doktora giderimEvet canım zaten 11 haftadan önce artık gitmicem doktora yeter bu kadar çok şükür kalbimizi de duyduk azıcık kendi halinde büyüsün bakalım:) sen nasılsın nasıl gidiyor?
valla öyle oluyor ne diyeyim herşey bitti gibi geliyor ama rabbim yine nasip ediyor bak benim ikinci ilki ölü doğum olmuştu umudunu kaybetme inşallah bi sıkıntı yoktur1 ssate çıkıcam canım başka bir dr a da görünecem o ne dicek bilmiyorum ama canım öyle sıkkın ki anlatamam depresyonu resmen yaşıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?