6haftalik hamilelerTaze anneler

kızlar dr um söylemedi kesenin kaç mm olduğu nerde yazıyor ultrason kağıdında acil cvp verebilirmisiniz

kızlar dr um söylemedi kesenin kaç mm olduğu nerde yazıyor ultrason kağıdında acil cvp verebilirmisiniz
Cnm ben keseyi ilk devlette baktirmistim doktor yardicisina 4 mm dediginde duymustum tekrar sordugumda soyledim ya diyip azicik atarlanmisti zaten ultrason fotografida vermemisti
Ve bugun tam olarak kalbini duydum cok sukur ve tam olarak 6+6 daymişiz:)

benim dün 7. haftaya girdim ama duyamadı canım.peki kalp atışını sen duyabildin mi yani sesli mi dinletiyolar bu kalp atışını

adetin 16. günü yumurtlama oldu kuzum 16. gün geç döllenme olmuyor heralde dimi

adetin 16. günü yumurtlama oldu kuzum 16. gün geç döllenme olmuyor heralde dimi
şimdi sen tedaviyle mi hamile kaldın neye göre 16 gün oluyor diyorsun benim yumurtlama dönemim 4 gün önceydi megersem günün de yumurtlamam olmamış bunu bilemezsin doktorun bir şey demeden hiç kendini yıpratma

şimdi sen tedaviyle mi hamile kaldın neye göre 16 gün oluyor diyorsun benim yumurtlama dönemim 4 gün önceydi megersem günün de yumurtlamam olmamış bunu bilemezsin doktorun bir şey demeden hiç kendini yıpratma
şöyle oldu canım tedavi görüyordum adetin 14. günü yum 19 mm di dr o gün çatlatma iğnesi verdi 2 gün sonra ilişki önerdi ama tabi 16. günü gel bakalım yum olmuşmu demedi.hiç bilmiyorum ama moralim çok bozuk

canım bence biraz daha bekle yolk sac gözüktümü kontrollerde
o zaman gittiğimde yolk falan demedi adam kaç mm olduğunu bile söylemedi ama keseyi gördük şimdilik herşey yolunda dedi sadece.bugün başka dr a görünecem bakalım o ne dicek

benim dün 7. haftaya girdim ama duyamadı canım.peki kalp atışını sen duyabildin mi yani sesli mi dinletiyolar bu kalp atışını
Evet canım kalp atışını sesli duyduk ve o kadar hızlı atıyordu ki eşimde ben de çok şaşırdık ama harika bir duygu sen de en kıza zamanda duyarsın merak etme lütfen çok yeni henüz bebişler

Evet canım kalp atışını sesli duyduk ve o kadar hızlı atıyordu ki eşimde ben de çok şaşırdık ama harika bir duygu sen de en kıza zamanda duyarsın merak etme lütfen çok yeni henüz bebişler
canım zaten bizlerin kalbinden 2 3 kat hızlı atarmış bebeğin kalbi çok dinlemeyi tavsiye etmiyorlar bilgin olsun yine de doktoruna sor da

canım zaten bizlerin kalbinden 2 3 kat hızlı atarmış bebeğin kalbi çok dinlemeyi tavsiye etmiyorlar bilgin olsun yine de doktoruna sor da
Evet canım zaten 11 haftadan önce artık gitmicem doktora yeter bu kadar çok şükür kalbimizi de duyduk azıcık kendi halinde büyüsün bakalım:) sen nasılsın nasıl gidiyor?

yolk sac önemli o olmazsa bebek gelişmiyor zaten o varsa bebek oluşabilir ama o yoksa olmuyor canım bencede git ihmal etme
1 ssate çıkıcam canım başka bir dr a da görünecem o ne dicek bilmiyorum ama canım öyle sıkkın ki anlatamam depresyonu resmen yaşıyorum yani

Evet canım zaten 11 haftadan önce artık gitmicem doktora yeter bu kadar çok şükür kalbimizi de duyduk azıcık kendi halinde büyüsün bakalım:) sen nasılsın nasıl gidiyor?
işteyim bende tahlil vermiştim 3 te onu göstermeye gideceğim inşallah felaket mide bulantısı istifra mahvoldum ben senin 7 haftalıktı demi ben çok kişiyle konuşunca karıştırıyorum benim de 6+4 5 hafta sonra gel demişti doktor banada çok geldi belki arada başka bi doktora giderim

1 ssate çıkıcam canım başka bir dr a da görünecem o ne dicek bilmiyorum ama canım öyle sıkkın ki anlatamam depresyonu resmen yaşıyorum yani
valla öyle oluyor ne diyeyim herşey bitti gibi geliyor ama rabbim yine nasip ediyor bak benim ikinci ilki ölü doğum olmuştu umudunu kaybetme inşallah bi sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…