- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Aydindankubra
-
Alttan neden baktırmadn canım ??? Normalde 6. Haftada kalp atışı duyulur kesesi gorulur en geç 7.haftadabugün doktora gittim göremedik bebeğimi son adet tarihim 12 şubat. çok sancım var arada kahve akıntım oluyor iyiye işaret değil dedi. doktor alttan bakalım yada bir hafta bekleyelim bakalım dedi kalp atışını duyarım diye gittim ama göremedikCok mu sabırsızım normalde ne zaman duyuluyor cok korkuyorum
Bulantı hapı hicbisey yapmaz canım gönül rahatlığı ile kullanKızlar bulantım ıyıce hat safhaya geldı ama ne çıkarma ne birşey sadece gün boyu bulanıyor.doktor bır ılac vermiştı bulantı ıcın ama kullanmaya tedırgınımvarmı bulantı hapı kullanan
Tşk ederim suanda yatıyorum kafamı kaldıracak halım yok ıceyım en ıyısıBulantı hapı hicbisey yapmaz canım gönül rahatlığı ile kullan
İç canım ic gebeliğine bir zararı yok biraz olsun rahatlarsnTşk ederim suanda yatıyorum kafamı kaldıracak halım yok ıceyım en ıyısı
yani keseyi gördükte kalp atışı duyamadık doktorumu değiştirdim yeni gitmiştim yani bilmiyorum kendimi iyi hissetmedim bi düşük yaptım kürtaj oldum sanırım onun psikolojik etkisi hala üzerimdeAlttan neden baktırmadn canım ??? Normalde 6. Haftada kalp atışı duyulur kesesi gorulur en geç 7.haftada
Ederiz canım niye etmeyelimyani keseyi gördükte kalp atışı duyamadık doktorumu değiştirdim yeni gitmiştim yani bilmiyorum kendimi iyi hissetmedim bi düşük yaptım kürtaj oldum sanırım onun psikolojik etkisi hala üzerimdehaftaya çarşamba gitcem tekrar dua edermisiniz banada Allahım hepimizin gönlüne göre versin
biraz sabırsızım galiba :) inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza :)Ederiz canım niye etmeyelim
Sıkma ama canını dur bakalım bende kalp atışını duymadım hala 6.haftaya girecek
İnternette Dr Nevra diye bir site var ordan takip edebilirsin sat tarihini biliyorsan kaç haftalık olduğu çıkarbenim de kızlar 5. ya da 6. haftam. gerçi 6 olmamıştır bence. daha kalp atışını duyamadık. progestan verdi doktor ve ayın 31 inde yine gideceğim. çok merak ediyorum. ilk hamileliğim benim de ve 28 yaşındayım
Sabırsızlık her anne adayına var :) ben seni telkin ediyorum ama cattttliyorm :))) 2 hafta nasıl geçecek diyorum kendi kendimebiraz sabırsızım galiba :) inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza :)
Hayırlı olsun gebeliğin canım .. Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsinbenim de kızlar 5. ya da 6. haftam. gerçi 6 olmamıştır bence. daha kalp atışını duyamadık. progestan verdi doktor ve ayın 31 inde yine gideceğim. çok merak ediyorum. ilk hamileliğim benim de ve 28 yaşındayım
ayy cok iyi anlıyorum düşünmeyim diyorum ama olmuyorSabırsızlık her anne adayına var :) ben seni telkin ediyorum ama cattttliyorm :))) 2 hafta nasıl geçecek diyorum kendi kendime
Amin canım amiiiin :)) en çok da cinsiyet merak ediyorum benim için önemli değil kız erkek ikisini de seviyorum ama çok merak ediyorum ve coook zaman var daha :)ayy cok iyi anlıyorum düşünmeyim diyorum ama olmuyorAllahım güzel günler göstersin bebişlerimizle
bu yıl genelde erkek duyuyorum ben :)) aynen farketmez ama içimden hep kızım diye sevesim geliyo inş o günleride görürüz:)Amin canım amiiiin :)) en çok da cinsiyet merak ediyorum benim için önemli değil kız erkek ikisini de seviyorum ama çok merak ediyorum ve coook zaman var daha :)
Cnm korkma geç döllenme dir acele etme bebeğin seninledir inşallah kalp atışını 10.haftada duyanlar bile var sen erken gitmissin zaten önce kese görünür 10 gün sonra kalp atisiyani keseyi gördükte kalp atışı duyamadık doktorumu değiştirdim yeni gitmiştim yani bilmiyorum kendimi iyi hissetmedim bi düşük yaptım kürtaj oldum sanırım onun psikolojik etkisi hala üzerimdehaftaya çarşamba gitcem tekrar dua edermisiniz banada Allahım hepimizin gönlüne göre versin
Merhaba, size hangi ilacı verdi bilmiyorum ama bana kanser hastalarının kullandığı ilacı vermişti. 2,5 ay kullandım. Ilk başta ben de sizin gibi tedirgin oldum ama cok şükür bebegimin herhangi bir sağlık sorunu yok şimdilik. Umarım en kısa sürede atlatirsiniz bulantı dönemini, Rabbim sabır versin inşallahKızlar bulantım ıyıce hat safhaya geldı ama ne çıkarma ne birşey sadece gün boyu bulanıyor.doktor bır ılac vermiştı bulantı ıcın ama kullanmaya tedırgınımvarmı bulantı hapı kullanan
Amin tesekkurederımMerhaba, size hangi ilacı verdi bilmiyorum ama bana kanser hastalarının kullandığı ilacı vermişti. 2,5 ay kullandım. Ilk başta ben de sizin gibi tedirgin oldum ama cok şükür bebegimin herhangi bir sağlık sorunu yok şimdilik. Umarım en kısa sürede atlatirsiniz bulantı dönemini, Rabbim sabır versin inşallah
inşallah dediğiniz gibidir yani 17 sinde keseyi gördük ama alttan yani bakalım haftaya artık nasipCnm korkma geç döllenme dir acele etme bebeğin seninledir inşallah kalp atışını 10.haftada duyanlar bile var sen erken gitmissin zaten önce kese görünür 10 gün sonra kalp atisi
benim de kızlar 5. ya da 6. haftam. gerçi 6 olmamıştır bence. daha kalp atışını duyamadık. progestan verdi doktor ve ayın 31 inde yine gideceğim. çok merak ediyorum. ilk hamileliğim benim de ve 28 yaşındayım[/QUOT mrb ben bugün gittim 4veya 5haftalık dedi keseyi gördü ama normalde sat tarihine göre 6haftalık geç döllenme olmuş dedi ama alttan baktı ve şuanda sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor neden bilemedim inşallah bişey olmaz progeston bende kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?