6haftalik hamilelerTaze anneler

Alttan neden baktırmadn canım ??? Normalde 6. Haftada kalp atışı duyulur kesesi gorulur en geç 7.haftada

Kızlar bulantım ıyıce hat safhaya geldı ama ne çıkarma ne birşey sadece gün boyu bulanıyor.doktor bır ılac vermiştı bulantı ıcın ama kullanmaya tedırgınımvarmı bulantı hapı kullanan
Bulantı hapı hicbisey yapmaz canım gönül rahatlığı ile kullan

Alttan neden baktırmadn canım ??? Normalde 6. Haftada kalp atışı duyulur kesesi gorulur en geç 7.haftada
yani keseyi gördükte kalp atışı duyamadık doktorumu değiştirdim yeni gitmiştim yani bilmiyorum kendimi iyi hissetmedim bi düşük yaptım kürtaj oldum sanırım onun psikolojik etkisi hala üzerimde haftaya çarşamba gitcem tekrar dua edermisiniz banada Allahım hepimizin gönlüne göre versin

Ederiz canım niye etmeyelim

Sıkma ama canını dur bakalım bende kalp atışını duymadım hala 6.haftaya girecek

benim de kızlar 5. ya da 6. haftam. gerçi 6 olmamıştır bence. daha kalp atışını duyamadık. progestan verdi doktor ve ayın 31 inde yine gideceğim. çok merak ediyorum. ilk hamileliğim benim de ve 28 yaşındayım

İnternette Dr Nevra diye bir site var ordan takip edebilirsin sat tarihini biliyorsan kaç haftalık olduğu çıkar

Hayırlı olsun gebeliğin canım .. Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin

ayy cok iyi anlıyorum düşünmeyim diyorum ama olmuyor Allahım güzel günler göstersin bebişlerimizle
Amin canım amiiiin :)) en çok da cinsiyet merak ediyorum benim için önemli değil kız erkek ikisini de seviyorum ama çok merak ediyorum ve coook zaman var daha :)

Amin canım amiiiin :)) en çok da cinsiyet merak ediyorum benim için önemli değil kız erkek ikisini de seviyorum ama çok merak ediyorum ve coook zaman var daha :)
bu yıl genelde erkek duyuyorum ben :)) aynen farketmez ama içimden hep kızım diye sevesim geliyo inş o günleride görürüz:)

Cnm korkma geç döllenme dir acele etme bebeğin seninledir inşallah kalp atışını 10.haftada duyanlar bile var sen erken gitmissin zaten önce kese görünür 10 gün sonra kalp atisi

Kızlar bulantım ıyıce hat safhaya geldı ama ne çıkarma ne birşey sadece gün boyu bulanıyor.doktor bır ılac vermiştı bulantı ıcın ama kullanmaya tedırgınımvarmı bulantı hapı kullanan
Merhaba, size hangi ilacı verdi bilmiyorum ama bana kanser hastalarının kullandığı ilacı vermişti. 2,5 ay kullandım. Ilk başta ben de sizin gibi tedirgin oldum ama cok şükür bebegimin herhangi bir sağlık sorunu yok şimdilik. Umarım en kısa sürede atlatirsiniz bulantı dönemini, Rabbim sabır versin inşallah

Amin tesekkurederım

Cnm korkma geç döllenme dir acele etme bebeğin seninledir inşallah kalp atışını 10.haftada duyanlar bile var sen erken gitmissin zaten önce kese görünür 10 gün sonra kalp atisi
inşallah dediğiniz gibidir yani 17 sinde keseyi gördük ama alttan yani bakalım haftaya artık nasip

çook sancım var diye acile gittim korkarak ama pıt pıt sesini duydum Allahım şükürler olsun sizle paylaşmak istedim sevincimi darısı herkesn başına inşallah

Ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…