- Konu Sahibi Aydindankubra
-
Benim de 15şubat adet tarihim ben ayın 30 unda gittim keseyi gördü kalp atışı yoktu ve bana dediki 4 veya 5 haftalık13 şubatta Son adetim şuan 6 hafta 4 gün dedi doktor bugün bebeğin kalp atışını falan dinledim hatta bebekte sıkıntı yok dedi
selam. ay bende de oyle, 6 hafta 2 gunluk shuan ama sk idrara chikma dishinda hich bir belirtim yok ve cok korkuyorum. doktor randevum 11.nisanda, cok korkuyorumMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Bende hamileyim tahmine gore 6.haftaya giriyor ama maalesef doktorum koca bir hafta bebeğe bakmayı reddetti yarin bakılacak inşallah ... Korkuyorum isin açıkçası bir de ilk gebeliğim ve meme hassasiyeti dışında başka hicbisey hissetmiyorum :/
Bu insallah 3. Bebegim olacak.hamileleik annelik cok guzel ben hayatta en cok anne olmayi sevdim...maddi dururmum 3 bebegi gecindirecek durumda keske daha iyi olsa daha cok cocuk yapardim inanin...Allah herkese saglikli mutlu hamilelikler gecirip yavrusunu da kucagina almayi nasip etsinSuperrrr. cok sevindim sag salim gecsin insallah.Evet kadinlar bazen pskolijik cok belirti yasiyor amm hamilelikde boyle deyilmis
Bende de var sac dokulmesi ve tirnak kirilmasi(((Kozlar benim tam 6 haftalık Allah'ın izniyle
Ama aşırı saç dökülmesi var siz nasılsınız kızlar
bende 3 tane istiyorum tabi Allah kismet ederse evin neshesi tabi cocuksuz insan kendini eksik hiss ediyor.Allah saglik versin bebeklerimize biz mutlu olalimBu insallah 3. Bebegim olacak.hamileleik annelik cok guzel ben hayatta en cok anne olmayi sevdim...maddi dururmum 3 bebegi gecindirecek durumda keske daha iyi olsa daha cok cocuk yapardim inanin...Allah herkese saglikli mutlu hamilelikler gecirip yavrusunu da kucagina almayi nasip etsin
den korkuyorsun?selam. ay bende de oyle, 6 hafta 2 gunluk shuan ama sk idrara chikma dishinda hich bir belirtim yok ve cok korkuyorum. doktor randevum 11.nisanda, cok korkuyorumbenim ilk gebelik, o yuzden belkide cok vesvese oluyorum
Bol bol süt için su için yumurta yiyinBende de var sac dokulmesi ve tirnak kirilmasi(((
Yumurta yiyorum da sut icemiyirum yogurt yiyorum onun yerine(((Bol bol süt için su için yumurta yiyin
İnşallah güzel haberler alırsın.. Ben kesede gordum bebeği çok sükur 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı inşallah onda da güzel haberler alirim ... Benimde ilk gebelik o yüzden stres yapıyorum.bende de sık idrar ağız kuruluğu sabahları açlık bir de gogus hassasiyeti var. Sabah açlık ve sık idrar iki gundur var bende deselam. ay bende de oyle, 6 hafta 2 gunluk shuan ama sk idrara chikma dishinda hich bir belirtim yok ve cok korkuyorum. doktor randevum 11.nisanda, cok korkuyorumbenim ilk gebelik, o yuzden belkide cok vesvese oluyorum
bana doktor hich keseden bahsetmemishti, ben 4 haftalikken gitmishtim doktora ve alttan bakti sadece ve gordugu gbi daha sadece bir nokta dedi, o kadar. randevum 11ne inshallah.İnşallah güzel haberler alırsın.. Ben kesede gordum bebeği çok sükur 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı inşallah onda da güzel haberler alirim ... Benimde ilk gebelik o yüzden stres yapıyorum.bende de sık idrar ağız kuruluğu sabahları açlık bir de gogus hassasiyeti var. Sabah açlık ve sık idrar iki gundur var bende de
aslinda bu saydiklarin bende 2-3 gun oncesine kadar oluyordu, ama biraz gechdiKizlar merhaba bn 6 haftalik hamileyim.bundan once bi erken dogumum olmustu.bnm su anda kusmam falan yok ama asiriderecede gaz sancim var.karnim kocaman sis beni cok rahatsiz ediyo bu durum.ne yapabilirim.bnm gbi olan varmi.normal mi bu durum.ayrica dun aksamdan beri kasiklarim agriyo ara ara agri giriyo.ozellikle sol kasigim geriliyo gbi oluyo.kanama falan yok sukur.cok tedirginim.ayni seyleri yasayan varmi benmle.
4 haftalık gorunmesi çok zor zaten canım .. Hayırlı haberler alırsın inşallah .. Bebisi gorur gelirsin inşallahbana doktor hich keseden bahsetmemishti, ben 4 haftalikken gitmishtim doktora ve alttan bakti sadece ve gordugu gbi daha sadece bir nokta dedi, o kadar. randevum 11ne inshallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?