- Konu Sahibi Aydindankubra
-
Sakin ol cnm stres yapma ben çok yaptım göremedik randevu gününde ama bgn sancım var die acile gittim gördüm mümkünse iyi hissedersen kendini bi kaç gün daha geç git öle görürsün inşaallaj
INSHALLAH Canim sag salim kucagina alçook sancım var diye acile gittim korkarak ama pıt pıt sesini duydum Allahım şükürler olsun sizle paylaşmak istedim sevincimi darısı herkesn başına inşallah
AminINSHALLAH Canim sag salim kucagina al
aminnn inşallah hepimizINSHALLAH Canim sag salim kucagina al
Daha görmedilermiKizlar bende şubatta hamile kalanlardanim ilk hamileligimde de subatta kalmistim kasimda dogum yaptim buda kaza oldu 16 aylik kizim var bulantim zorluyo gun boyu bebegim ilgi istiyo yardim edenimde yok uzaktayim ailemden allah yardimcimiz olsun benim keseyide gormediler daha 12 subat son adet 23 subatta kaldim ama biliyorum tek kaza nokta atisi
Ama çok olmuş Can'ım alttan baktımı hiçDaha görmedilermi
Benimde regli tarihim 21 subat...Teşekkür ederim arkadaşlar
Evet çok şükür hamileyim..
Ne güzel ne güzel allah analı babalı büyütsünBenimde regli tarihim 21 subat...
Başıma böyle bişey gelmedi ama doktorunu değiştir derim sana,bir doktor kist ve bebeği ayırt edemiyorsa söyleyecek bir sözüm yoktur Can'ım,benim ablamın ikizi oldu bazı ikizlerin biri geri den takip edebiliyor.zatKızlar doktor benim kafamı karıştırdı. Soldaki bebeğim 6 haftalık sağdaki kese için doktor kist ya da dış gebelik olabilir ya da ikiz dedi. Ama kesenin içine bakınca kalp atışı yoktu yani ikiz olma ihtimali yok gibi konuştu. Böyle bi durumla karşılaşan var mı aranızda?
13 şubatta Son adetim şuan 6 hafta 4 gün dedi doktor bugün bebeğin kalp atışını falan dinledim hatta bebekte sıkıntı yok dediSen ne zaman hamile kaldın Can'ım son adet tarihin kaç
Belirtilerin aynisi bende de varBende sol yumurtalikda agri vardi bunun disinda bide idrarda koyuluk cok idarara cikma hala da oyle baska belirtim yok.6.ci haftamdayim
Hamilemisin?yoksa daha test yapmadinmiBelirtilerin aynisi bende de var
Yaptim hem idrar testi hem de kan testi yaptirdim pozitif cikti..Hamilemisin?yoksa daha test yapmadinmi
Superrrr. cok sevindim sag salim gecsin insallah.Evet kadinlar bazen pskolijik cok belirti yasiyor amm hamilelikde boyle deyilmisYaptim hem idrar testi hem de kan testi yaptirdim pozitif cikti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?