6haftalik hamilelerTaze anneler

Kizlar bende şubatta hamile kalanlardanim ilk hamileligimde de subatta kalmistim kasimda dogum yaptim buda kaza oldu 16 aylik kizim var bulantim zorluyo gun boyu bebegim ilgi istiyo yardim edenimde yok uzaktayim ailemden allah yardimcimiz olsun benim keseyide gormediler daha 12 subat son adet 23 subatta kaldim ama biliyorum tek kaza nokta atisi

Daha görmedilermi

Kizlar benim 3.bebegim olacak insallah...7 aylik bi kizim var hamileymisim...kaza ile oldu..isteyerek degil yani...annem kayinvalidem yanimda onlarin yardimiyla buyutecem...yalniz ben 7 aylik olan kizimi emziriyorum doktora haftaya giderim...emzirmenin bi zarari var mi? Bilen varsa lutfen yardim.bebegim zayiflamaya basladi.

Kızlar doktor benim kafamı karıştırdı. Soldaki bebeğim 6 haftalık sağdaki kese için doktor kist ya da dış gebelik olabilir ya da ikiz dedi. Ama kesenin içine bakınca kalp atışı yoktu yani ikiz olma ihtimali yok gibi konuştu. Böyle bi durumla karşılaşan var mı aranızda?

Eklentiler

• 20160401_201821.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 63
Başıma böyle bişey gelmedi ama doktorunu değiştir derim sana,bir doktor kist ve bebeği ayırt edemiyorsa söyleyecek bir sözüm yoktur Can'ım,benim ablamın ikizi oldu bazı ikizlerin biri geri den takip edebiliyor.zat

Bende sol yumurtalikda agri vardi bunun disinda bide idrarda koyuluk cok idarara cikma hala da oyle baska belirtim yok.6.ci haftamdayim

Tek bir doktor da kalma..baska doktorlara da sor derim...belki de ikizdir..hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…