- 7 Ekim 2013
- 314
- 214
- 103
- Konu Sahibi Aydindankubra
-
canım benim 2. hamileliğim biraz tecrubem var ve daha çok küçükler neyini hissedicez ki. büyüdükçe hissediyosun daha kalp atışları yeni başladı. ben hareketleri başlıyana kadar bişey hissetmiyordum. kendini sıkma kasma o zaman bebeği etkilersin asıl.Normalmi diyorsun?bilmem agrim oluyordu karnimda belimde hem karnim sertdi simdi yumusak gibi. Su an hamilelikden once nasilsam oyleyim rahat rahat uyudum hic hamileliye dair bisey yok sabahdan panikdeyim esim de isde onuda paniye sokmak istemiyorum.ya ne zor ya aman cocugum olmuyor simdi hamileyim aman cocuk sagmi?kadin olmak ne zormus((((
Tamam aklimdan cikarmaya calisicam.cok tesekkur ederim desteknpldugun icincanım benim 2. hamileliğim biraz tecrubem var ve daha çok küçükler neyini hissedicez ki. büyüdükçe hissediyosun daha kalp atışları yeni başladı. ben hareketleri başlıyana kadar bişey hissetmiyordum. kendini sıkma kasma o zaman bebeği etkilersin asıl.
öyle sıkıntı geldiğinde dua et. benim bebeğimde bende sağlıklıyız şükür de. kafanda kurarsan bebişi de etkilersin annesi. doktora gittiğinde iyi dedi keseyi gördü demi.Tamam aklimdan cikarmaya calisicam.cok tesekkur ederim desteknpldugun icin
Canım benim daha çok ama çok erken düşünsene bir pirinç kadar belkide şimdi minnakKizlar ebn kafayi yiycem bana yardim edin lutfen bu gece ilk defa cok iyi uyudum ne belimde ne karnimda agri yok sanki hamile deyilim hissi var bebeyime bir seymi olmusdur.icim bos gibi hiss ediyorum kalbimi durdu acaba?
aynı benim ilk hamileliğimi gördüm sende canım. mide bulantısı kansızlık bende de vardı. çok zor geçiyo bulantı 6.aya kadar devam etmişti bende. Allah yardımcın olsun inş. sağsalim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. annelik gerçekten çok ama çok kutsal bişeymiş. :)kızlar slm 6+6 günlük hamileyim 1 haftadır çok fenayım hasta gibiyim midem bulanıyor herşey bana kötü kokuyor off doktor bulantı hapıda verdi pek işe yaradığı söylenemez birde kansızlık çıktı ve karaciğer değerlerimde yükseklikte var bugün doktora gitcem inş gebeliğimi tehlikeye sokcak ilaç tedavi vs uygulamaz off herkez ye ye diretiyo bende iştah yok sende sarılıkmı var diyorlar hamilelikten beri ruh gibi oldum iyice napıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ne zor şeymiş annelik, kafanızda şişirdim ama çok dolmuşum
:) amin canım doktor 3. aya kadar geçer dedi bellide olmaz tabii doya doya yemek yemeyi çıkıp dışarda gezmeyi koku alamadığım günleri felaket özledim napalım kolay deilmiş daha ilk birde benim, rabbim miniklerimizi kolaylıkla kavuştursun inş bizeaynı benim ilk hamileliğimi gördüm sende canım. mide bulantısı kansızlık bende de vardı. çok zor geçiyo bulantı 6.aya kadar devam etmişti bende. Allah yardımcın olsun inş. sağsalim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. annelik gerçekten çok ama çok kutsal bişeymiş. :)
amin canim inşşş. umarım uzun sürmez mide bulantısı gerçi o geçiyo ağırlaştıkça bacak ağrıları ayak şişmeleri başlıyo. aman aman kadının işi heryerde zor :):) amin canım doktor 3. aya kadar geçer dedi bellide olmaz tabii doya doya yemek yemeyi çıkıp dışarda gezmeyi koku alamadığım günleri felaket özledim napalım kolay deilmiş daha ilk birde benim, rabbim miniklerimizi kolaylıkla kavuştursun inş bize
ay hemde nasıl birde yaz geliyor Allah sabır versin sıcakta napıcaz :)amin canim inşşş. umarım uzun sürmez mide bulantısı gerçi o geçiyo ağırlaştıkça bacak ağrıları ayak şişmeleri başlıyo. aman aman kadının işi heryerde zor :)
Evet ((( amma sanki hiss ediyordum yada ben normale dondum agrim sizim yok ona uzuluyorum))))Canım benim daha çok ama çok erken düşünsene bir pirinç kadar belkide şimdi minnak
yanıcaz bol bol banyodan cıkmıyıcaz:) ama sonunda hepsine değicek inşşşş.ay hemde nasıl birde yaz geliyor Allah sabır versin sıcakta napıcaz :)
inşşşş :) sen kaç haftalık hamilesin canımyanıcaz bol bol banyodan cıkmıyıcaz:) ama sonunda hepsine değicek inşşşş.
daha doktora gitmedim çarşamba gidicm sağlık ocağında kan testini falan yaptırdım ama doktora acele etmedim bunda. büyük ihtimal 6 haftalık canım. senin ?inşşşş :) sen kaç haftalık hamilesin canım
daha çok yeni benim gibi benimde 6 hafta 6 günlük canım 5 haftalıkken doktora gitmiştim ne kese ne bebegi görmüştü sonra 1 hafta sonraya randevu verdi 6 haftalıkken gördük bebişi kalp atışlarınıda duyduk o an çektiğin bütün sıkıntılarına bedeldaha doktora gitmedim çarşamba gidicm sağlık ocağında kan testini falan yaptırdım ama doktora acele etmedim bunda. büyük ihtimal 6 haftalık canım. senin ?
inş sat tarihin ne kuzum merak ettim ?aynen canım bende kese görünmezse diye acele etmedim zaten. ikinci bebiş olduğu için bunda yavas yavas ilerliyorum. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşşşş.
Valla ben hamilemiyim deyilmiyim anlamiyorum midem falan bulanmiyor.bir kac haftadir agrilarim ve lekem vardi simdi oda yok bende boyle kafayi yiyorum hamilelik bozuldumu diyeSelam kızlar midem altust sızde durumlar nasıl
Benim de hiçbir belirtim yoktu canım. Belli olmazvalla hiç bir belirtim yok diyorsun da benimde hiç bir belirtim olmadı bir baktım çift çizgi :) hiç belli olmaz
sen keseyi gördün mü canımBenim de hiçbir belirtim yoktu canım. Belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?