6haftalik hamilelerTaze anneler

Kizlar hamile olduğunuzu öğrenmeden önce akintiniz nasildi? Benim iki gün sari geldi bugün beyaza dondu. Losyon gibi. Yumurtlama akintisi gibi şeffaf değil krem kivaminda

Kizlar hamile olduğunuzu öğrenmeden önce akintiniz nasildi? Benim iki gün sari geldi bugün beyaza dondu. Losyon gibi. Yumurtlama akintisi gibi şeffaf değil krem kivaminda

Evet krem gibi beyaz hatta ben adet olucam dedim, çünkü normalde adet olmadan önce bu şekilde akıntım olur

benimde 2 . hamileliğim kasıklarımda pek ağrı yok mide bulantın var mı. benim ilkinde başlamıştı çoktan ama şuan bişey yok.

benim hamile olmadan önce akıntım çok daha fazla çoğaldı ve beyaz şuanda.

Bende adetine yakin boyle akintiyi görürüm canm belki yine ondandir.bide Bask belirgin oldumu göğüs AĞRIsi gibi bende hic belirti yok
göğüs ağrısı herkezde olmaz canım. adetin ne kadar geçikti kasıkların ağrıyor mu. benim ikinci hamilelik hiç birinde göğüs ağrısı olmadı

kızlar benim akıntımda yok mide bulantımda yok. sadece çok gazım var göğüslerim hassas akıntı ve bulantı şartmı acaba ya

Çok yoğun değil canim akintim günde bir defa geliyo başkada birşey hissetmiyordum.muhtemelen bu ayda olmadi
valla hiç bir belirtim yok diyorsun da benimde hiç bir belirtim olmadı bir baktım çift çizgi :) hiç belli olmaz

Ay inşallah canim yaa inş. Vardır
bende o kadar çok belirti aradım ki ama hiç biri olmadı adet günüm geçtikten sonra göğüslerim acımaya başladı hafiften bir de adetten bir gün önce kahverengi lekelenmem oldu bir kaç damla o kadar

Kizlar ebn kafayi yiycem bana yardim edin lutfen bu gece ilk defa cok iyi uyudum ne belimde ne karnimda agri yok sanki hamile deyilim hissi var bebeyime bir seymi olmusdur.icim bos gibi hiss ediyorum kalbimi durdu acaba?

Kizlar ebn kafayi yiycem bana yardim edin lutfen bu gece ilk defa cok iyi uyudum ne belimde ne karnimda agri yok sanki hamile deyilim hissi var bebeyime bir seymi olmusdur.icim bos gibi hiss ediyorum kalbimi durdu acaba?
daha 7 haftalık hamilesin neyi hissediceksin canım. bende hissetmiyorum hiç bişey bazen hamile olduğumu unutuyorum. geceleride hiç bi sıkıntım olmadan uyuyorum. ve 2. hamileliğim.

aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun ben sanmıyorum bişey olduğuna Allahın izniyle. bence sürekli aynı belirtiler yaşanacak diye bişi yok

daha 7 haftalık hamilesin neyi hissediceksin canım. bende hissetmiyorum hiç bişey bazen hamile olduğumu unutuyorum. geceleride hiç bi sıkıntım olmadan uyuyorum. ve 2. hamileliğim.
Normalmi diyorsun?bilmem agrim oluyordu karnimda belimde hem karnim sertdi simdi yumusak gibi. Su an hamilelikden once nasilsam oyleyim rahat rahat uyudum hic hamileliye dair bisey yok sabahdan panikdeyim esim de isde onuda paniye sokmak istemiyorum.ya ne zor ya aman cocugum olmuyor simdi hamileyim aman cocuk sagmi?kadin olmak ne zormus((((

Canim iki günüm var adetine ama hic belirtim yok kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
belirti olmayabilir canım ben adet olucak gibi kasık ağrısı çekiyodum. hayırlısı olsun Rabbim nasip etmişse olur herşey bi zamanı var. ben ilk bebeğimi 1.5 sene bekledim. hayırlısı zamanı ne zamansa o zaman olsun de. inan Rabbim senin hazır olduğun zaman veriyor.

Insallah ya icim rahatladi biraz yoksa kafayi yiycem bu gidisle daha gelecek hafta doktorda gunum var kalp aatislarina bakicak o gune kadar nasil yasiycam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…