6haftalik hamilelerTaze anneler

Aynı ben bende 6yıllık evliyim ve olmıyordu kalp atışı için bekliyorum 7haftalık gebeyim

Off çok zor bir dönem, korkudan sevinemiyorum umarım biran önce kalp atışını duyarız, sizin benden önce olucaktır muayene.

Kızlar sız gece rahat ede bılıyormusunuz hangı uyku pozısyonunrahat sıze kac kere tualete sua ıcmeye kalkıyorsunuz. Ben butun geceyı gezıyorum evde bır turlu rahat uyku pozısyonumu bulamadım donupnduruyorum.ayyy daha karnım yok sonra ne olacak?

Off çok zor bir dönem, korkudan sevinemiyorum umarım biran önce kalp atışını duyarız, sizin benden önce olucaktır muayene.
Benim morelim çok bozuk dişim ağrıyor dişçiye gittim ve kadın doğum doktoruna git dedi bende kadın doğuma gittim ama malisef gebelik kesesini görmedi ama ilk baktıklarında alttan bakmışlardı bu doktor başka doktor üstten baktı ve gebelik bozulmuş dedi hcg sonucum 1532,54

Merhaba, bende hamileyim 6 haftalik 2.ci cocuguma insallah Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip Eder... benimde kasiklarim da Cok agri oluyor ilkinde o kadar hissetmemistim Ama demislerdi hep bir sonraki hamilelikler daha yogun yasaniyor diye bakalim ne olacak

merhaba bende 6 haftalık hamileyim galiba. kan tahlili yaptırdım hamileyim ama doktora daha gitmedim. 2. bebeğim ilkinde hemen gittim kese tam görünmedi o yüzden bunda acele etmiyorum haftaya gidicem inş hem kalp atışını hem kesesini görürrm.

Peki Can'ım kaç çıktı hcg sonucun

Benimde kasiklarimda agri oluyor canim haftalik igne kullaniyorum.arada girio agri kasiklarim cekilio gbi oluyo sonra geciyo.buda normal dio doktorlar ama gecen bi doktor dusuk tehlikesi plabilir dedi.inanmak istemiorum.idrar tahlilnde iltihap cikti oda yapabilirmis kasik agrisi.bi idrar tahlili yaptir bence.bnm genlde sol kasigimda oluyo.

Böyle bir şey nasıl oluyor kese var sonra yok, kan değerin çok yüksek düşük yok peki kese nerede?? Başka Dr A gittin mi?
Ve belirtiler devam ediyor mu?

Ben rahat uyuyorum ama sabah 6 da uyanıyorum yatıyorum yine kalkıyorum sabah çok bulantı oluyor

Valla bende gece hep uyanıyorum midem bulanıyor tuvalet falan derken uyuyamıyorum. Birde ağzımda tat yok sizdede var mı boyle birsey

Ben gece uyuyamıyorum on kere wc ye kalkıyorum hemen ağzım kuruyo zaten açlık şekerim yüksek çıktı varmı benim gibi yüksek çıkan

Böyle bir şey nasıl oluyor kese var sonra yok, kan değerin çok yüksek düşük yok peki kese nerede?? Başka Dr A gittin mi?
Ve belirtiler devam ediyor mu?
Hiç belirti yokki Can'ım kanamam veya lekelenmem yok ama Ada'm karnım dan baktı senin gebelik bozulmuş dedi

Benim normalde doktorum Prof ama biraz uzaktakine ona gidecem bunu diş için bir sıkıntı yoktur diye gittim ama bin pişmanım hcg sonucuma göre 5hagtalık gebeyim Ama buda diyo yok bozulmuş kafam karıştı

En kısa sürede kendi dr una gitmelisin bu stresle başetmek zor, belirtinin olmaması iyiye işaret değil iyi haberini bekliyorum canım.

benimde gece uyku düzenin öğrendiğimden beri bozuldu 3-4 kez uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…