- Konu Sahibi Aydindankubra
-
Aynı ben bende 6yıllık evliyim ve olmıyordu kalp atışı için bekliyorum 7haftalık gebeyimMerhaba, bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim, Dr gittim keseyi gördük sadece çünkü 5 haftalık mış, 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Şimdi benim korkum, kalp atışını duymazsam diye çok endişe ediyorum. Benim gibi bu korkuyu yaşıyan varmı, ilk bebeğim 6 yıllık evliyim çok bekledik oyuzden inanamıyorum sanırım
Benim morelim çok bozuk dişim ağrıyor dişçiye gittim ve kadın doğum doktoruna git dedi bende kadın doğuma gittim ama malisef gebelik kesesini görmedi ama ilk baktıklarında alttan bakmışlardı bu doktor başka doktor üstten baktı ve gebelik bozulmuş dedi hcg sonucum 1532,54Off çok zor bir dönem, korkudan sevinemiyorum umarım biran önce kalp atışını duyarız, sizin benden önce olucaktır muayene.
Peki Can'ım kaç çıktı hcg sonucunmerhaba bende 6 haftalık hamileyim galiba. kan tahlili yaptırdım hamileyim ama doktora daha gitmedim. 2. bebeğim ilkinde hemen gittim kese tam görünmedi o yüzden bunda acele etmiyorum haftaya gidicem inş hem kalp atışını hem kesesini görürrm.
Benim morelim çok bozuk dişim ağrıyor dişçiye gittim ve kadın doğum doktoruna git dedi bende kadın doğuma gittim ama malisef gebelik kesesini görmedi ama ilk baktıklarında alttan bakmışlardı bu doktor başka doktor üstten baktı ve gebelik bozulmuş dedi hcg sonucum 1532,54
Kızlar sız gece rahat ede bılıyormusunuz hangı uyku pozısyonunrahat sıze kac kere tualete sua ıcmeye kalkıyorsunuz. Ben butun geceyı gezıyorum evde bır turlu rahat uyku pozısyonumu bulamadım donupnduruyorum.ayyy daha karnım yok sonra ne olacak?
Valla bende gece hep uyanıyorum midem bulanıyor tuvalet falan derken uyuyamıyorum. Birde ağzımda tat yok sizdede var mı boyle birseyKızlar sız gece rahat ede bılıyormusunuz hangı uyku pozısyonunrahat sıze kac kere tualete sua ıcmeye kalkıyorsunuz. Ben butun geceyı gezıyorum evde bır turlu rahat uyku pozısyonumu bulamadım donupnduruyorum.ayyy daha karnım yok sonra ne olacak?
Valla benim bulantim falan yok amma bide uyku pozisyonumu bula bilsemBen rahat uyuyorum ama sabah 6 da uyanıyorum yatıyorum yine kalkıyorum sabah çok bulantı oluyor
Ben gece hep ayaktayim (((Ben gece uyuyamıyorum on kere wc ye kalkıyorum hemen ağzım kuruyo zaten açlık şekerim yüksek çıktı varmı benim gibi yüksek çıkan
Hiç belirti yokki Can'ım kanamam veya lekelenmem yok ama Ada'm karnım dan baktı senin gebelik bozulmuş dediBöyle bir şey nasıl oluyor kese var sonra yok, kan değerin çok yüksek düşük yok peki kese nerede?? Başka Dr A gittin mi?
Ve belirtiler devam ediyor mu?
Hiç belirti yokki Can'ım kanamam veya lekelenmem yok ama Ada'm karnım dan baktı senin gebelik bozulmuş dedi
Benim normalde doktorum Prof ama biraz uzaktakine ona gidecem bunu diş için bir sıkıntı yoktur diye gittim ama bin pişmanım hcg sonucuma göre 5hagtalık gebeyim Ama buda diyo yok bozulmuş kafam karıştıAllah allah çok ilginç, başka dr a gidicekmisin peki
Benim normalde doktorum Prof ama biraz uzaktakine ona gidecem bunu diş için bir sıkıntı yoktur diye gittim ama bin pişmanım hcg sonucuma göre 5hagtalık gebeyim Ama buda diyo yok bozulmuş kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?