- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi YenidenBaslasin
-
E yuh artik yani.
Incelenmeli bence o teyze.
Avarelikten kafayı yemiş bazı kadınlarımız. Her gün ev mi temizlenir ya?
Çalışan kadın olsalardı benim gibi tek bir gün fırsatları olsa ne yapacaklardı acaba?
Silkelenecekleri sıraya koysam bir günde bitmez valla.
Bugün resmi tatil diye evdeyim onda da yazlık kışlık düzenlemesi yapabildim sadece. Süpürüp silmek yine haftasonuna kaldı.
Herkes birbirinden şikayetçi ve kimse kabul etmiyo silkelendiğini ama ayan beyan silkeleniyolar.. kv nin patatesi soğanı balkonda duruyo kadının üstünden halı çarşaf ne varsa silkeliyolar kaç defa kızdım söylendim.. kusura bakma deyip aynı haltı yemeye devam ediyolar.. bigün silkeledikleri şeyi tutup çekicem ellerinden o olcak..Bu hanimefendileri ayni apartmana altli ustlu yerlestireceksin bakalim o zaman nasil davraniyolar.
Kendi ust komsularinin cirpmalarina musade ediyolar mi acaba?
İğreniyorum o tip insanlardan..Herkese merhaba.
Ben gercekten cook merak ettigim bi konuyu size sormak istiyorum.Bu kadar cok kadinin oldugu bi ortamda illa ki fikri olanlar vardir.
Bi insan neden surekli balkondan-pencereden bi seyler cirpar?Koltuk minderlerinden tut da carsaf ,gomlek,pantolon hatta hatta bornoz???
Etrafinda bu tarz komsulari olanlar vardir onlarin dusuncelerini de merak ediyorum fakat ben daha cok bunlari yapan insanlar varsa onlarin bunu niye yaptigini cidden cok merak ediyorum ,bi insan nasil bi duyguyla tum gun eline geceni canla basla cirpar?
Teyzwnlerin komsunun cogu boyleyse ya gaza geliyorlar, ya toplu halde okb hastalari yada toplu halde kafayi yemisler
Donusunboylemiolacakti sence nedir durum
Yani öyle garip bir kadınki çocukları akşama kadar balkonda bacağını demirden dışarı sarkıtan aşşağı sarkan.ben karşıdan kalp krizi geciricem yakında bir çocuk ta zihinsel engelli. Oğlum yapma etme. En son annen nerde nerde diye bağırırken kadın balkona çıkıp bana ters ters bakıp çocuğu alıpçat diye kapatıyor kapıyı. Bigün yine çocukların hepsi balkonda elektrikler kesik bir tanıdılları sanırım annen nerde dedi çocuk söyledi ama çocuğun söylediği semt buraya 2 saat trafik mesafesinde. Ve evde hiç büyük yok gelde sen söyle nasıl bir kadın ola bu.cikom Kabartmalari sokecek kadar cirpmak nasil bir hirstir yaa,biraz da kendilerince terapi mi yapiyolar anlamiyorum ki,hani kum torbasi misali .
Yani öyle garip bir kadınki çocukları akşama kadar balkonda bacağını demirden dışarı sarkıtan aşşağı sarkan.ben karşıdan kalp krizi geciricem yakında bir çocuk ta zihinsel engelli. Oğlum yapma etme. En son annen nerde nerde diye bağırırken kadın balkona çıkıp bana ters ters bakıp çocuğu alıpçat diye kapatıyor kapıyı. Bigün yine çocukların hepsi balkonda elektrikler kesik bir tanıdılları sanırım annen nerde dedi çocuk söyledi ama çocuğun söylediği semt buraya 2 saat trafik mesafesinde. Ve evde hiç büyük yok gelde sen söyle nasıl bir kadın ola bu.
Birde annemlerin orda var2 elti bir kv. Pazardan geliyorlar ama çocuklar yine balkonda tehlikeli kenarda oturuyorlar kızdım girin içeri diye. Annesini gördüm geliyorlar dedim bu çocukları neden evde tek bırakıyorsun. Öyle demekle olmaz gel bak ozaman dedi :/ yani3 tane insan musveddesi diyicem artık 1 isi evde kalsın ikisi gitsin dimi. Bunlarda sürekli halı sirkeleyen takımı bu arada.
Ya okb yada çok meraklı biri her dakka balkona çıkmaya bahane ariyo olabilir bu komşum var benimde o da böyle koca koca yolluklari silkeler ama komşuları gozetlemek için diye düşünüyorum ben çünkü bu yolluk en az yarım saat tabi bi silkele bi etrafa bak derken geciyo zaman
Herkese merhaba.
Ben gercekten cook merak ettigim bi konuyu size sormak istiyorum.Bu kadar cok kadinin oldugu bi ortamda illa ki fikri olanlar vardir.
Bi insan neden surekli balkondan-pencereden bi seyler cirpar?Koltuk minderlerinden tut da carsaf ,gomlek,pantolon hatta hatta bornoz???
Etrafinda bu tarz komsulari olanlar vardir onlarin dusuncelerini de merak ediyorum fakat ben daha cok bunlari yapan insanlar varsa onlarin bunu niye yaptigini cidden cok merak ediyorum ,bi insan nasil bi duyguyla tum gun eline geceni canla basla cirpar?
Bazı insanlarda hastalık haline gelmiş işte. Bizimde karşı apartmanda bi kadın var, elinde bez devamlı balkon pencere mermeri ve cam siliyo. Camları inceltti silmekten
Son cümle beni çok güldürdü
Belediye kanunlarına göre komşunuzun yaptığı yasak.Belediyeye gidip isminizin saklı tutulmasını isteyip dilekçeyle bu durumu şikayet edebilirsiniz.
Nedenine gelince Allah rahmet eylesin annemin komşusu Nimet teyze vardı Radar derlerdi kadına
Camlar yastıklar minderler kilimler silkeler onları dizer havalandırır güya malzeme toplardı camdan bakarak :)
Annemde birgün onun bir üst katına çıkıp tozlu bir kilim silkelemişti
Öteki komşunun da banyosunda su borusu patlamış bizim banyoya su akıyordu hemde ne su şemsiye koymuştu annem tam wc nin tepesinden akıyordu annem kaç kere dedi yaptırmadılar annemde koca bie kova suyu alıp komşunun kapısını çaldı kadın kapıyı açınca annem elindeki 1 kova suyu eve boca etmişti biraz da siz suyun içinde yüzün demişti
Sonra yaptırdılar falan annem de Nimet teyzeye "tek başına yaşlı dul kadınsın kocamı arıyorsun bu kadar halılar yastıklar çırpıyorsun" demişti
Sonra halı falan kalmadı tabi.
Banyoda kesildi.
Canım annem yaaa çok sabırlı kadındır ama bir o kadar da deli
Bazı insanlarda hastalık haline gelmiş işte. Bizimde karşı apartmanda bi kadın var, elinde bez devamlı balkon pencere mermeri ve cam siliyo. Camları inceltti silmekten
Benim ust komşum böyle, ev hanimi, surekli temizlik yapiyor, surekli hali yikiyor, haliyi balkona asiyor ve asagida bizim balkon camlarimiz islaniyor su lekesi oluyor, surekli hali cirpiyor, surekli elektrik supurgesi calistiriyor sabah 8de basliyor ev supurmeye
Kapisina not biraktim sabah elektrik supurgesi calistirmayin uyuyamiyorum diye
Bir gun yine balkona hali cirpmis sonra haliyi ykayip asmis esim de o sinirle tutmus haliyi asagi dusurmus
Bundan sonra ne zaman asarsa haliyi asagi dusurcekmis esim kadin vazgecsin diye
Bu arada apartman merdivenlerini fln siliyor kendi katini yani
Kendi bu kadar hastalik derecesinde temizlik yaparken ogullari apartmanda ailrlerinden gizli sigara icip apartman icine atiyor izmaritleri
Bir gun o izmaritleri toplayip kapilarinin onune birakacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?