7+5 HAFTALIK GEBEYİM KANAMA VAR AMA AĞRI YOK

Bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu

Benim de keseyi gordugum gun vajinal muayeneden sonra kanamam olmustu hemen progestan vurdurdum fitil attim doktora gittim. Kese duzgundu. Sonra kanamam kesildi. Geceb hafta kalp atisini duyduk sukur ama ufak bi kanama alanim var aktif kanamam olmasa da. Boyle kanamalarin cok normal oldugunu ve bol bol dinlenmem gerektigini söyledi doktor. Siz de kesenizi gormussunuz duzgunmus, icinizi ferah tutun insallah saglikla kucaginia alirsiniz

Evet bebek düzgün görünüyor kese de düzgün dedi inşallah ya bakalım ilaçlarımı kullanıyorum

Canım doktoruna muayene oldun mu çok geçmiş olsun şu an nasılsın ??
Canım şu an biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun yarın nasipse doktoruma muayene olacağım randevum yarın çünkü dün acile gittiğim için ve ilaç verdikleri için hani dedim şu an gitmeme gerek yok kanamam da azaldı zaten rengi de açık hani daha açık pembeye falan oldu yani şu an çok şükür iyiyim zaten normalde de hiç ağrım sancım yoktu hamdolsun işte birazcık daha azaldı bakalım İnşallah ilaçlar iyi gelir inşallah yarın bebeğimle ilgili bir sıkıntı çıkmaz

Merhaba canım benim de aynı şekilde bebeğimizin kalp atışını duymak için gün beklerken kanamam olmuştu doktor dinlen bir iş yapma Progestan kullan dedi bana da dayanamadım acile gittim oradaki doktor çok olumsuz konuşmuştu benimle çok üzülmüştüm kanamam 1 hafta devam etti ve koyu renkti adet gibiydi aynı biz olumsuz bir haber beklerken bebeğimizin kalp atışını duyduk çok şükür daha sonra 4 aylık olana kadar devam etti kanamalarım merak etme kanama alanı yoksa ve ağrın da yoksa olabiliyor böyle sağlıksız bebek için de istediğini yap tutunamaz demişti doktorum ınşallah sağlıkla alırız bebeklerimiz kucağımıza

Yaaa içime okada güzel umut oldun ki inşallah sağlıkla alırız kucağımıza tabiki de sağlıksız olanı nekadr işte durmaz ama inşallah bı sorun yoktur bende kalp atışı konusunda net bişey soylemiyorlar ki birine gittim var dedi dinletmedi göstermedi diğeri emin değilim şuan erken dedi öbürü şuan Yok dedi işte yarın belli olacak herşey inşallah ya dualariniza banada yer verin çok şükür ağrım sızım yok

Benim daha kalp atışını duymak için çok erken olduğu halde kalp atışı yok bebek yok burada gibi şeyler söylemişti acildeki doktor kesenin şekli bozulmuş dedi hatta 1 hafta neler yaşattı bana daha sonra kendi doktoruma gittim ve stres olmamamı kanama alanı olmadığını böyle kanamaların görülebildiğini söylemişti

Bana da kanama alanı yok dediler ama küçük daha dediler kalp atışı yok şuan dediler ama diğer doktor var demişti işte bakalim yarin 8. Haftaya giricem nasipse

Bana da kanama alanı yok dediler ama küçük daha dediler kalp atışı yok şuan dediler ama diğer doktor var demişti işte bakalim yarin 8. Haftaya giricem nasipse
Kanama alani olsa da korkmayin benim kanama alanim var mesela aktif kanamam yok, kanama alani olup kendi kendine gecen cok kisi var doktor endiselenmememi soyledi bana da

Yarın kendi doktoruna gittikten sonra bilgi verir misin çok merak ettim seni canım.
Böyle şeyler çoğu kişide duydum olabiliyormuş sen canını sıkma bebişin seninledir inşallah yarım güzel haberler ile sevindirirsin bizi de

Tabikide haber ederim canım benjm valla başıma ilk kez böyle bişey gelince bı garip.oldumya inşallah bişey yoktur kötü bişey bu arada senin naisl gidiyor canım gittin mi bidaha doktora

Merhaba, ben de fiziksel olarak çok yorulduğum bir gün çok yoğun bir kanama yaşamıştım. Bir panik hastaneye gittik kesede ve bebekte çok şükür hiçbir şey yoktu. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için ondan şüphelenildi ama birkaç hafta sonra plasentamın aşağı yerleşimli olduğunu gördük. Kanamanın sebebi çok yüksek ihtimalle plasentanın aşağıda olması ve benim kendimi çok yormamdı. Ben 1 hafta boyunca endol fitil ve birkaç hafta boyunca günde 2 kez vajinal yolla progestan kullandım. Çok şükür sağlıklıyız şu an. İçinizi ferah tutun aklınızdan kötü düşünceleri atın

Tabikide haber ederim canım benjm valla başıma ilk kez böyle bişey gelince bı garip.oldumya inşallah bişey yoktur kötü bişey bu arada senin naisl gidiyor canım gittin mi bidaha doktora
geçen hafta gitmiştim geç döllenme olmuş haftasına göre küçük dedi doktor 1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı öyle beklemedeyim bende canım

Çok geçmiş olsun sizede olabildiğince pozitif oluyorum inşallah dua edin ne olur yarın güzel haberler duyayim kendi doktorumdan

geçen hafta gitmiştim geç döllenme olmuş haftasına göre küçük dedi doktor 1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı öyle beklemedeyim bende canım
İşte bana dünde dedi bebeğin çok küçük ve geç döllenme dedi hayırlısı ve sağlıkla gelsinler inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…