- 21 Şubat 2025
- 1.072
- 836
- 38
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Kıyamam ben onlara ya duygulandımİşte bana dünde dedi bebeğin çok küçük ve geç döllenme dedi hayırlısı ve sağlıkla gelsinler inşallah ya
Evet evet ilerleyen haftalarda arayı kapatiyormus benim doktorum da öyle dedi dünkü ultrasonun raporunda net degerlendirilemedi yazıyor yani bu ne demek oluyor sizceKıyamam ben onlara ya duygulandımBen zaten geç yumurtlama yaşamıştım 14. Günde yumurtlama yaşanırken 19 20. Günde yumurtlama oldu bu sebeple biliyordum geç döllenme olduğunu ama böyle doktor da çok küçük deyince insan ister istemez kafaya takıyor.
Ama ilerleyen haftalarda hızla ayına geliyormuş bebişler ya gönlümüzü ferah tutalım inşallah
Ay bilemedim ki ultrason cihazlarında problem mi var acaba yoksa neden değerlendirilemesin kiEvet evet ilerleyen haftalarda arayı kapatiyormus benim doktorum da öyle dedi dünkü ultrasonun raporunda net degerlendirilemedi yazıyor yani bu ne demek oluyor sizce
İşte bende onu anlamadımAy bilemedim ki ultrason cihazlarında problem mi var acaba yoksa neden değerlendirilemesin ki
Gittiniz mi hastaneyeİşte bende onu anlamadım
Evet canım bebeğimi kaybettim yarın kürtajla alacaklarGittiniz mi hastaneye
Kaybettim bebegimi kalp atışı yok ölmüş karnimda yarın kurtaj olacağımAy bilemedim ki ultrason cihazlarında problem mi var acaba yoksa neden değerlendirilemesin ki
Başın sağ olsun canım çok üzüldümK
Kaybettim bebegimi kalp atışı yok ölmüş karnimda yarın kurtaj olacağım
Allah razı olsun canım benim sağolBaşın sağ olsun canım çok üzüldüm
Çok üzüldüm … başınız sağolsunK
Nasıl oldu yaaa kesin miEvet canım bebeğimi kaybettim yarın kürtajla alacaklar
Dün kalp atışı var. Demişti doktor Allah Allah başka bir doktora da görünün istersenizK
Gecen gün acildeki tam değerlendirme yapamadi kalp atışı ile ilgili gittim 3 doktor da aynı şeyi söyledi canımDün kalp atışı var. Demişti doktor Allah Allah başka bir doktora da görünün isterseniz
Allah razı olsun teşekkür ederimÇok üzüldüm … başınız sağolsun
progesteronla saglıklı gebelıgın tutunmasına yardım edebılırsın kanamasını durdurursun vesaire ortamını guclendırırsın yanı. ama saglıksız ve dusecekse tutmaz tutulmuyor ılacla engellenmıyor bı yapısal bozukluk varsa demek ıstemıs. o anlamda mucıze beklemeyın dıyor.Çok sevindim kardeşinizin adına İnşallah benim de öyle olur sorunsuz bir şekilde bebeğimi sağlıklı büyütüp ve kucağıma alırım ağrım sızım yok işte sadece Bulanık böyle rengi çok soluk kanamam oluyor
Şimdi anladım teşekkür ederim açıklamanız için ama bebegimi kaybettimprogesteronla saglıklı gebelıgın tutunmasına yardım edebılırsın kanamasını durdurursun vesaire ortamını guclendırırsın yanı. ama saglıksız ve dusecekse tutmaz tutulmuyor ılacla engellenmıyor bı yapısal bozukluk varsa demek ıstemıs. o anlamda mucıze beklemeyın dıyor.
cok uzuldum. benım kalp atısı alınmadıgında daha detaylı ultrasonlarla bakılmıstı. oyle tanı koymuslardı. lutfen once bıdaha daha ıyı kontrol edilsin. allahım hayırlı olanı versınŞimdi anladım teşekkür ederim açıklamanız için ama bebegimi kaybettim
Çok geçmiş olsun canım benim üzülme hazreti Allah kısa zamanda yine nasip etsinGecen gün acildeki tam değerlendirme yapamadi kalp atışı ile ilgili gittim 3 doktor da aynı şeyi söyledi canım
3 doktor gezdik özel en iyi ultrasona girdim ama hepsi aynı seyi söyledicok uzuldum. benım kalp atısı alınmadıgında daha detaylı ultrasonlarla bakılmıstı. oyle tanı koymuslardı. lutfen once bıdaha daha ıyı kontrol edilsin. allahım hayırlı olanı versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?