7-8 haftalık annisler mide bulantılarınız ne alemde

ara ara olan kasık ağrım ve beni korkudan öldüren ıslaklık hissim birde göğüs acılarım dışında, ne mide bulantım ne baş dönmem ne halsizliğim oldu iştahımında maşallahı var ki bu sanırım pek iyi birley değil hızlı kilo alacağım diye korkuyorum zaten kiloluyum.. Sadece çalıştığım için sanırım ki akşam çok yorgun hissediyor eve gittiğim gibi uzanıp yatıyorum 1 saat geçmedende uyuyakalıyorum o kdr :)

Kaşık ağrısı ve akıntı bendede cok var bide iştahsızlık mide bulantısı beni cok kotu yaptı onun dışında baska hic bisey yok umarim bu bulantılarda geçer hayirlisiyla

Canım bende de iştahsızlık var bulantim var onun yanında afedersin günde 3-4 defa kusmam da var normal yani dün serum yedim mesela bulantı hapları işe yaramiyor

Kızlar ben 5 haftalık hamıleyım .c.tesı randevum var. Sızler kese ve kalp atısını ne zaman gordunuzzzz

Kızlar midem coooook bulanıyo ...yataktan çıkamıyorum gücüm kalmadı resmen
8+4 teyim 7. Haftada başladı mide yanmalarım 2 gündür de afedersiniz kusuyorum iştah sıfır yemek görmek istemiyorum Güçten düştüm bugün ful yattım Rabbim dayanma gücü versin bebişlerimiz için

Bmm de 7 de baslamisti smdi 8+4 mide bulanmasi ara ara kusma. Ne istersem oju yiorm zencefilde cok ii geldi de zararli diyen wr icmedm bidaha. Ac kalinca daha bulanio snki. Bn de bi kahwalti yapiorm duzgun gerisininmeyve sut ile geciriorm insallah bisinolmz

kızlar ben de 6+4 deyim dün sabah mide bulantım oldu istifar ettim onun dışında akıntı bende de var bol su içmek gerekiyormuş akıntı varsa

Yemek yiyemedigimiz icin hal kalmiyo canim seninde ilk bebis mi
Canim sen hic mi yemiosnnnn? Bn yemek yemiorm ama kahwalti tost sut yani su ile yeme de kuru seler ye lutfen kussan da ye.hap da kusturuo bni bn o yuzden ilk sabah azcik yiyip hap iciorm hemen yatiorm ki kusmayayim snra tekrar uyanip kahwalti ediorm. Ama yemek yemiorm yapan yok yurt disindayim disardan da hosuma gtmio et falan yiyemiorm

Sabah tereyağında yumurta yiyorum öğlen meyve sonda ekmek arası bisiler yiyorum 2 gibi sonrada bisiler yemek istiyorum ama midem almıyo.mutfaga girmek bile gelmiyo içimden.evde tek başıma günleri geçiriyorum .cok zor oluyo

Annen i cagir o yapsin bnde mutfaga girmiorm hamileler kendi yaptigini yiyemez dedikleri dogruyms

Annen i cagir o yapsin bnde mutfaga girmiorm hamileler kendi yaptigini yiyemez dedikleri dogruyms
eşimin buraya tayini Yen'i çıktı 1 aydır Burdayiz.annemler gelicek ama iste cok uzak 12 saatlik yol var.isleri yola koyup oyle gelelim dediler ama olan bana oldu.onlarada pek bisi diyemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…